MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mozolede Duvar Yazıları...

5 posters

Mozolede Duvar Yazıları... Empty Mozolede Duvar Yazıları...

Mesaj tarafından nesronic Cuma Tem. 16, 2010 12:05 am

25 Haziran'dan sonra TMZ battı, iflas etti herhalde dedim Smile

Neyse, habere göre fanlar mezarlığın kuytu köşelerine duvar yazıları yazmışlar. TMZ de haberi "Michael Jackson'ın mezarı vandalların (sanat eserlerini yıkan kişiler) gizli bir grubu tarafından tahrif edildi." şeklinde vermiş. Doğru anladıysam yazılar kalıcı mürekkeple yazılmış...

Haberde sinir bozan bir detay var ama... Üst sol köşedeki RIP ibaresi... Sanırım haberin kategorisi ile ilgili bir şey. PC'im çok ağır olduğundan tıklayıp bakamadım neyin nesidir. Ama misal haber spor haberi olsaydı spor yazaktı muhtemelen. Bundan sonraki haberlerde devam edecekmi bakarız diyecekken gördüm ki, bir sonraki haberde RIP yok bu arada...

Bu ilk haberin linki;

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bu arada, FL yetkilileri mezarı tahrif edenlerin ömür boyu mezar ziyaretinden men edileceğini TMZ'ye söylemiş, hususi olarak TMZ'ye söylemişler herhalde Smile

Bu arada TMZ'nin "bakın bakın pis vandallar neler yazmışlar" diye sundukları resimlerin arasında bir tanesi pek manidar Very Happy

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Never believe what you hear, only believe half of what you see - Michael Jackson"

Yani; "Duyduklarınıza asla inanmayın, gördüklerinizin sadece yarısına inanın - Michael Jackson"

İnanmıyoruz zaten Michael, o yüzden burdayız Very Happy

Sonra konu ile ilgli TMZ'den haberin devamı geldi, fanlar duvar yazılarını silmişler. Haberde başka önemli bir detay vs. var mı bilmiyorum. TMZ haberleri bazen çok karmaşık cümlelerden oluşuyor çözemiyorum. Yarın tekrar bakıcam...

Ama şu resimdeki el falan da bana fazlasıyla fotoşop gibi göründü açıkcası...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kişisel yorumum; Eğer Michael öldüyse ve orada gerçekten bir mezar varsa ve bu duvar yazıları haberleri doğruysa, aileye yuh olsun... Hem de yuh ki ne yuh Mad

Öldüğüne inansam kovalayacağım katil aile olurdu...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mozolede Duvar Yazıları... Empty Geri: Mozolede Duvar Yazıları...

Mesaj tarafından Sirduwolf Cuma Tem. 16, 2010 11:03 am

El Michael'ın eli sanırım, komikliğine yapmışlar.
Sirduwolf
Sirduwolf

Mesaj tarafından umut356109 Cuma Tem. 16, 2010 12:30 pm

TmZ tiraj için bişiler yapmış yine.
Valla Nesrin çok haklısın .Bunlar olurken aileden biri çıkıp da:
Löö nolursun.Ne işiniz var mezarımızda.Ayıp ya.Kınıyoruz
felan demiyo.Hiçbir zaman da demediler zaten.
Bu da tabi bize yol su aletirik olarak geri geliyor .Anlıyoruz ki bi iş var bunda.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından nesronic Paz Tem. 18, 2010 12:22 am

Fanlar yazıları temizledi haberinde ki el bu resimdenmiş...

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MJHD'de neden yeşil bez diye sorgulamışlar ve We Are the World-Haiti'deki yeşil adamla ilintili olabilir mi diye sormuşlar, bir de TMZ'nin haber başlığını çok kurcalamışlar, herkes bu başlığı garipsemiş...

MJ Fans -- Dying to Clean Up Tomb Graffiti

MJ'ın Fanları -- Mezardaki duvar yazılarını temizlemek için ölüyor

Böyle çevrilir herhalde, tam olarak garipsedikleri nedir anlayamadım yani haber başlığı bana çok garip, tuhaf falan görünmedi...

Bir de haberin resmine bakınca duvar yazılarını MJ siliyormuş gibi oluyor bu bir mesaj mı demişler... Valla ben bundan bir şey çıkaramadım. Şöyle bir yorumda bulunmuş biri, MJ dönüşten önce hakkında yazılanları temizleyecek...

Valla bana biraz zorlama teori geldi bu ama yine de yazayım buraya dedim, belki lazım olur Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu Paz Tem. 18, 2010 12:28 pm

MJ dönüşten önce hakkında yazılanları temizleyecek...

Bu zaten hepimizin aklına gelen şey.Ne kaldıki hepsi temizlenmedimi Mozolede Duvar Yazıları... 736249
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Riri Paz Tem. 18, 2010 4:02 pm

TMZ'in attığı başlıktaki "ölmek" kelimesinden kasıt çok istekli olmak olabilir.Hani derler ya "bunu yapmassam ölürüm" falan,öyle bir mantık kurdum bende ama İngilizce'de böyle bir kalıp var mı bilmiyorum.

Riri