MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)

+11
leydis
Pinokyo
tubM
hsbmj
MakeBeLİEve
V
bo-bo
Alex
B'uu
MJ-4EVER
nesronic
15 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) Empty Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 6:45 pm

TMZ yine en ulaşılabilemez haberlere ulaşmış Laughing

Murray yolculuk ediyormuş, yerden 30.000 feet yukardaymışlar. Sonra birden 20 yaşlarında bebekli bir kadının nabzı zayıflamış, bir anda panik yaşanmış, sonra Murray; "durun, ben doktorum demiş" Laughing

Kadın acil servise kaldırılana kadarki süreçte Murray kadının hayatını kurtarmış...

Şimdi sıra TMZ'nin olayla ilgili yorumunda Smile

Somehow -- don't ask us -- Murray inserted an IV and was able to stabilize the passenger until the plane made an emergency landing in Albuquerque.

yani;

her nasılsa - sakın bize sormayın - ucakta Albuquerque'de hastanın durumu bir acil sahada stabilize edilene kadar Murray hastaya IV sapladı.

IV dediği intravenöz yani damar içi, saplamaktan kasdettiği de enjekte etmek zaten ama bu "her nasılsa, bize sormayın" kısmı koparttı beni Laughing Laughing Laughing

hepsi bir yana Murray'ın uçak içinde çekilmiş fotosu süper Laughing TMZ anı yakalamış, Murray çok doğal çıkmış Laughing Fotoğrafının çekildiğinin farkında bile değil adeta Laughing

Haber burada;
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Fotoğrafı da eklemezsem çatlarım, TMZ kaldırır maldırır hatıra fotosu olarak saklayalım biz Laughing Laughing Laughing

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) Empty Geri: Dr. Murray Hayat Kurtarmış :)

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Mayıs 15, 2010 6:54 pm

Bu haberin amacı neydi şimdi..oyun olduğu bellide neden böyle bişey yapmışlar Very Happy ...çok saol haber için Nesrin abla
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından B'uu C.tesi Mayıs 15, 2010 6:56 pm

Bu foto çekilebiliniyorsa hayat kurtarma anındaki fotoda çeklebilirdi hatta daha iyi etki yaratırdı Very Happy "inter"
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 7:04 pm

bu haber bir film sahnesinin senaryosu gibi cidden, hala gülüyorum Laughing

En güzel ve gözümün önünden gitmeyen an da; Uçakta doktor varmı diye anons yapılmış ve o anda Murray jumped out of his seat Laughing Murray koltuğundan fırlamış, zıplamış, hoplamış seçin beğenin alın, hepsi uyar Laughing

Bence amaç şu olabilir; 25 Haziran'dan beri yani MJ öldü haberi de dahil olmak üzere herşey bir oyun ve TMZ artık oynadığı oyunu iyice gözümüze sokuyor, oyun oynuyoruz görün, bakın ne kadar saçmalıyoruz diye bas bas bağırıyor Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 7:38 pm

Haberin devamı geldi Razz

Murray'ın hikayesi de Ayşegül masallarına benzemeye başladı, Murray uçakta, Murray hastenede, Murray partide, Murray Michael Jackson'ı öldürürken, hayat kurtarırken Smile

Off TMZ, sen olmasan biz ne yapardık Smile

Önceki haberde kadının akibetinin belli olmadığını söyleyen TMZ hemen kadını bulmuş, kadının anlattığına göre; Murray müdahaleden sonra "muhtemelen beni tanıyorsunuz, ben Michael Jackson'ın doktoryum" demiş.

Yau kavgada söylenmez bu laf Laughing

Sonra işte TMz kadını bulmuş, Kadın TMZ'ye olayı anlatırken Murray'a ithafen "Thank you so, so, so much. Thank you for all your help. Thank you for helping me even without knowing me. Thank you." demiş.

Yani;

"Çok çok çok teşekkür ederim. Bütün yardımlarınız için teşekkür ederim. Beni tanımadığınız halde bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Teşekkür ederim."

Ben daha fazla yorum yapmiyim çünkü gerçekten çok eğlendim ve çok ama çok suyunu çıkarasım var bu haberin Laughing

En son nesronic tarafından C.tesi Mayıs 15, 2010 8:07 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Alex C.tesi Mayıs 15, 2010 7:41 pm

Belki bunu sormak için geç ama bu adamın bu işten çıkarı ne.Murray'in gerçek adı bile olmadığına emin olduğum bu adam bunu neden yapıyor?MJ'in en has adamımı,hükümet görevlisi mi,bu işten para mı alıyor,bam'dan sonra kahraman olacağını mı umuyor.Bir insan bu kadar ciddi bir yükün altına neden girer.Hoaxın en çok merak ettiğim kısımlarından biri bu.
Alex
Alex

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 8:00 pm

Açıkcası bu şov o kadar güzel, o kadar heyecanlı ki hiç bir karşılık beklemeden seve seve Murray'ın rolünü kabul ederdim Smile

Yüz yıl sonra Murray da hala konuşuluyor olacak, adam tıp dünyasının efsanesi oldu resmen Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Alex C.tesi Mayıs 15, 2010 8:04 pm

Bende Lisa'nın rolünü severek üstlenmek isterdim ya da Debbie'nin.Ama nerde bende o talih. Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 586927
Alex
Alex

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mayıs 15, 2010 10:57 pm

michael yaşadığına göre bu adam en zor rollerden birini ounuyor.bir yandan joe nun doktora karşı bile agresif olmayın uyarısı bir yandan amerikan dizilerindeki gibi olaya müdahale eden görev aşkıyla dolu zavallı doktor imajı.kadına bir de bebek eklemeleri tüy dikmiş.doktoru gördüğü yerde boğazlayabilecek bir sürü kişi tanıyoruz adam rahat rahat dolaşabiliyor.tanınmama ihtimali de yok çünkü burnunun dibinde fotoğrafçılarla geziyor.her an birinin hayatını kurtarabilir ya...fotoğrafçılar da ne kadar etikmiş ki müdahaleyi çekmemişler.oysa michael her an burnunu karıştırırken yakalanabilir diye hiç rahat vermiyorlardı.sonuçta michael dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kişisi oldu.tabiiki bu haber düzmece.amaçları olan bir haber.tek dertleri doktorun imajını düzeltmek değil tabii.ripper olsaydım tmz ye çok kızardım.oysa teşekkür etmeliyim.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından bo-bo Paz Mayıs 16, 2010 2:38 am

Zuhahaha koptuuum, Murray Uçakta Laughing
Hakkaten masala döndü bu iş!

Murray nerede TMZ orada!

Vay vay vaaaay şu olaya bakın ya neresinden tutsanız elinizde kalıyor, yahu hala neler oluyor diye şüphelenmiyorlar mı öldüğüne kesin diyenler? Bu kadar da kör olunmaz ki! Adamlar eğleniyorlar resmen! Farkındalık bulunanlar insanlar için durum farklı tabii, bize eğlenceye ortak olmak düşüyor! Wink

Son olarak bu haber için şunu demek istiyorum;

Tisadüfe bak, tisaaadüfe baaak! lol!
bo-bo
bo-bo

Mesaj tarafından V Paz Mayıs 16, 2010 8:29 am

Mikemmel haber Very Happy
koptum ya hakkaten Murray bi doğal çıkmış bi doğal çıkmış ..
Bakalım Tmz den daha neler duyucaz çok daha komikleri olacaktır xD
V
V
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından MakeBeLİEve Paz Mayıs 16, 2010 8:54 am

çok iyi yhaaa....dha neler duyucaz bakalım:lol!:
iyiki kadın onun doktoru olduğu öğrenince kalp krizinden gitmemiş... cheers
MakeBeLİEve
MakeBeLİEve

Mesaj tarafından hsbmj Paz Mayıs 16, 2010 9:40 am

Hakikaten hikaye gibi haber ya Very Happy

Komedi resmen .. Laughing

Kim yazıyosa iyi yazıyo bu hikayeleri ..
hsbmj
hsbmj

Mesaj tarafından tubM Paz Mayıs 16, 2010 10:35 am

nesronic demiş ki:

Önceki haberde kadının akibetinin belli olmadığını söyleyen TMZ hemen kadını bulmuş, kadının anlattığına göre; Murray müdahaleden sonra "muhtemelen beni tanıyorsunuz, ben Michael Jackson'ın doktoryum" demiş.

lol! lol!
Haber iyi güzel mükemmel de Nesrin abla, senin yorumlarına koptum ben Very Happy

Bir de haberde, 'Murray Michael'ı öldürmüş olabilir ama bakın başkalarının hayatını kurtarıyor' havası var sanki. İnsanları Murray'a karşı yumuşatmaya mı çalışıyolar artık napıyorsalar, çok eğlenceli bir hal aldı bu Murray olayı Very Happy
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından MakeBeLİEve Ptsi Mayıs 17, 2010 6:01 pm

tubMj demiş ki:
nesronic demiş ki:

lol! lol!
Haber iyi güzel mükemmel de Nesrin abla, senin yorumlarına koptum ben Very Happy

Bir de haberde, 'Murray Michael'ı öldürmüş olabilir ama bakın başkalarının hayatını kurtarıyor' havası var sanki. İnsanları Murray'a karşı yumuşatmaya mı çalışıyolar artık napıyorsalar, çok eğlenceli bir hal aldı bu Murray olayı Very Happy

hakkaten haaa...
yakında Murray bi köpeğin hayatını kurtardı,bi tavşanı besledi gibi haberler çıkarsa hiç şaşırmam.
adama her türlü destek veriolar....lazımda lol! lol! lol! lol! lol! lol!
MakeBeLİEve
MakeBeLİEve

Mesaj tarafından Misafir Paz Ocak 09, 2011 2:42 pm

25 haziran 2009 hariç,her zaman düşünceli ve yetenekli bir doktor olan conrad ın maceraları devam ediyor:
bu bölümümüzde conrad yolda sakin sakin yürürken sevimli bir küçük kızla ve bir baloncuyla yolları kesişir.kendisine bir sünger bob balonu alırken,küçük kıza da bir balon hediye eder.TMZ yine her zamanki gibi bu anı ölümsüzleştirir ve conrad TMZ yi görünce şaşırır,aaa siz de nerden çıktınız gibisinden.
uçakta hayat kurtarması,telefonda kalp krizine müdahale etmesi haber yapılınca,kızgın fanları yumuşatmış olacak ki sokakta rahatça dolaşabiliyor.ama TMZ.kızın yüzünü flu yapmış nedense.haberin altındaki bir yorum hoşuma gitti.biri bu nasıl rahatlıktır.yoksa bu görüntüler Michael gitmeden önce mi hazırlanmıştı.bu adam nasıl rahatça geziyor diye sormuş.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Ocak 09, 2011 2:49 pm

Michael kılık değiştirip Conrad Murray'mi oldu diyecem az kaldı.Yoksa conrad Murray hiç olmadı mı,hoax kim ben kimim,Murray kim,ağaçlar neden sararıyor,betonlaşma ne zaman duracak......... Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 925595 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 557417

Az kaldı delirecem biri bana propofol yapsın.Yapamazsanız ben kendime yaparım
Razz Razz

Pinokyo

Mesaj tarafından leydis Paz Ocak 09, 2011 3:03 pm

Aklın yolu bir geçen gün aynı soruyu bende sormuştum bu ne rahatlık böyle adam milyonlarca seveni olan bir meleği öldürmekle suçlanıyor ama sokaklarda hiç korkmadan dolaşıyor,belli mi olur her fan believer mı,kalkar bir ripper gel bakalım tenhaya propofol öyle yapılmaz,böyle yapılır deyip arkadaşa bir iyilik düşünebilir,ama eğer görüntüler önceden çekilmişse onu bilemeyeceğim. Pinokyocum ben yaptım sana propofolu iyi geldi mi,hadi iyi uykular Razz
leydis
leydis

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Ocak 09, 2011 3:05 pm

Sleep Sleep Sleep Very Happy Very Happy Very Happy

Pinokyo

Mesaj tarafından leydis Paz Ocak 09, 2011 3:09 pm

Banyoya gidiyorum sakın uyanıpta kendine prof filan yapma tamam mı hee cıss Surprised
leydis
leydis

Mesaj tarafından speechless Paz Ocak 09, 2011 3:11 pm

leydis demiş ki:Banyoya gidiyorum sakın uyanıpta kendine prof filan yapma tamam mı hee cıss Surprised

Ayyy, pinokyo ve leydis çok tatlısınız! Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 815857
Çok şekersiniz vallahi bayılıyorum size! Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192

speechless

Mesaj tarafından Misafir Paz Ocak 09, 2011 7:17 pm

işte bir TESADÜF daha.Conrad bu gün bir süngerbob balonu alır ve TMZ HABER yapar..
ve bir ay önce çıkmış başka bir haber:
Süngerbob u seslendiren tom kenny nin öldüğü haberi yayıldı.(tarih 30 ekim 2010)milyonlarca hayran bütün gün haberin doğruluğunu öğrenmeye çalıştı.neyse ki bu bir HOAX muş.tom yaşıyor. Very Happy

En son Mdenz tarafından Paz Ocak 09, 2011 9:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Ocak 09, 2011 8:00 pm

speechless demiş ki:
leydis demiş ki:Banyoya gidiyorum sakın uyanıpta kendine prof filan yapma tamam mı hee cıss Surprised

Ayyy, pinokyo ve leydis çok tatlısınız! Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 815857
Çok şekersiniz vallahi bayılıyorum size! Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 5192

İnan bana senin nikin herşeyden daha tatlı Heart

Pinokyo

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Ocak 09, 2011 8:05 pm

Mdenz demiş ki:işte bir TESADÜF daha.Conrad bu gün bir süngerbob balonu alır ve TMZ HABER yapar..
ve bir ay önce çıkmış başka bir haber:
Süngerbob u seslendiren tom kenny nin öldüğü haberi yayıldı.(tarih 30 kasım 2010)milyonlarca hayran bütün gün haberin doğruluğunu öğrenmeye çalıştı.neyse ki bu bir HOAX muş.tom yaşıyor. Very Happy

Michael yaptı ya, bir yıla kalmaz artık her taraf çakma hoax dolacak.İllaki Michael'ı taklit edecekler.Britney hoax,Mel Gibson hoax ya bizde sıçrarsa affraid Mehmet Ali Erbil hoax,Hande yener hoax evlerden ırak Bülent Ersoy hoax pale pale pale

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Pinokyo

Mesaj tarafından MAGIC Paz Ocak 09, 2011 8:54 pm

bence burda murray ıı bı doktor (hahaha)mıchaelı o öldürmedı mesajımı vermek ıstenmıs kadına yardım ettı felan bıde bırı sımdı hatırlamıyorum ıfadesınde kalp masajı bıle yapmayı bılmıyor demsıtı sankı burda alın bakın kadının hayatını kurtardı der gıbı bısey var yada ben öle algıladım yanı murray ıı bı doktor o mıchaelı kasıtlı olarak öldürmedı.. davadan beraat etmesı ıcın ii bı haber..tabıı buda oyunun bı parcası zaten sucsuc bulunacagını hepımız bılıyoruz...sonucta murray bu oyunda mıchaelı oynuyor.....TMZ yürü kım tutar senı Very Happy yılın gazetecıılık olayı.. Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 815857 Dr. Murray Hayat Kurtarmış :) 815857

MAGIC

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

- Similar topics