MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...

+3
tubM
leydis
nesronic
7 posters

Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... Empty Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 6:43 pm

Bu haberi şimdi çeviremicem arkadaşlar, çok yorgunum cidden, yarın bakmaya çalışırım. Arada çeviririm diyen gönüllüler olursa da Michael'la 5 çayı ayarlarım Razz

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Neyse, özetle Murray, Haziran'ın 18'ine kadar Klein Michael'a sağlık hizmeti veriyordu, 1 hafta sonra da Michael öldü demiş...

Neyse, Klein'ın adını duyunca ne diyorduk, "fuck him" Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... Empty Geri: Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...

Mesaj tarafından leydis Perş. Eyl. 16, 2010 7:08 pm

Sen Michael'le çayı ayarla,çeviri kolay 6-7 ay kadar ders alır ingilizceyi iyi bir hale getiririm, mj için katlanırım derse Very Happy Siz biraz beklemiş olursunuz çeviri için ama olsun... Razz
leydis
leydis

Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... Empty Geri: Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...

Mesaj tarafından tubM Perş. Eyl. 16, 2010 7:13 pm

Ben bakıyorum şu anda. Yarım saate kadar eklerim Smile
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından tubM Perş. Eyl. 16, 2010 8:29 pm

Doğru düzgün hiçbir şey anlamadım. Evil or Very Mad

Murray uzun zamandır Michael'ın kişisel doktoru ve arkadaşı olan Klein'in, Michael'ın ölümünden az da olsa sorumlu tutulması gerektiğini düşünüyormuş.

Murray, oğlunun ölümünden 'sözde' sorumlu olan kişisel doktorlar arasına Klein'i dahil etmediği için Joe'ya meydan okuyor. Ve Joe'un davasından ekliyor: " Dr. Klein Michael'ı en son 18 Haziran'a hatta daha sonrasına kadar ilaçla tedavi etmiştir, yani Michael'ın ölümünden en çok 1 hafta öncesine kadar."

Eklemeye devam ediyor: " AEG Live ve LLC Michael Jackson'ı Klein'den kurtarmak için Murray'ı işe almak zorunda kaldı. Dr. Klein tarafından ilaçlı tedaviye maruz bırakılmaması için de Michael'a uyarıda bulundular.
Davacı yani Joe Jackson bu suçlamaların nedenini açıklamıyor. Dr. Klein uygun bir bariş ortamında olabilecek bir taraf değil.
Böyle suçlamalar varken Joe Jackson D.Klein'e neden dava açmıyor ? " diyor.

TMZ'in önceden belirttiğine göre Dr. Klein Michael'a 3 ay süreyle öldüğü haftaya kadar demerolun tamamını enjekte etmiş.
Murray, Michael'ı tedavi eden, ilaçlar veren ya da ölümü sırasında yanında olan diğer doktorlara da dikkat çekiyor.
__

İşte böyle birşeyy. Ben olayı anladım da anlatabildim mi bilmiyorum Smile
Murray da haklı şimdi. Herkes birbirine dava açıyor, Klein'e dokunan yok. Eğer yukarıdakiler doğruysa ve ben de yanlış çevirmediysem, Klein Murray'dan daha suçlu.
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından Misafir Perş. Eyl. 16, 2010 8:36 pm

yani bu suçlamaları Conrad Murray mi yapmış?eline sağlık o zaman.Dr. Klein,Michael hakkında söylediği onca abuk subuk şeyden sonra biraz başının ağrımasını hakediyordu.intikam zamanı Twisted Evil Fuck him Very Happy
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Perş. Eyl. 16, 2010 8:40 pm

Yalnız 24 saat içinde ne kadar çapraşık haberler çıktı. Evet, Joe bu sözleri aynen kullandı, 18'ine kadar Klein ilaç temin ediyordu, AEG'nin Michael'ı Klein'dan kurtarmak için Murray'ı atadığı haberi de elmişti daha önce. E budurum da evet, Murray'ın sesine kulak vermek gerek. E şimdi Ketrin AEG'ye dava açıyor, Murray'ı atadı, ihmalkarlık oldu, Randy Philips MJ'ın evine gitti de tehdit etti vs. diye. Bu haberler birbirini tamamlamıyor ki, bilakis çürütüyor... Neyse Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Eyl. 17, 2010 7:51 am

Aynen dediğin gibi Nesrin abla haberler kendi içlerinde çelişiyorlar.Öteki haberde Murray uzun zamandır doktoruydu derken burda Murray son hafta geldim diyor.Şayet Murray ın dediği doğruysa suçun %70 i Klein'indir .Okada ilacı yükledi ona Murray leyken de kalp krizi geçirdi diyebilir Murray ın avukatı..Gerçekten çok saçma dava süreçleri...Ne diyoruz Fuck Him Very Happy ..İnşallah tek Klein ceza alır Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Pinokyo Cuma Eyl. 17, 2010 9:38 am

Börekler,sarmalar benden ee tatlı olarakta Michael var.Sevdim ben bu çay partisi işini.

Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927 Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı... 586927

Pinokyo

Mesaj tarafından frvrmj Cuma Eyl. 17, 2010 2:51 pm

bunlar nasıl doktor ki bırbırlerınden haberi yok yaa..biriniz bir ilacı verıyosanız diğerinin bu ilaçtan haberi olması lazım.alınan ilaçlarda sıradan ilaçlar değil yani..herkes birbirine atıyo suçu.bu adama gerçekte ne olduğunu bilen birisi yok mu yaa..en yakınında ,her an onunla olan birisi niye çıkıp konuşmuyo.aileyi zaten geçtim artık onların hiçbir halttn haberi yok..şu dadı nasıl bişi bılmıyo yaa Rawamba mıydı neydi adı.her an mjle o.bişeyler bılıyodur mutlaka...
frvrmj
frvrmj

Mesaj tarafından B'uu Cuma Eyl. 17, 2010 7:18 pm

Amannnnn fuck him Twisted Evil
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından nesronic Cuma Eyl. 17, 2010 8:24 pm

Evet yani, kısaca fuck him Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

- Similar topics