Michael Jackson Hoax mesaj 1
+4
blue sea
mjmyhero
B'uu
zehra
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson Hoax mesaj 1
Video yu herkes izleyebilir Youtube değildir......Ayrıca mesajda ki MJ fonu bana aittir... son olarak bu kanalı yer imlerinize ekleyiniz... Forumumuzun kanalıdır...... İyi izlemeler.. İyi paylaşmalar
Link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
zehra- Mesaj Sayısı : 71
Geri: Michael Jackson Hoax mesaj 1
Çeviri nesronic , altyazı zehra ,aracı ben keyifli video ,izlenmeli believer olsun olmasın....
çok güzellll
emeği geçenlere çok teşekkürler.ve fondaki fotoğrafı benim favorilerimden biri.öyle harika görünüyor kii
emeği geçenlere çok teşekkürler.ve fondaki fotoğrafı benim favorilerimden biri.öyle harika görünüyor kii
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
izniniz olursa ben bu videoyu facebookta paylaştım.şimdi adresimizi ve emeği geçenleri de ekledim.mesaj güzeldi.baştan beri hayranların believer ve ripper olarak ayrılması beni üzmüştü.şimdi bunu pek düşünmüyorum.zaten bu mesaj da herkese.peki ne yapmamız gerekiyor?25 haziran yaklaştıkça hissettiğim şeylere bir isim veremiyorum.
Misafir- Misafir
teşekkürler...sevgi herşeyin üstesinden gelir...
blue sea- Mesaj Sayısı : 695
herkes seyretmeli ama mesaj believerlara gezegen ve doğayla ilgili mesajlar gayet açık.bireysel olarak herkesin yapabileceği şeyler vardır.ama sevgi ordusu olarak birleşme ve farkettirme nasıl olacak.michaelın böyle bir isteği olduğunu varsayarsak bunu nasıl farkettireceğiz.somut olarak göstermemiz gereken birşeyler mi var.bazen michaelın dönmesinin bazı şartlara bağlı olabileceğini düşünüyorum.bunlar belki bizden beklediği birşeylerdir.bu video bana bunları düşündürdü.
Misafir- Misafir
Kendi etrafımıza baktığımızda , MJ'le ilgili iyi bir şey söyleyen veya yapman birine believersa sözüne değer verilmediğini görüyoruz.Aslında biz çağresiz ağlamaktansa This is it'eki mesajı aldık ve durmadan ilerledik.Açıkça söyliyebilirimki bu sadece bizim ülkemizde böyle.
Bunu çok rahat söylüyorum ve herkeste farkında kimse dediğimin aksini kanıtlayamaz.
Ama bunu yapanlar sözde eski MJ'ciler yeni üyeleri etkiledi.Asıl biz bir grup olmaazken onlar bizi bi grup yaptı.Şimdi ne farkları kaldı Michael'ı olmadığı gruplara sokan ,olmadığı anlamları yükleyen insanlardan.This is it'e Michael biz biriz ailieyiz dedikçe onlar bize beleiver demeyi tercih etti.
Oysa biz heryerdeydik, onlar sadece ağlarken....
Çokta birşey söylememe gerek yok herhalde.Bunları yapanların hala umarım doğru yolu bulurlar demekle yetinicem.
mjturkfan tek başına Türkiye'deki MJ fanlarını yönetemiceği gibi ülkemizdede saygınlığı tartışılır ,o yüzden bi elin parmağını geçmeyen kişilerin oraya önem verdiğini sanmıyorum.Dünya'ya hele o kibirle hiç birşey veremez,(hayranların orman bağışımızdan başka)
İlk defa o siteye bu kadar sert konuştum ama 1 yıl geçti hala aynı kafa pesss....Sözlerim gideceği yerlere gider.1 kişi orada cahilse hepiniz mi cahilsiniz ?
Biz mutluyuz ,huzurluyuz çünkü ne yapmamız gerektiğini Michael söyledi yapıyoruz.
Cesaretimiz var .....ee kime çektik ? Doya doya facete twitterda yayın
Bunu çok rahat söylüyorum ve herkeste farkında kimse dediğimin aksini kanıtlayamaz.
Ama bunu yapanlar sözde eski MJ'ciler yeni üyeleri etkiledi.Asıl biz bir grup olmaazken onlar bizi bi grup yaptı.Şimdi ne farkları kaldı Michael'ı olmadığı gruplara sokan ,olmadığı anlamları yükleyen insanlardan.This is it'e Michael biz biriz ailieyiz dedikçe onlar bize beleiver demeyi tercih etti.
Oysa biz heryerdeydik, onlar sadece ağlarken....
Çokta birşey söylememe gerek yok herhalde.Bunları yapanların hala umarım doğru yolu bulurlar demekle yetinicem.
İlk defa o siteye bu kadar sert konuştum ama 1 yıl geçti hala aynı kafa pesss....Sözlerim gideceği yerlere gider.1 kişi orada cahilse hepiniz mi cahilsiniz ?
Biz mutluyuz ,huzurluyuz çünkü ne yapmamız gerektiğini Michael söyledi yapıyoruz.
Cesaretimiz var .....ee kime çektik ? Doya doya facete twitterda yayın
En son Burcu tarafından C.tesi Haz. 05, 2010 11:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
benim açtığım konuya yaptığın yoruma çok güldüm ...gerçekten acele etmişim
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Şimdi arkadan dedikodu olacak ama söylemeden edemeyeceğim,Mirhan da sonunda sürü psikolojisi olayını fark etmiş ve bir tartışma(kötü anlamda değil) ortamı oluştu şu an.Eğer yönetimi doğru adımlar atarsa sitenin geleceği çok daha iyi olabilir.O sitede 20 tane aynı beyinden bulabiliyorum bazen,Allah farklı beyinler yaratmaya mı üşenmiş anlamıyordum bir türlü
Riri- Mesaj Sayısı : 329
Çok teşekkürler .. Çok güzel bir video gerçekten..
Berfin- Mesaj Sayısı : 137
TövbeeeRiri demiş ki:Allah farklı beyinler yaratmaya mı üşenmiş anlamıyordum bir türlü
bo-bo- Mesaj Sayısı : 605
Similar topics
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
1 sayfadaki 1 sayfası