MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FBI to MJ Doc -- Go to Bev Hills!

2 posters

FBI to MJ Doc -- Go to Bev Hills! Empty FBI to MJ Doc -- Go to Bev Hills!

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Mayıs 17, 2010 8:52 am

TMZ haberleri çok eğlenceli olmaya başladı Smile

Olayı tamamen kara komediye dönüştürerek anlatıp, çeviriyi de ona göre yapıyorum Laughing

Michael'ın gay olduğunu ve kendi çalışanlarından biri ile ilişkisi olduğunu iddia ettikten sonra MJ fanlarından tehdit almaya başlayan Klein, FBI'a gitmiş "beni koruyun" diye... FBI da seni Beverly Hills polisi korsun hadi bakiyim siee, yürü bakiyim şimdi Beverly Hills polisine demiş Laughing Laughing Laughing

Dr. Klein bir sürü insanı kızdırıp, rezil rüsva olmuştu zaten ama bu haberle iyice yerin dibine girmiştir artık Laughing Laughing Laughing

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic
nesronic
Admin
Admin

FBI to MJ Doc -- Go to Bev Hills! Empty Geri: FBI to MJ Doc -- Go to Bev Hills!

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Mayıs 17, 2010 9:07 am

hahaha yorumunda ayrı bi komedi kattı Nesrin abla

seni Beverly Hills polisi korsun hadi bakiyim siee Laughing Laughing Laughing süper Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Mayıs 17, 2010 9:16 am

Bu haberi ne maksatla yaptı TMZ bilmiyorum ama haberin üslubuna memnun oldum kendi adıma açıkcası çünkü en başından beri FBI büyük bir soru işaretiydi benim için yani Michael'a yardım ediyor konusunda...

Michael ve FBI gerçekten işbirliği halindeler mi yoksa neredeyse 1 yıldır ip ucu diye kovaladığımız herşey sadece bir FBI oyunumu, oyuna mı geliyoruz, yaşadığını düşünelim diye bir şeyler mi yapılıyor da farkında değiliz diye düşünüyordum ama şimdi bu haber komik ve çok eğlenceli olduğu kadar bende uyandırdığı his; Michael'a karşı hareket eden biri kapılarına gelip yardım istediğinde adamlar hadi bakiyim yürü demişler... Belki böyle bir olay hiç olmamıştır ama TMZ de bunu boşuna haber yapmamıştır diye geçiyor aklımdan... Bilmiyorum ama güzel haber, ben çok eğlendim okurken Smile

Jermaine'ın Klein'ın iddialarını duyduğunda fuck him demesi de cabası Laughing
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Mayıs 17, 2010 9:19 am

Bende senle aynı şeyleri düşündüm hep..hep düşündüm acaba birileri bilerekmi sunuyor bu kanıtları önümüze Michael ı yaşıyo sansınlar diye..hala da düşünmekteyim ama bu haber bir nebze şüphelerimi dindirdi..Çok saol haber verdiğin için Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER