Lisa'nın Çiçekçiye Teşekkür Notu!!!
+17
MJGokce
Berfin
MİsmailJ
Sirduwolf
sinem_mj
MakeBeLİEve
tubM
blue sea
Alex
mj_derya
mjmyhero
bo-bo
frvrmj
B'uu
MJ-4EVER
zehra
nesronic
21 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Lisa'nın Çiçekçiye Teşekkür Notu!!!
rrain demiş ki:MJHD de biri para verip criminal laboratuarda yazıyı inceletiyormuş sonuçlar ne zaman gelir bilmiyorum
ama yazı bence de mj in yazısıyla çok benziyor
21 Haziran da sonucu açıklarlar ..belki......
zehra- Mesaj Sayısı : 71
hmmm güzel tahmin Zehra
acayip heyecan duymaya başladım son zamanlarda.bu ay bizi,daha doğrusu tüm dünya'yı büyük gelişmeler bekliyor bence
acayip heyecan duymaya başladım son zamanlarda.bu ay bizi,daha doğrusu tüm dünya'yı büyük gelişmeler bekliyor bence
NotAlone- Mesaj Sayısı : 594
rrain demiş ki:MJHD de biri para verip criminal laboratuarda yazıyı inceletiyormuş sonuçlar ne zaman gelir bilmiyorum
ama yazı bence de mj in yazısıyla çok benziyor
evet rrain'cim , deep_inside'dan gelen haberi geçiyorum hemen, bu inceleme yapılmış ve sonucları da acıklanmış sonuc : bu elyazısı MJ'ye aittir diye teyit ediLmiş
İşte raporun içeriği:
HANDWRITING REPORT
by Biscuit » Mon Jun 14, 2010 5:03 pm
Full Written Report for Christina ******
Purpose of examination
I have been given 8 small samples of handwriting and was asked to examine them and determine if any of 1(thank you note), 2 & 3 matched 4,5,6,7 & 8.
At a glance I was able to determine that samples 4, 5 & 6 were actually written by the same hand. This was confirmed to me.
On close examination I could see the following characteristics in the samples that matched with sample 1.
Sample 4
• The letter “m” in “me” has almost 3 humps to it, like the “m” in “much” in sample 1(thank you note). The starting stroke looks like a continuation of the actual letter
• The letter “h” in “how” strongly resembles the “h” in “much “ (sample 1) but without the added loop
Sample 5
• The word “thank” is consistent to “Thank” in sample 1(thank you note)
• The letter “r” in “never” is consistent to the “r” in “Flowers” (sample 1)
• The connecting letter “o” in “childhood” resembles the same link of “o” in “flowers” (sample 1) the letter is linked together at the top as opposed to the middle or bottom
Sample 6
• The letter “F” in “Forever” and the last letter “r” is consistent to the “F” and “r” in “Flowers” (sample 1)
• The word “for” is consistent to the word “for” in sample 1
• The formation of the loop in the letter “y” in “you” is consistent to the loop in the letter “g” in “donating” (sample 1)
Sample 7
• The letter “h” in “they” is consistent to the letter “h” in “much” (sample 1) (thank you note)
• The letter “r” in “our” is consistent to the letter “r” in “Flowers” (sample 1)(thank you note)
• The letter “g” in “things” is consistent to the letter “g” in “donating” (sample 1)(thank you note)
Summary
I am confident in saying that samples 4, 5, 6, 7 & 8 were written by the same person that wrote sample 1(than k you note). There are far too many consistent characteristics to deny this fact.
Unfortunately there wasn’t enough consistent evidence to include samples 2 & 3. The only observation I could be confident in making is that they were written by the same person.
Simone
Graphologist
Bunlar da kadının kullandığı örnekler:
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Berna- Mesaj Sayısı : 59
MİCHAEL DÖN DÖN DÖÖÖÖÖNNN
vay be süper bi haber..çok teşekkürler işte bir kesin kanıt daha
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
TMZ'nin notu gözümüze gözümüze sokmasından belliydi zaten, teyit de edildi, eee daha ne olsun
Deepinside & Berna, süper teşekkürler
Deepinside & Berna, süper teşekkürler
nesronic- Admin
bu sonuc da bi teorıyı aşmış durumda.gercek bı kanıt bu da yetmıyor twitte herkes bırbır dökulmeye baslıyor
Bravo günlerdir bu sonucu bekliyordum desem inanırmısınız..... çok teşekkürler ve tebrikler arkadaşlar
mj_derya- Mesaj Sayısı : 142
allahhhh nerelere gidiyim ne yapayım offf allahımmmm
Bernacım çok teşekkürler.nasıl güzel bir haber nasıl güzel
Bernacım çok teşekkürler.nasıl güzel bir haber nasıl güzel
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
haklı çıktık onun yazısıydı haklı çıktık
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
Oh my Tanrım..
İşte bu süper bi haber..
Evet bir kanıt daha..
az kaldı az kaldıııı
çok teşekkürler arkadaşlar..
İşte bu süper bi haber..
Evet bir kanıt daha..
az kaldı az kaldıııı
çok teşekkürler arkadaşlar..
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
DELİRİYORUZ TOPLUCA
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
ya : ( şimdi bişi soracağım.. bu notta tam olarak ne yazıyor ..
tmm mj nin yazısı bunun için criminal e gitmeyee bile gerek yok yazıyı görünce anlıyoruz zaten ...
amaaaaaa? acaba bu eski bir not olabilir mi diye aklıma geldi .. bu criminal de çıkmaz mı ya yani ne zman yazıldığıda çıkar raporda
: ( arkadaşlar anlatabildim mi ne demek istediğimi?
biri aydınlatırsa çok sevineceğim..
tmm mj nin yazısı bunun için criminal e gitmeyee bile gerek yok yazıyı görünce anlıyoruz zaten ...
amaaaaaa? acaba bu eski bir not olabilir mi diye aklıma geldi .. bu criminal de çıkmaz mı ya yani ne zman yazıldığıda çıkar raporda
: ( arkadaşlar anlatabildim mi ne demek istediğimi?
biri aydınlatırsa çok sevineceğim..
bluemj- Mesaj Sayısı : 31
Bu güzel çiçekleri bağışladığınız için teşekkürler, çok çok sevgiler, LMP
nesronic- Admin
eski bi not degil bluemj.olay çok yeni.
sanırım çok iyi takip edemedin son olayları
olsun bişey olmaz.ama çiçekçiye gönderilen bu teşekkur notu yeni.cunku daha geçenlerde forest e çiçek gönderildi.lisa da bi tşk notu yazmış çiçekçiye.ama not michael a ait çıktı.
sanırım çok iyi takip edemedin son olayları
olsun bişey olmaz.ama çiçekçiye gönderilen bu teşekkur notu yeni.cunku daha geçenlerde forest e çiçek gönderildi.lisa da bi tşk notu yazmış çiçekçiye.ama not michael a ait çıktı.
tmm olayın yeni olduğıunu biliyorum ama o halde bundan büyük kanıt olur mu diyorum... tüm dünyanın kabul etmesi gereken bir kanıt bu diyorum.. hani ipucu felan değil bu delil işte... ))
criminal de mj ye ait çıkması ... yani bu boe un söylemleriyle ne bileyim başka ipuçlarıyla bir tutulacak bir şey değil ...
eğer yeni yazıldıysa ... dünyanın çalkalanması lazım ...
bende diyorum ki acaba mj gitmeden önce yazdığı bir notsa lisa da altına imzasını attıysa:) bu bir ipucu ..
ama yok o not yeni yazıldıysa yani son günlerde bu da criminalde ortaya çıkmaz mı ? hani nasıl mj nin yazısı olduğunu kanıtladılar raporda onun gibi yazının hangi tarihte hatta hangi saatte yazıldığı da çıkar.. o zman bam gününü beklememnin bir alemide kalmaz:))
ya anlamaya çalışın ne olur ... )
criminal de mj ye ait çıkması ... yani bu boe un söylemleriyle ne bileyim başka ipuçlarıyla bir tutulacak bir şey değil ...
eğer yeni yazıldıysa ... dünyanın çalkalanması lazım ...
bende diyorum ki acaba mj gitmeden önce yazdığı bir notsa lisa da altına imzasını attıysa:) bu bir ipucu ..
ama yok o not yeni yazıldıysa yani son günlerde bu da criminalde ortaya çıkmaz mı ? hani nasıl mj nin yazısı olduğunu kanıtladılar raporda onun gibi yazının hangi tarihte hatta hangi saatte yazıldığı da çıkar.. o zman bam gününü beklememnin bir alemide kalmaz:))
ya anlamaya çalışın ne olur ... )
şimdi senın ifadenle olay şöyle oluyor o zaman
lisa gidecek,michaelın eskiden çiçekçilere yazdıgı notlardan birini araştıracak,bulacak,altına kendi imzasını atıp,forest lawn a çiçek gönderen firmaya teşekkur yazısını kendı yazmış gibi gönderecek...bu mudur yani
lisa gidecek,michaelın eskiden çiçekçilere yazdıgı notlardan birini araştıracak,bulacak,altına kendi imzasını atıp,forest lawn a çiçek gönderen firmaya teşekkur yazısını kendı yazmış gibi gönderecek...bu mudur yani
ya tabii ki bunu söylemiyorum .. hani herşey ip uçlarıyla ilerliyor ya belki mj bu notu zamanı geldiğinde kullanmak için gitmeden daha önce yazmıştır... belki başka bir şeydir bilemem...
ama.... bu not eğer son bir kaç ay içinde yazıldıysa bu o criminal raporda kesinlikle ortaya çıkar .. kesinlikleeee......... dolayısıyla da yeryerinden oynar...
düşünsene notalone... dünynın öldü sandığı biri yazı yazıyor:)
demek isteğim de şu ki... bu notu criminal e herkim yolladıysa tarihini de öğrenmiş olmalı .. .
bu haber değeri olan bir şey ipucu değil kanıt ...
o zman bu notu heryerde konuşabiliriz ... heryerde yazabiliriz manasında:)
ama.... bu not eğer son bir kaç ay içinde yazıldıysa bu o criminal raporda kesinlikle ortaya çıkar .. kesinlikleeee......... dolayısıyla da yeryerinden oynar...
düşünsene notalone... dünynın öldü sandığı biri yazı yazıyor:)
demek isteğim de şu ki... bu notu criminal e herkim yolladıysa tarihini de öğrenmiş olmalı .. .
bu haber değeri olan bir şey ipucu değil kanıt ...
o zman bu notu heryerde konuşabiliriz ... heryerde yazabiliriz manasında:)
heheheh
tamam da bıtanem.ben oyle oldugunu sanmıyorum.çunku lisa twitterında mıchaelın ayçiçeklere olan sevgısını yazıyor.herkese çagrıda bulunuyor.ve bunu gören bi firma forest e o çiçeklerden gönderıyor.lisa(!!) da bu şıklıga karşılık,aslında michaela ait olan, bir teşekkur notu ıletıyor.
o fırmanın oraya çiçek yollayış sebebi lisa nın twitterında yazdıgı msjdı yani.
bu sonradan ortaya çıkan bir durum oldugu ıcın,mıchaelın bu notu gıtmeden önce yazmış olması mumkun degıl ki
tamam da bıtanem.ben oyle oldugunu sanmıyorum.çunku lisa twitterında mıchaelın ayçiçeklere olan sevgısını yazıyor.herkese çagrıda bulunuyor.ve bunu gören bi firma forest e o çiçeklerden gönderıyor.lisa(!!) da bu şıklıga karşılık,aslında michaela ait olan, bir teşekkur notu ıletıyor.
o fırmanın oraya çiçek yollayış sebebi lisa nın twitterında yazdıgı msjdı yani.
bu sonradan ortaya çıkan bir durum oldugu ıcın,mıchaelın bu notu gıtmeden önce yazmış olması mumkun degıl ki
Lisa da Janet ta hoax da michaela yardımcı oluyorlar.lisa nın bu notunun,michaela ait oldugunu illa ki insanlar çözecekti,ortaya cıkaracaktı.bu tamamen bilerek yapılmış bi hareket ..
owww Mikeee
owww Mikeee
araya girmiş gibi oldum ama bluemj , acaba buna rağmen niye dünya ayağa kalkmıyor mu demek istiyorsun?çünkü dünya hala uyuyor.gözleri kapalı ve bunu görmüyor.çünkü michael medyayı bu oyunun dışında tuttu ve söylemek istediklerini direkt hayranlarına bizzat kendi verdi.medyada gördüklerinden başka bir dünyası olmayan insanlar için şu an yapacak birşey yok.onları ancak michaelın dönüşü uyandırır.biraz yataktan düşmüş gibi olacaklar ama.
