Michael Jackson Fans To Protest Dr. Murray Hearing
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson Fans To Protest Dr. Murray Hearing
23 Ağustos Pazartesi günü DR.Murray sadece mahkeme karşısına değil aynı zamanda Justice4MJ adlı MJ fan grubununda karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Murray'in mahkemedeki duruşmasından çıkışında Los Angeles Adliye Binası'nın yakınındaki çevreyolu üstgeçidinde bekleyen kalabalık pankart ve sloganlarla onu protestoya hazırlanıyorlarmış.
Haberin kaynağı burada:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Murray'in mahkemedeki duruşmasından çıkışında Los Angeles Adliye Binası'nın yakınındaki çevreyolu üstgeçidinde bekleyen kalabalık pankart ve sloganlarla onu protestoya hazırlanıyorlarmış.
Haberin kaynağı burada:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
Geri: Michael Jackson Fans To Protest Dr. Murray Hearing
ayrıca TMZ nin kendi fikri var son cümlede:but we're guessing the protest is the least of dr. murray's worries(bize göre protesto doktorun endişeleri içinde en son sırada ,ya da dr bu protestoyu çok da takmıyor gibi bir şey)
Misafir- Misafir
Haber için teşekkürler ..
TMZ nin yorumuda güzelmiş , ee doğru Murray ın içi rahat niye taksınki protestoyu
TMZ nin yorumuda güzelmiş , ee doğru Murray ın içi rahat niye taksınki protestoyu
hsbmj- Mesaj Sayısı : 228
Ne bileyim arkadaşlar umarım MJ hala hayattadır da bizde boşu boşuna bu DR.Murray'i masum sanmıyoruzdur bazende böyle düşünüyorum.
Tamam bir çok tuhaf olaylar dönüyor ama insanda hiç bir zaman 100% emin olamıyor taa ki MJ'i kanlı canlı görene kadar benim içimde bir şüphe kalacaktır veya daha sağlam kanıtlar görene kadar.
Tamam bir çok tuhaf olaylar dönüyor ama insanda hiç bir zaman 100% emin olamıyor taa ki MJ'i kanlı canlı görene kadar benim içimde bir şüphe kalacaktır veya daha sağlam kanıtlar görene kadar.
TMZ ve onun şahane haberleri .Teşekkürler Ceres.
TMZ cidden Michael'ı seviyor bunu dün gece aynı habere okur yorumlarına mesaj yazarken anladım
Orada bir iki kendini bilmez var biri "I Hate MJ" diğeride "OhWell" nickli üyeler.
Ne zaman TMZ bir haber yapsa MJ hakkında ağza alınmayacak ifadeler kullanabiliyorlar yorumlarında bende dayanamayıp karşı cevap yazdım ve dün gece bunları takip ederken TMZ'nin bu iki kafadarın bazı mesajlarını uçurduğunu gördüm halbuki benim onlara yazdıklarımda az buz şeyler değildi ve onlardan alıntıda vardı ama birlikte uçmadı anlayın artık.
Orada bir iki kendini bilmez var biri "I Hate MJ" diğeride "OhWell" nickli üyeler.
Ne zaman TMZ bir haber yapsa MJ hakkında ağza alınmayacak ifadeler kullanabiliyorlar yorumlarında bende dayanamayıp karşı cevap yazdım ve dün gece bunları takip ederken TMZ'nin bu iki kafadarın bazı mesajlarını uçurduğunu gördüm halbuki benim onlara yazdıklarımda az buz şeyler değildi ve onlardan alıntıda vardı ama birlikte uçmadı anlayın artık.
iyi yapmışsım Ceres eline sağlık.ordaki nickin de aynı mı?
Misafir- Misafir
Ordaki nickim ilk başta Billie Jean'di Mdenz,ama ceres aşkım ağır basınca bende nickimi CéRéS olarak değiştim olurda orada bu nicki gördün mü anlaki anti MJ taraftarlarına iyi bir saydırıyorumdur he he
Hayır adam gibi yazarım orasıda ayrıda öyle ağza alınmayacak şeyler yazıyorlarki karşındakini adam yerine koyamıyorsun mecburen anlayacağı dilden anlatıyorum bende.
Hayır adam gibi yazarım orasıda ayrıda öyle ağza alınmayacak şeyler yazıyorlarki karşındakini adam yerine koyamıyorsun mecburen anlayacağı dilden anlatıyorum bende.
Similar topics
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Michael Jackson Fans Gather Outside Neverland
» Michael Jackson-L.Lohan-C.Murray-TMZ
» Dr. Conrad Murray Michael Jackson Jury Will NOT Be Sequestered
» conrad-murray-michael-jackson-new-york-city-video/
» Michael Jackson Fans Gather Outside Neverland
» Michael Jackson-L.Lohan-C.Murray-TMZ
» Dr. Conrad Murray Michael Jackson Jury Will NOT Be Sequestered
» conrad-murray-michael-jackson-new-york-city-video/
1 sayfadaki 1 sayfası