MJ'in gayri meşhur çocuğu Gemide
+3
MJSedef
MJ-4EVER
B'uu
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ'in gayri meşhur çocuğu Gemide
Michael'ın gayri meşhur çocuğu olarak iddea edilen Omar Bahatti, Salı İskandinav cruise gemisinde dans gösterisi sergilemiş.Michael'ın klasik öğeleri fötr şapka eldiven ve maske ile.Omar 25 yaşındaymış .
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Maskedeki fermuar çok hoş zamanında MJ'de yapsaydı keşke bişey yiyip içmesi kolay olurdu .
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Maskedeki fermuar çok hoş zamanında MJ'de yapsaydı keşke bişey yiyip içmesi kolay olurdu .
Geri: MJ'in gayri meşhur çocuğu Gemide
hala gayri meşhur diyolar yaa ..ama maskesi güzelmiş gerçekten ... hemen köşeye sıkıştırmışlar Mike ölmedi diye
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Üst bölümde MIKE JACKSON IS NOT DEAD mi yazıyor yoksa benmi yalnış görüyorum?? Şakamı bu ?
Veya ölmediğini idda eden sitelerden gelen bir başlığın reklamımı? Her sitede olan yanda üstte beliren reklamlar. Bunların içinde diğer sitelerden gelen konu başlıklarıda reklam amacı ile başka sitelerin üstünde yada yan bölümünde çıkıyor bu onlardan biri olabilirmi?
Veya ölmediğini idda eden sitelerden gelen bir başlığın reklamımı? Her sitede olan yanda üstte beliren reklamlar. Bunların içinde diğer sitelerden gelen konu başlıklarıda reklam amacı ile başka sitelerin üstünde yada yan bölümünde çıkıyor bu onlardan biri olabilirmi?
MJSedef- Mesaj Sayısı : 131
muhtemelen öyle Sedefcim.
ama biz yaşadığını biliyoruz demi ben bunu tüm kalbimle hissediyorum.
dönmesini çok isterim herşeyden çok ama dönmeyeckse nefes aldığını bileyim yeter.onu bari bileyim.
ama biz yaşadığını biliyoruz demi ben bunu tüm kalbimle hissediyorum.
dönmesini çok isterim herşeyden çok ama dönmeyeckse nefes aldığını bileyim yeter.onu bari bileyim.
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
mj ın oglu deılım dıyo hala daha gayrımeşru oglu dıyolar ya.deliricem.hay allah b..... versin yaa.
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
e bu çocuğun annesi babası yokmu..niye çıkıp DNA testi falan yaptırmıyolar..bu çocuk yetimmi
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
mj turda bu coocukla tansıtıktan sonra aılesıyle bırlıkte neverlenda getırdı.aılesınede iş vermemişmıydı.coocuk bır suredirde sanırım bır avrupa ulkesınde akrabalarıyla kalıyodu.ama mj le arada bulustugunu bılıyoruz cunkı.prince parisle sahilde çekilmiş fotoları var.çok eski bir foto değil.omar bayada büyük o fotoda.
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
Gayri meşhur çocuk
Riri- Mesaj Sayısı : 329
mj mize böyle lakaplar takmaları çok kötü neymiş: gayri meşhur çok salakça ...
mj988- Mesaj Sayısı : 91
1 sayfadaki 1 sayfası