Misafir- Misafir
sevgili notalone tşk ederim açıklamaların için... mdenz sana da tşk ederim...
ama ben hala ısrarla diyorum ki .. bu not olayı öyle hafife alınacak bir şey değil ... hani sadece hayranlar biliyor sadece hayranlarına verilmiş bir ipucu olarak görmüyorum...
bir gazeteci kulu yok mu allah ın ki bu işi araştırmasın... elbette araştırıyordur... ve muhtemelen aralarında yaşadığına inanan da vardır .. ama gerçekten haber değeri taşıyacak ve gerçekten çok büyük bir kanıt olmadan konuşmuyorlardır
ve al işte bu güne kadar verilmiş en somut kanıt ... ipuçları nın hep bir acabası vardı... ama bunun yok ( tabi şayet bu criminal rapor doğruysa )
acabası yok ispatlanabilirliği olan bir olay bu niye kimse çıkıpta bu ne yahu demiyor..ya criminal raporu hazırlayanlar yalan söylüyor gibi yada ... gerçekten herkes ama herkes ciddi ciddi uyuyor:) ee o halde uyandıralım ... arayalım bir kaç gazeteciyi
tmm peki hadi onların gözü kapalı ... bu sitedekilerin tepkisi niye bu kdar az.. yahu baksanıza mj kendi el yazısıyla msj yollamış... daha bundan büyük olay var mı ?
offf bunun üzerinde düşünmek lazım .. herkese kalan 6 günün rahatlığı mı geldi?
küçük notta büyük bir olay gizli ...
ısrarla criminal rapor un doğruluğunu da araştıralım derim bu arada?
sevgiler.....
ama ben hala ısrarla diyorum ki .. bu not olayı öyle hafife alınacak bir şey değil ... hani sadece hayranlar biliyor sadece hayranlarına verilmiş bir ipucu olarak görmüyorum...
bir gazeteci kulu yok mu allah ın ki bu işi araştırmasın... elbette araştırıyordur... ve muhtemelen aralarında yaşadığına inanan da vardır .. ama gerçekten haber değeri taşıyacak ve gerçekten çok büyük bir kanıt olmadan konuşmuyorlardır
ve al işte bu güne kadar verilmiş en somut kanıt ... ipuçları nın hep bir acabası vardı... ama bunun yok ( tabi şayet bu criminal rapor doğruysa )
acabası yok ispatlanabilirliği olan bir olay bu niye kimse çıkıpta bu ne yahu demiyor..ya criminal raporu hazırlayanlar yalan söylüyor gibi yada ... gerçekten herkes ama herkes ciddi ciddi uyuyor:) ee o halde uyandıralım ... arayalım bir kaç gazeteciyi
tmm peki hadi onların gözü kapalı ... bu sitedekilerin tepkisi niye bu kdar az.. yahu baksanıza mj kendi el yazısıyla msj yollamış... daha bundan büyük olay var mı ?
offf bunun üzerinde düşünmek lazım .. herkese kalan 6 günün rahatlığı mı geldi?
küçük notta büyük bir olay gizli ...
ısrarla criminal rapor un doğruluğunu da araştıralım derim bu arada?
sevgiler.....
daha önce gazete arayan bir arkadaşımız olmuştu.insanlar yapay gündemlerle ilgileniyor.isyanında haklısın
Misafir- Misafir
aşkım bebegim bitanem canım benim
anladıgım kadarıyla sen onun yasadıgına ınanmamışssın pek.bu olay da da bu kadar hayret etmenın sebebı bu olsa gerek
1 yıldır onca olay oldu ki bız fazlasıyla hayretler ıcınde kaldık ve artık bekledıgımız tek şey Michael...
yaşadıgına eminiz.biz sadece geri dönuşu merak ediyoruz.
medya neden mı ılgılenmıyor..heheh
ilgilenmeyecek de sana söyleyim.
sadece ve sadece Michael dönerse bu konular tum gundemı sarmaya başlayacak..bizim bıldıgımız bıcok şeyi medya geriden takıp ediyor olacak yani
yakın zamanda bunlar olacak..bızde basına sadece gulucez
anladıgım kadarıyla sen onun yasadıgına ınanmamışssın pek.bu olay da da bu kadar hayret etmenın sebebı bu olsa gerek
1 yıldır onca olay oldu ki bız fazlasıyla hayretler ıcınde kaldık ve artık bekledıgımız tek şey Michael...
yaşadıgına eminiz.biz sadece geri dönuşu merak ediyoruz.
medya neden mı ılgılenmıyor..heheh
ilgilenmeyecek de sana söyleyim.
sadece ve sadece Michael dönerse bu konular tum gundemı sarmaya başlayacak..bizim bıldıgımız bıcok şeyi medya geriden takıp ediyor olacak yani
yakın zamanda bunlar olacak..bızde basına sadece gulucez
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
3 sayfadaki 3 sayfası