MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TIAI "this is also it"

TIAI "this is also it" Empty TIAI "this is also it"

Mesaj tarafından B'uu Perş. Mayıs 20, 2010 10:16 pm

B1:Eğer bam asla olmayacaksa : Ana mesajları vermede nasıl başarılı olur?(EOW,NWO,vb)Dünya'da milyarlarcası var ?

B2:Eğer MJ'in hayatta olduğunu gösteren ipuçlarını kabul ederseniz : O zaman ,Ayrıca onun geri döneceğini gösteriyor(BAM)Niçin kabul etmiyorsunuz aynı ipuçlarını (Birçok durumda)

B3:TIAI bir bamsday olacagını söylüyor,tek soru NE ZAMAN?Yani bu güvenilir(eğer hayır dersen ,cevaplar T1,T2,T3'te)

Videonun bana göre önemli yerinden bir kesit çevirdim. Dakika :5:18 - 6:02

Link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

TIAI "this is also it" Empty Geri: TIAI "this is also it"

Mesaj tarafından Misafir Cuma Mayıs 21, 2010 4:25 pm

evet gerçekten de tamamen öldüğünün düşünülmesini isteseydi bu kadar çok ayrıntı olmazdı.bütün bu numerolojiyle ilgili ince hesaplar,michael öldükten sonra reyting için düşünüldü diyenler vardır başka bir platformda.ama numeroloji TII te de var daha öncesinde de var.michaelın imzasında bile.dönmeyi düşünerek plan yapılmış bence.aslında michaelın alıştırarak döneceğini düşünmekten vazgeçtim.bu kadar ipucundan sonra believer olarak hala azsak daha fazla olabileceğimizi sanmıyorum.ancak michael döndüğünde inanacaklar.burcunun imzasındaki sahne de böyle düşünmeme sebep oluyor.michael parmaklarımı şıklatacağım ve BAM diyor.parmak şıklatmanın hipnozdan çıkma gibi bir anlamı olabilir.bu da ani olan bir şey.biz zaten uyandık ta bırakalım bazıları o anda biraz uyku sersemliği yaşasın.belki michaelın yaptığının etkisi böyle daha güçlü olur.
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics