Pariisjaxn
+18
blue sea
sinem_mj
liberian girl
leydis
tubM
emretelime
tarmir
umut356109
bo-bo
deep_inside
MJ-4EVER
MİsmailJ
KingofMusic
KING-MJ
ecz_mj
nunu
nesronic
Pinokyo
22 posters
9 sayfadaki 13 sayfası
9 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Geri: Pariisjaxn
Bir kaç haftadır öyle yazıyor sanırım. Saçlarını kestirmiş bu arada. Ne düşünüyorsunuz ?
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Depresyonda olabilir mi acaba
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
ecz_mj demiş ki:Depresyonda olabilir mi acaba
Bunu için daha çok küçük.Janet'ın Scream klibindeki saçı gibi kestirmek istiyordu ne zamandır ondan.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Ne biliyim Kendimden yola çıktım
ecz_mj demiş ki:Ne biliyim Kendimden yola çıktım
Depresyona girmek için daha çok gençsin.Yeni mezun oldun di mi doğru hatırlıyorum ?? 20 yıllık okul hayatından sonra sudan çıkmış balığa döner insan.Depresyona girme , depresif insanlardan kaçın , hayatının ve yaşının tadını çıkar.Çünkü büyüdükçe dertler ağırlaşıyor,sorumluluklarda.Günü yaşa , anın tadını çıkar.Keyfine bak.Kendini sev ve koru
Pinokyo demiş ki:ecz_mj demiş ki:Ne biliyim Kendimden yola çıktım
Depresyona girmek için daha çok gençsin.Yeni mezun oldun di mi doğru hatırlıyorum ?? 20 yıllık okul hayatından sonra sudan çıkmış balığa döner insan.Depresyona girme , depresif insanlardan kaçın , hayatının ve yaşının tadını çıkar.Çünkü büyüdükçe dertler ağırlaşıyor,sorumluluklarda.Günü yaşa , anın tadını çıkar.Keyfine bak.Kendini sev ve koru
Çok tatlısın Pinokyo , tavsiyelerine uymaya çalışırım ama çoğu zaman pek mümkün olmuyor bu, depresyon gençlik falan dinlemiyor.
ecz_mj demiş ki:Pinokyo demiş ki:ecz_mj demiş ki:Ne biliyim Kendimden yola çıktım
Çok tatlısın Pinokyo , tavsiyelerine uymaya çalışırım ama çoğu zaman pek mümkün olmuyor bu, depresyon gençlik falan dinlemiyor.
O zaman bir ara Michael ayini yapalım , ne depresyon kalır ne mepresyon
Bir doz veriyorum şimdilik , yan etkileri olursa tanıdığın bir eczacı varsa ona danışırsın
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo demiş ki:
O zaman bir ara Michael ayini yapalım , ne depresyon kalır ne mepresyon
Bir doz veriyorum şimdilik , yan etkileri olursa tanıdığın bir eczacı varsa ona danışırsın
Ooo çok iyi geldi bu vallahi Sağolasın Pinokyo Yan etkisi baya fazlaymış yalnız, böyle ekrana doğru yaklaşma isteği, efendime söyliyim bir dalıp gitme, sebepsiz gülme falan. Yarın en yakın sağlık danışmanım olan eczacıma bir gideyim
KingofMusic demiş ki:Bir kaç haftadır öyle yazıyor sanırım. Saçlarını kestirmiş bu arada. Ne düşünüyorsunuz ?
Kestirmedi saçlarını-henüz- başındaki peruk sadece, nasıl görüneceğini merak ettiği için bir peruk dükkanına gitmiş...saçını kestirmek istemesi de depresyondan değil, saçlarını bağışlamak istediği için...(Amerika'da insanlar saçlarını kestirip, kanserli çocuklara bağışlayabiliyor...o çocuklara bu gerçek saçlardan peruk yapılıyor ve onlar da kullanıyorlar, daha önce arkadaşım da bağışladı, çocuklar çok mutlu oluyor...) Bunu düşündüğü için Paris'le bir kez daha gurur duydum...Ama bu isteğini gerçekleştirmesine izin vermeyebilirler çünkü saç DNA testi yaptırmak için kullanılabilir, birkaç sene önce Paris yine saçını kestirdiğinde korumaları itinayla her bir saç telini toplamışlardı...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
deep_inside demiş ki:KingofMusic demiş ki:Bir kaç haftadır öyle yazıyor sanırım. Saçlarını kestirmiş bu arada. Ne düşünüyorsunuz ?
Kestirmedi saçlarını-henüz- başındaki peruk sadece, nasıl görüneceğini merak ettiği için bir peruk dükkanına gitmiş...saçını kestirmek istemesi de depresyondan değil, saçlarını bağışlamak istediği için...(Amerika'da insanlar saçlarını kestirip, kanserli çocuklara bağışlayabiliyor...o çocuklara bu gerçek saçlardan peruk yapılıyor ve onlar da kullanıyorlar, daha önce arkadaşım da bağışladı, çocuklar çok mutlu oluyor...) Bunu düşündüğü için Paris'le bir kez daha gurur duydum...Ama bu isteğini gerçekleştirmesine izin vermeyebilirler çünkü saç DNA testi yaptırmak için kullanılabilir, birkaç sene önce Paris yine saçını kestirdiğinde korumaları itinayla her bir saç telini toplamışlardı...
Vallahi Deep yüzün diye söylemiyorum ama sana gerçekten hayranım.Sen bunları nerden öğreniyorsun.Woooow..İnanılmaz birisin.Senin gibi biri ile tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.
Pinokyo demiş ki:deep_inside demiş ki:KingofMusic demiş ki:Bir kaç haftadır öyle yazıyor sanırım. Saçlarını kestirmiş bu arada. Ne düşünüyorsunuz ?
Vallahi Deep yüzün diye söylemiyorum ama sana gerçekten hayranım.Sen bunları nerden öğreniyorsun.Woooow..İnanılmaz birisin.Senin gibi biri ile tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.
Beni utandırma Ben de aranızda olduğum için şanslıyım...
Paris halka açık olan instagram'ı kapattı.Bir kavga bir gürültü gene.Mj hayranları içinde Paris'ten gerçekten hoşlanmayan ve bunu açık açık dile getiren bir grup oluşuyor.Ayıptır ya
İyi oldu bence, en azından belli bir kesimin (Pinokyo'nun bahsettiği, şu haterlardan farkı olmayan kesimden bahsediyorum) çenesi kapanır umarım. Paris'i cidden yıpratıyorlar çünkü.
Size küçük bir sürpriz...Paris'in gözlüğünün camına bakın...Resmini çeken kim acaba???
deep_inside demiş ki:Size küçük bir sürpriz...Paris'in gözlüğünün camına bakın...Resmini çeken kim acaba???
Misss gibi Michael bu !!! Hi Michael
kızımızın son yazdığı şu;
the great escape — p!nk
şarkı şuymuş,hoş;
sözleri de şuymuş meğer;
" The great escape _- P!nk
I can understand how the ages are rough
And they cut you like the tiny slithers of glass
And you feel too much
And you don’t know how long you’re gonna last,
But everyone you know, is tryin’a smooth it over,
Find a way to make the hurt go away,
Like you’re trying to scream underwater,
But, I won’t let you make the great escape,
I’m never gonna watch you checkin out of this place
I’m not gonna lose you
Cause the passion and pain
Are gonna keep you alive someday
Gonna keep you alive someday
I feel like I could wave my fist infront of your face
And you wouldn’t flinch or even feel a thing
And you retreat to your silent corner
Like you decided the fight was over for ya,
Everyone you know, is tryin’a smooth it over,
Everyone needs a floor they can fall through
I won’t let you make the great escape,
I’m never gonna watch you checkin outta this place
I’m not gonna lose you
They’re gonna keep you alive someday
Oh, Terrified of the dark, but not if you go with me
And I don’t need a pill to make me know
And I wrote the book already,
But that chapter of my life will soon be done
I’m the king of the great escape
You’re not gonna watch me checkin outta this place
You’re not gonna lose me
Are gonna keep us alive, someday
Yeah the passion and the pain
Are gonna keep us alive someday, someday.
the great escape — p!nk
şarkı şuymuş,hoş;
sözleri de şuymuş meğer;
" The great escape _- P!nk
I can understand how the ages are rough
And they cut you like the tiny slithers of glass
And you feel too much
And you don’t know how long you’re gonna last,
Like you’re trying to scream underwater,
But, I won’t let you make the great escape,
I’m never gonna watch you checkin out of this place
I’m not gonna lose you
Gonna keep you alive someday
I feel like I could wave my fist infront of your face
And you wouldn’t flinch or even feel a thing
And you retreat to your silent corner
Like you decided the fight was over for ya,
Everyone needs a floor they can fall through
I won’t let you make the great escape,
I’m never gonna watch you checkin outta this place
I’m not gonna lose you
They’re gonna keep you alive someday
Oh, Terrified of the dark, but not if you go with me
And I don’t need a pill to make me know
And I wrote the book already,
But that chapter of my life will soon be done
I’m the king of the great escape
You’re not gonna watch me checkin outta this place
You’re not gonna lose me
Are gonna keep us alive, someday
Yeah the passion and the pain
Are gonna keep us alive someday, someday.
Misafir- Misafir
Sabah sabah çok canım sıkıldı.Özellikle ağır makyajlı oluşu ve 14 yaşında göstermediğini söylediği kısımlar çok rahatsız etti beni.Çocukları maske ile büyütmek iyi fikir değilmiş işte...Paris'in hayatı zor olacak.Hani Michael'ın hala hayatta olduğunu izlerini herşeyde buluyoruz ya bu gibi şeylerde insana acaba gerçekten hayatta mı dedirtiyor.
Pinokyo yazıyı kim yazmış baksana,Daphne Barak...ne bekliyorsun ki hala Jackson kelimesi geçen bi yazı yazabilmesine şaşırdım.MJ hakkında daha önce tescil edilmiş bir yalanını konuşmuştuk;
aaron carter da bu kadına yalan haberden dava açacağını söylemişti.
nasıl da süslemiş yazıyı drama unsurlarıyla..yok ne düşündüğümü anlamış gibilermiş de,yok diğerlerinin onu anlamadığını hissetmişmiş de..
nasıl da süslemiş yazıyı drama unsurlarıyla..yok ne düşündüğümü anlamış gibilermiş de,yok diğerlerinin onu anlamadığını hissetmişmiş de..
Misafir- Misafir
Mdenz demiş ki:Pinokyo yazıyı kim yazmış baksana,Daphne Barak...ne bekliyorsun ki hala Jackson kelimesi geçen bi yazı yazabilmesine şaşırdım.MJ hakkında daha önce tescil edilmiş bir yalanını konuşmuştuk;
Biliyorum canım.Medya yeni bir kurban Jackson arıyor kendine.Keşke Paris bu kadar güzel olmasaydı ! Paris savunmasız görünüyor ne zamandır gözüme..Benim Michael'ı Paris yanında görmem lazım.Aslında çocuğun yaptığı bir şey yok , onun yaşındakiler neye heves ederse, o da ona heves ediyor.Michael Jackson'nın tek kızı olarak kolay bir hayat beklemiyor onu...
Bence maskeyle büyütme fikri iyi bir fikirdi. En azından 13-14 yaşlarına geldiklerinde kendi istedikleri hayatlarını seçtiler. Maskenin olmadığını düşünün. Zaten seçilmiş bir hayat. Michael Jackson'ın kızı. Papparazilerle beraber doğmuş biri olacaktı. Bir yere gittiğinde şimdiki gibi sürekli haber olacaktı. Üstelik bunu o seçmese bile. Bu seçimin en azından ergenlik çağlarına gelene kadar ertelenmesi iyi bir şey bence. Ünlü, tanınan birinin hayatındaki sorunlar her insan gibi olmuyor. Bazen bir yere gittiklerinde yalnız dolaşabilmek özgür olabilmek isteyebilir insan.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
deep_inside demiş ki:Size küçük bir sürpriz...Paris'in gözlüğünün camına bakın...Resmini çeken kim acaba???
Gözlüğün camındaki yansımanın Michael olduğunu nereden anladınız?? ben benzetemedim..arabadaki herangi birin yansımasıda olabilir, görüntü net değil siz nerden anladınız??
