MJ & Harvey
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ & Harvey
Facebookta gezerken bu video'u gördüm çok hoşuma gitti olayı ince bir şekilde ti'e almışlar.
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
Geri: MJ & Harvey
Pek anlam veremedim ben yaw..
Anladıklarını açıklayabilir misin acaba
Anladıklarını açıklayabilir misin acaba
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
Harvey ve MJ arasındaki bağlantıya gönderim yapmışlar.
TMZ'nin Amerikadaki belli başlı yayın kuruluşlarının önüne geçip (CNN,FOX vs.) ölüm haberini bile Jermaine'nin açıklamasından 6 DK. önce verdiğini düşünürsen bence o zaman video anlam kazanıyor
TMZ'nin Amerikadaki belli başlı yayın kuruluşlarının önüne geçip (CNN,FOX vs.) ölüm haberini bile Jermaine'nin açıklamasından 6 DK. önce verdiğini düşünürsen bence o zaman video anlam kazanıyor
Bir ara da 2005 dava döneminde Harvey'in Michael'a tam destek verdiği, o dönem haberleri hep Michael'dan yana yaptığı falan söyleniyordu ama aslını astarını bilemiyorum tabi...
nesronic- Admin
O haberler doğru nesronic yani Harvey'in MJ'e dava döneminde destek verdiği hatta eski bir avukat olduğu için (avukatlığı bırakıp magazinci olmuş) 2005 davasını yakinen takip ettiği sır değil.
E bu cidden doğruysa bizim iş tamamdır yani o zaman, TMZ is Total Michael Zone yani resmen
Ben bunu bir kaç hoax videosunda görmüştüm, bir ara araştırayım dedim ama nereden başlayacağımı, nasıl yapacağımı bilemedim sonra da unuttum gitti öyle kaldı. Şimdi illlaççççç gibi geldi bunun teyidi valla, züpper teşekkürler Ceres. Zaten şüphem yoktu hoaxtan ama TMZ sorunsalı da an itibari ile çözülmüş oldu kafamda
Bu videoyu çalıp face'e eklicem bu arada hatta altına bir de Total Michael zone yaziyim de tam olsun
Ben bunu bir kaç hoax videosunda görmüştüm, bir ara araştırayım dedim ama nereden başlayacağımı, nasıl yapacağımı bilemedim sonra da unuttum gitti öyle kaldı. Şimdi illlaççççç gibi geldi bunun teyidi valla, züpper teşekkürler Ceres. Zaten şüphem yoktu hoaxtan ama TMZ sorunsalı da an itibari ile çözülmüş oldu kafamda
Bu videoyu çalıp face'e eklicem bu arada hatta altına bir de Total Michael zone yaziyim de tam olsun
nesronic- Admin
E video error oldu sonra yine dene dedi
nesronic- Admin
Bana ısrarla sonra tekrar dene, sen kazana düştün diyor
nesronic- Admin
Sen böyle yazınca acaba bir sorun mu oldu!! yoksam yeniden yükleyim diye kontrol ettim ama bende de sorun çıkmadı nesronic.
Ara ara tarayıcılar hata verebiliyor çerezleri temizleyip birde öyle dene bende Opera sorun verdimi bu yöntemle çözülüyor.
Bildiğinden kuşkum yok ama yinede yazmak istedim.Vekil sunucuya [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresini yazdın mı??
Ara ara tarayıcılar hata verebiliyor çerezleri temizleyip birde öyle dene bende Opera sorun verdimi bu yöntemle çözülüyor.
Bildiğinden kuşkum yok ama yinede yazmak istedim.Vekil sunucuya [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adresini yazdın mı??
Aaaaaaaaa tamam tamam açıldı şimdi, hemen ekliyorum Face'e
NOT: 2 dakka önce izledim şimdi yine error yaptı, neyse bekliyim biraz bakalım
NOT: 2 dakka önce izledim şimdi yine error yaptı, neyse bekliyim biraz bakalım
nesronic- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası