Conrad Murray- Cuma Günü Sıradan Bir Gün Olacak
+2
Riri
tubM
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Conrad Murray- Cuma Günü Sıradan Bir Gün Olacak
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
TMZ Dr.Murray'ın, Michael Jackson'ın ölüm yıldönümünde normal işleriyle ilgileneceğini öğrendi.
Murray'ın Cuma günü Michael'ı ziyaret etmeyeceğini, çünkü bunun bir olaya neden olabileceğini belirtmiştik. Ziyareti, kimse orada yokken yapacak.
"Murray şahsi bir yas tutacak. Hayranları, Michael'ın ölümünü hatırlatarak rahatsız etmek istemiyor.İnsanların kendisini, Michael hayattayken olduğu gibi, arkadaşı olarak hatırlamasını istiyor"
TMZ Dr.Murray'ın, Michael Jackson'ın ölüm yıldönümünde normal işleriyle ilgileneceğini öğrendi.
Murray'ın Cuma günü Michael'ı ziyaret etmeyeceğini, çünkü bunun bir olaya neden olabileceğini belirtmiştik. Ziyareti, kimse orada yokken yapacak.
"Murray şahsi bir yas tutacak. Hayranları, Michael'ın ölümünü hatırlatarak rahatsız etmek istemiyor.İnsanların kendisini, Michael hayattayken olduğu gibi, arkadaşı olarak hatırlamasını istiyor"
tubM- Moderatör
Geri: Conrad Murray- Cuma Günü Sıradan Bir Gün Olacak
Bence beklenen haber bu.
Riri- Mesaj Sayısı : 329
Beklenen mesaj bu olabilir ama daha bomba haberlerde gördük.Bence beklediğimiz haberlerin başlangıcı...
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
bununla ılgılı, hatta buna benzer- belkıde aynı sözleri daha once başka bır siteden duymuştuk..hatta çeviriyi ben yapmıştım bugune özel bi haber olmalıydı bugün.daha öncekılerın tekrarı değil.
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
hayranları onu orda görmeyince hiç birşey hatırlamayacakmıymış yani.beni en eğlendiren kısım hayattayken olduğu gibi arkadaş denilen kısım.mesela geçen sene bu vakitleri kastediyorsa insanlar onun adını bile duymamıştı.bırakın hayranları frank dileo bile onun adını son günlerde duyduğunu söylemişti.haa hayattayken den kastı 25 hazirandan sonrasıysa onu arkadaşlık seviyesine en yakın görenler bizlerizdir.hiç değilse biran önce hapse tıkılmasını biz beklemiyoruz.
Misafir- Misafir
Yıl dönümüne kadar bir çok haber çıkıcaktır.Daha yüksek dozajlı mesajlar içermesi beklenebilir.
Sirduwolf- Mesaj Sayısı : 231
Eveet bence de.Bu günlerde TMZ de çıkan şu 2 kandırma haber hiç bir şey ifade etmiyor.Bombalara hazırlayın kendinizi.Bir flaş haberle olayı bitiririz
Bilmiyorum ama bugün biraz umutluyum mu ne
Bilmiyorum ama bugün biraz umutluyum mu ne
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
Similar topics
» Conrad Murray Boogies Down on MJ Anniversary
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Conrad Murray on Anniversary of MJ's Death
» DR. CONRAD MURRAY "I'm Praying for the Prosecutor"
» Dr. Conrad Murray -- Baby, He's Shady!
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Conrad Murray on Anniversary of MJ's Death
» DR. CONRAD MURRAY "I'm Praying for the Prosecutor"
» Dr. Conrad Murray -- Baby, He's Shady!
1 sayfadaki 1 sayfası