MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Katherine AEG'ye Dava Açtı

+5
Ceres
Pinokyo
frvrmj
mjmyhero
MJ-4EVER
9 posters

Katherine AEG'ye Dava Açtı Empty Katherine AEG'ye Dava Açtı

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Eyl. 16, 2010 12:49 pm

Haber Nesrin abla'ya ait direk geçiyorum buraya

Katherine AEG'ye oğlunun ölümünden sorumlu oldukları iddiasıyla dava açmış. Dava iddianamesinde Murray'i AEG'nin bulduğu, tuttuğu ve yönlendirdiği belirtilmiş. Michael'ın provalarda bulunabilmesi için AEG'nin Murray'e ne gerekiyorsa yap dediği idd...ia ediliyor. Ayrıca dava metninde Michael'ın son bir haftası ayrıntılarıyla belirtilmiş ve buna 18 Haziran'da provaya gelmediği için Randy Philips'in evine yaptığı ziyaret de dahil. Bu ziyaret esnasında Michael'ın tehdit edildiği, eğer provaya gitmezse bütün konserlerin iptal edileceği söylendiği iddia edilmiş.

Bu arada dava ile ilgili en önemli detay da şu: Dava avukatı; "The purpose of this lawsuit is to prove to the world the truth about what happened to Michael Jackson, once and for all."

yani;

"Bu davanın amacı, ilk ve son kez, bütün dünyaya Michael Jackson'a ne olduğu gerçeğini kanıtlamaktır." demiş.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Katherine AEG'ye Dava Açtı Empty Geri: Katherine AEG'ye Dava Açtı

Mesaj tarafından mjmyhero Perş. Eyl. 16, 2010 1:10 pm

ee bu ne şimdi.arkadaşlar bişeyler söyleyin. pale
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından MJ-4EVER Perş. Eyl. 16, 2010 1:12 pm

bakalım dava sonucunda sanki bam haberi verdi Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından mjmyhero Perş. Eyl. 16, 2010 1:14 pm

anamm selahattin hiç bu aklıma gelmemişti.hadi inşallah Very Happy
ilk ve son kez tüm gerçekler
mjmyhero
mjmyhero

Mesaj tarafından frvrmj Perş. Eyl. 16, 2010 4:57 pm

moralim bozuldu Sad
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından Pinokyo Perş. Eyl. 16, 2010 5:07 pm

frvrmj demiş ki:moralim bozuldu Sad

Bozulmasın.Farkındamısınız hoax'sın elemanları yavaş yavaş bu işten el çekiyorlar.Önce Forest Lawn,şimdide bu.Belkide Michael ile aralarında gerçekten anlaşmazlık çıktı.Dikkat ederseniz bütün backmaskinglerde Michael hep aynı şeyi söylüyor."İyiyim ve çalışıyorum"Biz onu göremiyor olabiliriz ama Michael bir şekilde bir hayat sürüyor.
Hep dönüşe odaklanıyoruz.Birazda bu hoaxsın amacına ve Michael'ın dünyasını yeniden kurmasına odaklanalım.Kate'in arkasındaki kişi eminim Michael.Eminim.

Keep the faith

Pinokyo

Mesaj tarafından Ceres Perş. Eyl. 16, 2010 5:13 pm

frvrmj demiş ki:moralim bozuldu Sad
N'oldu ya hayırdır ?? anlat hele...

Ceres

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 6:02 pm

Bence de moral bozacak bir şey yok, işler tıkırında Smile

Dava avukatının kurduğu cümle cidden müthiş olmuş. Bizler aysbergin pek minik bir kısmını görüyoruz. Suyun altında neler dönüyor kimbilir. Randy'nin twitleriyla avukatın sözleri adeta dans ediyorlar Wink

Morla bozmak yok arkadaşlar, neticeyi omuz omuza beklicez Wink

Benim bu davada anlamadığım bir şey var ama beri yandan. Ketrin'in AEG'ye ihmalkarlık sonucu ölüme sebebiyet vermekten dava açması Murray'ı aklamak anlamı taşır bir nevi. Ocak'taki Murray duruşmasının konusu ne olacak. Herşey o kadar çapraşık ki; Murray sıvı istiyor, dava aylarca erteleniyor, bu arada da Ketrin AEG'yi suçlayan dava açıyor silent
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından tubM Perş. Eyl. 16, 2010 6:30 pm

Bir haber daha var bununla ilgili.