MJSedef- Mesaj Sayısı : 131
MİsmailJ demiş ki:Bence maskeyle büyütme fikri iyi bir fikirdi. En azından 13-14 yaşlarına geldiklerinde kendi istedikleri hayatlarını seçtiler. Maskenin olmadığını düşünün. Zaten seçilmiş bir hayat. Michael Jackson'ın kızı. Papparazilerle beraber doğmuş biri olacaktı. Bir yere gittiğinde şimdiki gibi sürekli haber olacaktı. Üstelik bunu o seçmese bile. Bu seçimin en azından ergenlik çağlarına gelene kadar ertelenmesi iyi bir şey bence. Ünlü, tanınan birinin hayatındaki sorunlar her insan gibi olmuyor. Bazen bir yere gittiklerinde yalnız dolaşabilmek özgür olabilmek isteyebilir insan.
Katılıyorum...Çok iyi etti bence. Michael bunu daha önce neden yaptığını zaten söyledi. Onun derdi çocuklarını "kötü niyetli odaklardan, insanlardan" korumaktı. Korudu da ama ilelebet yapamazdı ya bunu, bir gün çocuklar zaten kendi başlarına hareket etmeye başlayacaklardı. Şimdi Michael'ın öldüğünü düşünenler zannediyor muydu ki bu çocuklar şimdi Michael hayatta olsa hele Twitter gibi bir özel hayatı paylaşım kumkuması varken Paris, Prince orda var olmayacaklardı. Hayır efendim bu kişilikle alakalı bir mesele, nasıl ki Prince daha uzak duruyor birşeylerden, bu mizacından kaynaklanıyor. Paris hem babasına hem halasına çok benziyor. Kız çocuk halaya diye boşuna dememişler Kendi başına kendi adıyla var olmak istiyor, bu doğal, kendini kanıtlama isteği duyuyor. Kimse sadece babasının adıyla anılmak istemez, bu Michael Jackson olsa bile. Michael Jackson'ın kızı, değil de Paris Jackson olmaya çalışıyor. Bunu ona çok görenler o kadar fazla ki.
Şu gazeteci kadından hiç bahsetmeyeceğim, sinir şey, değmez bahsetmeye. Diane Dimond kılıklı, kara kalpli biri işte...
MJSedef demiş ki:deep_inside demiş ki:Size küçük bir sürpriz...Paris'in gözlüğünün camına bakın...Resmini çeken kim acaba???
Gözlüğün camındaki yansımanın Michael olduğunu nereden anladınız?? ben benzetemedim..arabadaki herangi birin yansımasıda olabilir, görüntü net değil siz nerden anladınız??
Biz resmi benzetmiyoruz canım,onun kesinlikle Michael olduğuna inanıyoruz.
ecz_mj demiş ki:MİsmailJ demiş ki:Bence maskeyle büyütme fikri iyi bir fikirdi. En azından 13-14 yaşlarına geldiklerinde kendi istedikleri hayatlarını seçtiler. Maskenin olmadığını düşünün. Zaten seçilmiş bir hayat. Michael Jackson'ın kızı. Papparazilerle beraber doğmuş biri olacaktı. Bir yere gittiğinde şimdiki gibi sürekli haber olacaktı. Üstelik bunu o seçmese bile. Bu seçimin en azından ergenlik çağlarına gelene kadar ertelenmesi iyi bir şey bence. Ünlü, tanınan birinin hayatındaki sorunlar her insan gibi olmuyor. Bazen bir yere gittiklerinde yalnız dolaşabilmek özgür olabilmek isteyebilir insan.
Katılıyorum...Çok iyi etti bence. Michael bunu daha önce neden yaptığını zaten söyledi. Onun derdi çocuklarını "kötü niyetli odaklardan, insanlardan" korumaktı. Korudu da ama ilelebet yapamazdı ya bunu, bir gün çocuklar zaten kendi başlarına hareket etmeye başlayacaklardı. Şimdi Michael'ın öldüğünü düşünenler zannediyor muydu ki bu çocuklar şimdi Michael hayatta olsa hele Twitter gibi bir özel hayatı paylaşım kumkuması varken Paris, Prince orda var olmayacaklardı. Hayır efendim bu kişilikle alakalı bir mesele, nasıl ki Prince daha uzak duruyor birşeylerden, bu mizacından kaynaklanıyor. Paris hem babasına hem halasına çok benziyor. Kız çocuk halaya diye boşuna dememişler Kendi başına kendi adıyla var olmak istiyor, bu doğal, kendini kanıtlama isteği duyuyor. Kimse sadece babasının adıyla anılmak istemez, bu Michael Jackson olsa bile. Michael Jackson'ın kızı, değil de Paris Jackson olmaya çalışıyor. Bunu ona çok görenler o kadar fazla ki.
Şu gazeteci kadından hiç bahsetmeyeceğim, sinir şey, değmez bahsetmeye. Diane Dimond kılıklı, kara kalpli biri işte...
Söylediklerinizde katıldığım yerler var ama ben hala çocukları maske ile büyütmenin iyi bir fikir olmadığını düşünüyorum.Michael'ın kararlarını sorgulamak bana düşmez,kendi çocukları kendi kararıdır.Elbette çocuklarını paparazzilere karşı korumak çok önemli bu açıdan çok iyi bir şey ama çocuk psikolojisi açısından iyi birşey midir emin değilim.Paris 1 yılı aşkın twitter kullanıyor ve bir sürü vukuat yaşadık.Bikini resimler,erkek arkadaş mevzuları ve son bornozlu fotoğraf.Bence Paris dikkat çekmeye çalışıyor,yaşından büyük görünmeye uğraşıyor ve bundan hoşlanıyor.Bütün çocukluğu boyunca halk içine çıkarken maske takan bir çocuğun dikkat çekmekten hoşlanması elbette beklenen bir sonuç.Beni endişelendiren Paris'in bu çabalarını insanların ve medyanın farklı algılayıp onu hedef haline getirmesi.Yeni bir Paris Hilton yaratmak istiyorlar.Michael bence bu tehlikenin farkında.Paris'in twitter hesabını daha korunaklı bir hale getirmesinde Michael'ın parmağı var.Sınırları çizmeye başladı.
Paris'in twitterda söyledikleri ile ilgili biraz uzun bir mesaj yazıcam Çünkü bazen arada söylediği ufak tefek şeylerden anlamı büyük şeyler çıkabiliyor. Önce, so birkaç gündür Jackson ailesinin ağzında dolanan bir kelimeyi ortaya koymak istiyorum: Christmas!
Önce Jafaar şöyle bir tweet attı:
"Christmas için sabırsızlanıyorum"
Ardından Paris 14 Ekim'de şöyle bir tweet attı:
"Nat King Cole'un Christmas şarkıları beni babamla geçirdiğim noellere götürüyor...kahretsin"
Şimdiye kadar ortalıkta bir sürü tarih dolandı dönüş için ama...bu Christmas...içinde bir mucize saklıyor olabilir...
Paris'in mesajlarından bir diğeri de "The Tale of The Three Bothers (Üç Erkek Kardeşin Öyküsü". Paris'in Harry Potter sevgisi malum...(Ben de iyi bir Harry Potter hayranıyım ) Bu hikaye de Harry Potter'da geçen, J.K.Rowling'in ayrı bir kitap olarak çıkardığı "The Tales of Beedle The Bard"da da yer alan bir hikaye. Videosunu da ekleyelim:
Hikaye ölümle alakalı...Kısaca anlatayım: Bir zamanlar yaşayan üç erkek kardeş büyücü, bir yere doğru yol alırken önlerine derin bir nehir çıkar. Nehri geçmeleri imkansız olduğu için büyücü yetenekleriyle hemen bir köprü inşa ederler. Bunu gören ölüm kardeşlere çok öfkelenir çünkü oradan geçmek isteyen insanların canını almaktadır. Köprü yaptıkları için üç kardeşin canını alamamıştır. Ölüm kardeşlere bir oyun yapar. Ondan kaçabildikleri için onları tebrik eder ve her birine bir ödül vadeder. En büyük olan bütün asalara hükmedebilen, herkesi düelloda yenebilecek bir asa ister...Mürver Asa...İkincisi, kibirlidir, ölümü aşağılamak için ölenleri geri getirebilecek bir taş ister...Üçüncüsü hem akıllı hem de alçak gönüllü bir adamdır, onu ölümden bile saklayacak bir pelerin ister, ölüm istemeye istemeye kendi görünmezlik pelerinini verir...En büyük kardeş asayla herkesi yener ama bir gece ölüm gizlice asasını alır ve boğazını keser, onun canını alır...İkinci kardeş, sevdiği ve erken keybettiği nişanlısını geri getirir ama kız döndüğü için mutsuzdur...ikinci kardeş ona katılmak için kendini asar...En küçükse ömrü boyunca görünmezlik pelerini sayesinde ölümden kaçar, aile kurar, kendine bir hayat kurar, çocukları olur...Zamanı geldiğinde de pelerini oğluna devreder ve ölüme kendi teslim olur...
Aslında içinden pek çok mesaj çıkarılabilecek bir hikaye...Hatırlarsanız Murray'e Dr. Death demişlerdi...(http://www.news.com.au/entertainment/celebrity/jury-reaches-verdict-in-conrad-murray-trial/story-e6frfmqi-1226188274035) Michael kendi ölümünü Dr.Ölüm'ün eline bırakmayacak kadar akıllı...
Önce Jafaar şöyle bir tweet attı:
"Christmas için sabırsızlanıyorum"
Ardından Paris 14 Ekim'de şöyle bir tweet attı:
"Nat King Cole'un Christmas şarkıları beni babamla geçirdiğim noellere götürüyor...kahretsin"
Şimdiye kadar ortalıkta bir sürü tarih dolandı dönüş için ama...bu Christmas...içinde bir mucize saklıyor olabilir...
Paris'in mesajlarından bir diğeri de "The Tale of The Three Bothers (Üç Erkek Kardeşin Öyküsü". Paris'in Harry Potter sevgisi malum...(Ben de iyi bir Harry Potter hayranıyım ) Bu hikaye de Harry Potter'da geçen, J.K.Rowling'in ayrı bir kitap olarak çıkardığı "The Tales of Beedle The Bard"da da yer alan bir hikaye. Videosunu da ekleyelim:
Hikaye ölümle alakalı...Kısaca anlatayım: Bir zamanlar yaşayan üç erkek kardeş büyücü, bir yere doğru yol alırken önlerine derin bir nehir çıkar. Nehri geçmeleri imkansız olduğu için büyücü yetenekleriyle hemen bir köprü inşa ederler. Bunu gören ölüm kardeşlere çok öfkelenir çünkü oradan geçmek isteyen insanların canını almaktadır. Köprü yaptıkları için üç kardeşin canını alamamıştır. Ölüm kardeşlere bir oyun yapar. Ondan kaçabildikleri için onları tebrik eder ve her birine bir ödül vadeder. En büyük olan bütün asalara hükmedebilen, herkesi düelloda yenebilecek bir asa ister...Mürver Asa...İkincisi, kibirlidir, ölümü aşağılamak için ölenleri geri getirebilecek bir taş ister...Üçüncüsü hem akıllı hem de alçak gönüllü bir adamdır, onu ölümden bile saklayacak bir pelerin ister, ölüm istemeye istemeye kendi görünmezlik pelerinini verir...En büyük kardeş asayla herkesi yener ama bir gece ölüm gizlice asasını alır ve boğazını keser, onun canını alır...İkinci kardeş, sevdiği ve erken keybettiği nişanlısını geri getirir ama kız döndüğü için mutsuzdur...ikinci kardeş ona katılmak için kendini asar...En küçükse ömrü boyunca görünmezlik pelerini sayesinde ölümden kaçar, aile kurar, kendine bir hayat kurar, çocukları olur...Zamanı geldiğinde de pelerini oğluna devreder ve ölüme kendi teslim olur...
Aslında içinden pek çok mesaj çıkarılabilecek bir hikaye...Hatırlarsanız Murray'e Dr. Death demişlerdi...(http://www.news.com.au/entertainment/celebrity/jury-reaches-verdict-in-conrad-murray-trial/story-e6frfmqi-1226188274035) Michael kendi ölümünü Dr.Ölüm'ün eline bırakmayacak kadar akıllı...
9 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
9 sayfadaki 13 sayfası