MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor?

3 posters

criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor? Empty criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor?

Mesaj tarafından Misafir Cuma Tem. 23, 2010 11:01 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
criss angelın şovuyla ilgili videoları görmüşsünüzdür.bu ne anlama geliyor acaba.şovun posteri bizim hoaxla alakalı görünüyor.videoda diyor ki:ingiliz tabloid basınına göre Michael TII konserleri için David Copperfield ile bir çalışma yapmak istemiş ama adamın parasal kaprisleri yüzünden sonradan Criss angel ile anlaşmış.bu şov da criss angelın şovu da o2 de.bu şov ne zamandır var,hala var mı bilmiyorum.ancak video hem believe şovunu hem de cirque de soleil i TII ile alakalı göstermiş sanki.tam anlayamadım.bu konuda bilgisi olan var mı?
Anonymous
Misafir
Misafir

criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor? Empty Geri: criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor?

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Tem. 23, 2010 11:46 pm

Bu konuları konuşmuştuk taa yetti gayri de Very Happy

Chris Angel ın gösteri kapağı tam bizim ekmeğimize yağ sürüyo..zaten TII te birlikte çalışacaktı Michael la öyle biliyorum..cirque de soleil ise fragmanına with Michael Jackson yazmıştı 2012 deydi sanırım..

Michael Chris Angel hayranı (Chris te onun Very Happy )..yani iyi arkadaşlar bu bize bir işarettir buda güçlü bi kanıttır yani Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor? Empty Geri: criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor?

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Tem. 24, 2010 12:07 am

David copperfield mı Criss Angel mı daha iyi diye düşünüyordum,ama dünyaya yaşattığı illuzyonu düşününce en büyük illuzyonist Michael galiba. criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor? 586927
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Tem. 24, 2010 12:31 am

Aynen öyle Very Happy

ama david mi Chris mi dersen bence Chris tir...Çünkü David sadece illüzyonist ama Chris te bir gizem var ..ve sadece illüzyon yapmadığına eminim
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından mjmyhero Ptsi Tem. 26, 2010 10:24 am

Chiris angelın normal bir insan olmadığı konusunda selahattine katılıyorum;bazen doğa üstü insan üstü varlıkların aramızda dolaştığını düşünüyorum insan silüetinde. Rolling Eyes
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Tem. 26, 2010 10:46 am

İnsan silüetinde bir melek dolaşıyor aramızda adı da Michael Jackson

Pinokyo

Mesaj tarafından MJ-4EVER Ptsi Tem. 26, 2010 10:49 am

Physich diye bir yetenek var bazı eşyaları yerinden oynatma,Kaşık kırma gibi bi yetenek..Yüksek oranda beyin gücü istiyo bu yetenek..Chris Angel da bu yeteneği kullanabilen insanlardan biri..Bir keresinde eline bir ampul almıştı ve yakmıştı valla Very Happy ..Pinokyo ya da katılıyorum bu arada Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından mjmyhero Ptsi Tem. 26, 2010 10:58 am

pinokyo onda haklısın bak canım.
insanoğlu olarak bilmediğimiz o kadar çok muamma var ki hiç bir şeyi kesin bir dille reddetmek doğru değil bence o nedenle herşeyin mümkün olabileceğijnden yola çıkarak ben bu tür şeylerin olabileceğine hep inanırım.hiç bir şey tesadüf değildir.duyduğum bazı garip hikayeler düşüncelerimi doğruluyor sanki.neyse bunlar pek karmaşık ve ucu olmayan konular.ama bazı insanların diğer insanlardan farklı donanımlara sahip olduğuda bir gerçek.
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Tem. 26, 2010 11:06 am

Diğerlerini bilemem ama Michael'ın sihirli güçleri olduğuna inanıyorum ben.En azından insanları büyüleyebildiğine.
Bu büyünün bir parçası olmak hem çok zor hem inanılmaz keyifli hepimiz için.Unutmadan
criss angel'ın beLİEve şovu ne anlama geliyor? 586927

Pinokyo

- Similar topics