MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Justice4MJ Has Gift4MJ ... But Will They GiveIt2MJ?

Justice4MJ Has Gift4MJ ... But Will They GiveIt2MJ? Empty Justice4MJ Has Gift4MJ ... But Will They GiveIt2MJ?

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Haz. 26, 2010 12:59 pm

Benim psikoljim mi bozuldu acaba, TMZ mi eğlenceli yoksa ben mi deliriyorum Rolling Eyes

MJ için adaletçilerin MJ için hediyeleri var ama hediyelerini MJ'a verebilecekler mi demiş TMZ...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Haberin açılış cümlesinde rabid kelimesinin üstü çizilmiş, "tenzih ederiz, sözümüz meclisten dışarı anlamında" mı acaba bu Türkçe karşılığı "kudurmuş" anlamında ki rabid kelimesinin üzerinin çizilmesi Rolling Eyes

MJ'ın fazlasıyla kuduruk hırslı bir grup hayranı ölüm yıldönümünde MJ'a olan sevgilerini bir araya gelip sunmak istediler ama pek şansları olmayacak gibi...

Mjiçinadalet grubu hiç bir şeyin 25'inde onları Michael'ın mezarından uzak tutamayacağını, hediyelerini mesajlarını ne olursa olsun ileteceklerini söylemişler. grup lideri binlerce insandan mesaj getirdiklerini söylemiş...

Burayı tam anlamadım ama yanlış anlamadıysam grup temsilcisi hazırladıkları kutuyu (mesaj hediye vs. olan kutu) mezarlığın yanındaki basamaklara bırakacaklarını söylemiş ama FL temsilcisi de bunun olmayacağını, kurallara karşı gelemeyeceklerini mi ne söylemiş (bırakın da millet basamakları ziyaret edebilsin bari beeaaaa Razz )

ve son cümle; FL personeli bu hafta kavga dövüş için yükümlülük altına girmek istiyor gibi görünüyor gibi bir şey demiş...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Justice4MJ Has Gift4MJ ... But Will They GiveIt2MJ? Empty Geri: Justice4MJ Has Gift4MJ ... But Will They GiveIt2MJ?

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Haz. 26, 2010 1:07 pm

Sonradan düzeltirler falan elimiz de bulunsun diye kuduruklu kısmın resmini çektim, ilginç geldi yani bu bana...

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic
nesronic
Admin
Admin

- Similar topics