MICHAEL’IN ÖLÜMÜ ÖNLENEBİLİRDİ

" TMZ, Katherine’in AEG’ye karşı açtığı davayla alakalı konuşmasından bir klip ele geçirdi.
Katherine’e göre Michael’ın ölümü önlenebilirdi...eğer ihmalkar davranılmasaydı.

'Michael Jackon Secret Vault' tarafından çekilen Michael belgeseli için yapılan son röportaj sırasında Katherine’e Michael’ın ölümü önlenebilir miydi diye soruldu. Katherine’in cevabıysa direk Murray’ı işaret eden bir cevap oldu.

Dün belirttiğimiz gibi Katherine, AEG’ye (TII provaları boyunca Murray’ı doktor olarak kiralayan şirket’e ) ihmalkar davranmalarından ötürü dava açmıştı. "

demiş TMZ..
Yani şimdi Katherine'e göre Michael ölmeyebilirdi. Tüm suç AEG'nin Murray'ı seçmesinde Twisted Evil

Her seçim bir vazgeçiştir Katherine Very Happy AEG Murray'ı seçti Michael'dan vazgeçti Razz
Aç davayı Katherine aç Katherine AEG'ye Dava Açtı 83066

tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 6:35 pm

Bu haber bu haber mi Tuba, yoksa başka bir haber mi;

Bu arada TMZ Ketrin'in AEG'ye açtığı dava ile ilgili ve Dava avukatı Brian J. Panish'in sözünü son nokta olarak eklemiş habere Smile

Hatta bu cümleyi belki de diğer bütün haber kanalları TMZ'denalmış olabilir. Ben önce baka yerlerde sonra TMZ'de gördüm ama ilk yazan TMZ'de olabilir,bilemiyorum...

Neyse, cümleye bayıldım zaten tekrar yaziyim:D

"Bu davanın amacı, ilk ve son kez, bütün dünyaya Michael Jackson'a ne olduğu... gerçeğini kanıtlamaktır."
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından tubM Perş. Eyl. 16, 2010 7:16 pm

Haber o haber değil Smile Şu haber ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 8:21 pm

Bunu da geçeyim ben o zaman facee Very Happy Hoaxla hatta Michael'la iyi ya da kötü ilgisi olmayan arkadaşlar var listemde, biraz mind kontrol yapiyim yapayım Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 16, 2010 8:53 pm

bu durumu pek anlamadım.AEG ile ilgili konuştuğumuz bölümde doktor ve AEG arasında yazılı bir anlaşma olmadığını görmüştük.o zaman katherin in AEG yi suçlaması biraz zor olacak.ya da belki daha kolay olur bilmiyorum.asıl aklımı karıştıran çok eski bir hoax videosunda Frank Dileo nun anlattıklarıydı.C. Murray nin kim olduğu hakkında hiç kimsenin bir fikri olmadığını,son anda Michael tarafından pat diye bulunduğunu anlatmıştı.bir yerlerde bişey daha görmüştük.eskiden Vegasta tanışmışlar falan diyordu.Michael onu kendisi seçti demişlerdi.neyse ya herkesin ayrı bir telden çalması daha iyi aslında.birden bire başka doktorların,AEG nin falan suçlanması bir çeşit cezalandırma olabilir mi?(öte yandan Bashir dümbüğü ve arvizo dolandırıcısı ve chandler yalancısı cezalarını doğal yollardan çektiler)inşallah tüm bunlar büyük patlamadan önce Vendettanın yaptığı gibi bir hesaplaşmadır(sıranın tom sneddon a geleceği günü çok merak ediyorum Twisted Evil )
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MİsmailJ Perş. Eyl. 16, 2010 8:59 pm

Sanki Bam bu davayla olcak gibi geldi çünkü o cümlenin davayla hiç alakası yok.Katherine AEG ye Murrayı buldğu için dava açmışsa gerçek Michael Jackson ı görmemizle ne alaka olur.Heyecanlandım.Moralimde yerine geldi yavaş yavaş sessizlik oluyor sanki Bam gelcekmişçesine.yupii bi an umutlandım harika yaa
MİsmailJ
MİsmailJ

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 9:20 pm

Dediklerinde haklısın Mdenz, aynen AEG bizim Murray'la anlaşmamız yok demişti. Ketrin neye kime dava açıyor ben de merak ediyorum. Haberler iyiden iyiye birbiriyle çelişmeye başladı ama ben de bunun bir çeşit hesaplaşma olduğunu düşünüyorum...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından frvrmj Perş. Eyl. 16, 2010 10:13 pm

ya gerçekten ölümünde ihtimal yada cinayet olduğu açığa çıkarsa ;bunun bende yaratıcağı duygudan korkuyorum ...ama umutlanmadım da değil açıkcası..
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından Ceres Perş. Eyl. 16, 2010 10:26 pm

Bundan bende çok korkuyorum..!! umarım her şey istediğimiz gibi sonuçlanır.

Akside olsa yıkılmam çünkü hiç bir zaman dönmeyeceği fikrine bir yandan kendimi alıştırdım ama dönmesini de çok isteyenlerden biriyim.

Diğer şık en beteri..Hani kimi durumlar vardır söz etmekten bile korkarsınız düşüncesi içinizi ürpertir kimi zaman aklıma geldiğinde sadece ürperiyorum..

Evet hep bir umudum var yinede tüm bu davalardan sonra hiç bir şey yolunda gitmese dahi içimden bir ses görünen bu değil diyor.

Ceres

Mesaj tarafından sinem_mj Perş. Eyl. 16, 2010 10:47 pm

bu davanın sonucunu ne zaman öğrenicez acaba? Neutral
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından sinem_mj Cuma Eyl. 17, 2010 12:47 am

AEG : "Doktor murray bizim için bi suçlama değil"

AEG avukatları aracılığıyla yayımlanan bildiride şirket aramaları "Ketrin'in davasının yanlış,kanıtlanmamış ve değersiz" olduğunu söylüyor ve ardından Dr.Murray ile olan ilişkişini açıklıyor.

Açıklama devam ediyor --> Dr.Murray bay Jackson'un uzun zamandır kişisel doktoruydu(!!).AEG onu seçmedi ; denetlemek için aldı yada kiraladı.

-AEG "Bay Jackson ve onun varlığı(mülkü) ile ilgili başka açıklamalar da yapacağız" diyor.

Bu doğru Michael Murray'ı seçti - ama Ketrin'in iddiaları da;

-AEG Murray'ın kimlik bilgilerini kontrol etmedi ÇÜNKÜ İHMALKARDI. diyor ve Ayrıca AEG'nin provalar sırasında Michael'ı çok zor bir yola ittiğini iddia ediyor..

Arkadaşlar çevirimde hatalar olabilir .Lütfen Affola Neutral

VE BENİM SORUM : Murray Michael'ın uzun zamandır doktoru muydu yani? Shocked
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından nesronic Cuma Eyl. 17, 2010 6:49 am

Uzun zamandır tanıyordu diye biliyorum hatta bildiğim hikaye tam olarak şöyle, ki bunu da diğer sitenin adminlerinden öğrendim... Çocuklardan biri bir gün hastalanmış, acilen doktor aramışlar ama bulamamışlar ve o gün Murray'la tanışmışlar. Murray çocuklarla çok ilgilenmiş, yardımcı olmuş vs. sonra çocuklar Murray'ı o kadar sevmişlerki, babacım senin doktorun bu amca olsun lütfen demişler ve öyle olmuş...

bence ileri derece de gülünç bir hikaye... Koskoca MJ çocukları ile ilgilenecek doktor bulamıyor kala kala kardioloğa kalıyor falan. Neyse, hoax öncesi tanışma hikayeleri bundan ibaret...

Ve söylemek istediğim, dün şu memorial'de arka ekrandaki singelerle ilgili olan videoyu bir kaç milyon defa izledim de, sonradan çok döndü zihnimde. Michael iyi arkadaşlar, bence endişelenmeyelim...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Eyl. 17, 2010 7:14 am

Mdenz demiş ki:İnşallah tüm bunlar büyük patlamadan önce Vendettanın yaptığı gibi bir hesaplaşmadır(sıranın tom sneddon a geleceği günü çok merak ediyorum Twisted Evil )

İşte son darbenin ben o yaratığa ineceğini düşünüyorum.Çünkü Michael'la hiç yılmadan uğraşan o adam sonuçta ve Vendetta nasıl Credy'i sonda öldürdü aynı şekilde O'da sonda onu alt edecek tüm beklentim bu yönde

Ayrıca o hikaye bana çok saçma geldi Nesrin abla Very Happy bla bla bla
MJ-4EVER
MJ-4EVER

- Similar topics