MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla...

5 posters

Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla... Empty Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla...

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Eyl. 15, 2010 7:44 pm

Selahattin, haberi benim profilden araklar buraya aktarırsın diye düşündüm, bu yaşlı ve yorgun halimle uğraşıtıryorsun beni Smile

TMZ habere "adı kötüye çıkmış, rezil defin alanı Forest Lawn" diyerek giriş yapmış. Sonra mezar alanına hediye bırakmak isteyen fanların artık kanunla karşı karşıya kaldığından ve istekleri için bedel ödemek durumunda kalmalarından bahsetmiş...

Yeni düzenleme yayın tarihinde aynen yürürlüğe girmiş, TMZ'nin olaya yorumu da güzel bu arada; "mezarlık personeli hediyeleri Michael'ın mozolesine aktaracak -fanların ayak basmalarının hala yasak olduğu yere- 3 dolar ücret karşılığında... oh yeah bu hediyelerin çiçek olması koşuluyla... demiş TMZ.

TMZ olaya öfkeli yani, haksız da değiller...

Ve TMZ son noktayı koymuş; her neyse, ayıcıklar, posterler, mumlar, fotoğraflar sahipsiz...

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla... Empty Geri: Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla...

Mesaj tarafından umut356109 Çarş. Eyl. 15, 2010 7:58 pm

Hayran:Oov Michael
Görevli:Hey nereye yörüm:D
Hayran:Adamım sadece çiçek bırakıp gitcektim
Görevli:Önce Devlet boş işler dairesinin 3.müdürlüğünden izin kağıdı getir.
Hayran:Oov Donkey
Görevli:3$ da bana bir cigara parası bırak.
Hayran.O.m.g Shocked
Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla... 83066
umut356109
umut356109

Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla... Empty Geri: Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla...

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Eyl. 15, 2010 8:03 pm

Razz

yalnız TMZ'nin öfkesi ve FL'a rezil falan demesi de epey ilginç olmuş Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Ceres Çarş. Eyl. 15, 2010 11:06 pm

Haberin altındaki okuyucu yorumlarından birinde (yanlış çevirmedimse) aslında FL'nın önceden de mezarlara çiçek veya hediye bırakma işi için 3 Dolarcık bir para talep ettiğini sırf MJ hatrına hayranlardan bir yıla yakındır para alınmadığını ama artık bu sene alınmaya başladığını yazmış.

Sanırım halka yasak olan Great Mausolem için bu 3 Dolar.

O mesajı okuduğumda abartısız FL'dan bir yetkili TMZ sitesine girdi konuya açıklama yazdı herhalde diye düşündüm çünkü o kadar resmi bir dille yazmış ki sanane yani FL'dan değil mi??

Forest lawn has always had a $3.00 delivery fee for thier flowers. Its posted in the brochure and online. They have made exceptions for the fans during the fist year for MJ fans. Fans gave FL a hard time about the green so now they get their wish and all gifts will go inside.

It is not up to forest lawn to foot the expense of storing or desposing hundreds if not 1000's of gifts and I dont blame them for no longer catering to the fans becuase some of these groups have given FL a hard time and also did not act appropriatley or follow the policies of visitors on the property _ One group in particlular were yelling and making a an embarrasing scene at FL- I belive it is their contstant demands and innapropriate behaviour at FL ruined it for all the fans.

It makes me very sad that it has come to this but these fans only have thier selves to blame. Regardless our dear Michael's body is resting in peace and his spirit is safe and away from all this madness.

Posted at 1:07 AM on Sep 15, 2010 by Missing Michael

Çok haklısın nesronic TMZ FL'na resmen diş bilemiş rezil falan ağır konuşmuş bu defa Harvey..

Ceres

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Eyl. 16, 2010 6:33 am

Ne biliyim Nesrin abla bana okadar önemli bi habermiş gibi gelmedi Very Happy ..Tmz'nin üslubu ilginç olmuş ama Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından mjmyhero Perş. Eyl. 16, 2010 11:35 am

tövbe estafurulallah hayatımda böyle bir saçma uygulama daha duymadım.sayelerinde bir yaşıma daha girdim yani Shocked
haber için sağol nesrincim.
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından mjmyhero Perş. Eyl. 16, 2010 11:36 am

umut356109 demiş ki:Hayran:Oov Michael
Görevli:Hey nereye yörüm:D
Hayran:Adamım sadece çiçek bırakıp gitcektim
Görevli:Önce Devlet boş işler dairesinin 3.müdürlüğünden izin kağıdı getir.
Hayran:Oov Donkey
Görevli:3$ da bana bir cigara parası bırak.
Hayran.O.m.g Shocked
Mezarlığa Hediye Bırakmak Artık Parayla... 83066

Razz Razz Razz bunada çok güldüm hani.çok yaşa sen umut.
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 16, 2010 2:39 pm

FL ın Michael ile ilgili tutumu baştan beri sinir bozucu gözüküyor zaten.anma gününde de şarkı söylemek yasak,dans etmek yasak,yok güvercin uçurmak yasak gibi şeyler söylemişlerdi.nerden aldık başımıza bu işi dermiş gibi ya da yok kardeşim öyle biri dermiş gibi bir havaları var. Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir