Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...
+3
tubM
leydis
nesronic
7 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...
Bu haberi şimdi çeviremicem arkadaşlar, çok yorgunum cidden, yarın bakmaya çalışırım. Arada çeviririm diyen gönüllüler olursa da Michael'la 5 çayı ayarlarım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Neyse, özetle Murray, Haziran'ın 18'ine kadar Klein Michael'a sağlık hizmeti veriyordu, 1 hafta sonra da Michael öldü demiş...
Neyse, Klein'ın adını duyunca ne diyorduk, "fuck him"
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Neyse, özetle Murray, Haziran'ın 18'ine kadar Klein Michael'a sağlık hizmeti veriyordu, 1 hafta sonra da Michael öldü demiş...
Neyse, Klein'ın adını duyunca ne diyorduk, "fuck him"
nesronic- Admin
Geri: Dr. Murray Michael'ın ölümü ile ilgili olarak Dr. Klein'i hedef aldı...
Sen Michael'le çayı ayarla,çeviri kolay 6-7 ay kadar ders alır ingilizceyi iyi bir hale getiririm, mj için katlanırım derse Siz biraz beklemiş olursunuz çeviri için ama olsun...
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Ben bakıyorum şu anda. Yarım saate kadar eklerim
tubM- Moderatör
Doğru düzgün hiçbir şey anlamadım.
Murray uzun zamandır Michael'ın kişisel doktoru ve arkadaşı olan Klein'in, Michael'ın ölümünden az da olsa sorumlu tutulması gerektiğini düşünüyormuş.
Murray, oğlunun ölümünden 'sözde' sorumlu olan kişisel doktorlar arasına Klein'i dahil etmediği için Joe'ya meydan okuyor. Ve Joe'un davasından ekliyor: " Dr. Klein Michael'ı en son 18 Haziran'a hatta daha sonrasına kadar ilaçla tedavi etmiştir, yani Michael'ın ölümünden en çok 1 hafta öncesine kadar."
Eklemeye devam ediyor: " AEG Live ve LLC Michael Jackson'ı Klein'den kurtarmak için Murray'ı işe almak zorunda kaldı. Dr. Klein tarafından ilaçlı tedaviye maruz bırakılmaması için de Michael'a uyarıda bulundular.
Davacı yani Joe Jackson bu suçlamaların nedenini açıklamıyor. Dr. Klein uygun bir bariş ortamında olabilecek bir taraf değil.
Böyle suçlamalar varken Joe Jackson D.Klein'e neden dava açmıyor ? " diyor.
TMZ'in önceden belirttiğine göre Dr. Klein Michael'a 3 ay süreyle öldüğü haftaya kadar demerolun tamamını enjekte etmiş.
Murray, Michael'ı tedavi eden, ilaçlar veren ya da ölümü sırasında yanında olan diğer doktorlara da dikkat çekiyor.
__
İşte böyle birşeyy. Ben olayı anladım da anlatabildim mi bilmiyorum
Murray da haklı şimdi. Herkes birbirine dava açıyor, Klein'e dokunan yok. Eğer yukarıdakiler doğruysa ve ben de yanlış çevirmediysem, Klein Murray'dan daha suçlu.
Murray uzun zamandır Michael'ın kişisel doktoru ve arkadaşı olan Klein'in, Michael'ın ölümünden az da olsa sorumlu tutulması gerektiğini düşünüyormuş.
Murray, oğlunun ölümünden 'sözde' sorumlu olan kişisel doktorlar arasına Klein'i dahil etmediği için Joe'ya meydan okuyor. Ve Joe'un davasından ekliyor: " Dr. Klein Michael'ı en son 18 Haziran'a hatta daha sonrasına kadar ilaçla tedavi etmiştir, yani Michael'ın ölümünden en çok 1 hafta öncesine kadar."
Eklemeye devam ediyor: " AEG Live ve LLC Michael Jackson'ı Klein'den kurtarmak için Murray'ı işe almak zorunda kaldı. Dr. Klein tarafından ilaçlı tedaviye maruz bırakılmaması için de Michael'a uyarıda bulundular.
Davacı yani Joe Jackson bu suçlamaların nedenini açıklamıyor. Dr. Klein uygun bir bariş ortamında olabilecek bir taraf değil.
Böyle suçlamalar varken Joe Jackson D.Klein'e neden dava açmıyor ? " diyor.
TMZ'in önceden belirttiğine göre Dr. Klein Michael'a 3 ay süreyle öldüğü haftaya kadar demerolun tamamını enjekte etmiş.
Murray, Michael'ı tedavi eden, ilaçlar veren ya da ölümü sırasında yanında olan diğer doktorlara da dikkat çekiyor.
__
İşte böyle birşeyy. Ben olayı anladım da anlatabildim mi bilmiyorum
Murray da haklı şimdi. Herkes birbirine dava açıyor, Klein'e dokunan yok. Eğer yukarıdakiler doğruysa ve ben de yanlış çevirmediysem, Klein Murray'dan daha suçlu.
tubM- Moderatör
yani bu suçlamaları Conrad Murray mi yapmış?eline sağlık o zaman.Dr. Klein,Michael hakkında söylediği onca abuk subuk şeyden sonra biraz başının ağrımasını hakediyordu.intikam zamanı Fuck him
Misafir- Misafir
Yalnız 24 saat içinde ne kadar çapraşık haberler çıktı. Evet, Joe bu sözleri aynen kullandı, 18'ine kadar Klein ilaç temin ediyordu, AEG'nin Michael'ı Klein'dan kurtarmak için Murray'ı atadığı haberi de elmişti daha önce. E budurum da evet, Murray'ın sesine kulak vermek gerek. E şimdi Ketrin AEG'ye dava açıyor, Murray'ı atadı, ihmalkarlık oldu, Randy Philips MJ'ın evine gitti de tehdit etti vs. diye. Bu haberler birbirini tamamlamıyor ki, bilakis çürütüyor... Neyse
nesronic- Admin
Aynen dediğin gibi Nesrin abla haberler kendi içlerinde çelişiyorlar.Öteki haberde Murray uzun zamandır doktoruydu derken burda Murray son hafta geldim diyor.Şayet Murray ın dediği doğruysa suçun %70 i Klein'indir .Okada ilacı yükledi ona Murray leyken de kalp krizi geçirdi diyebilir Murray ın avukatı..Gerçekten çok saçma dava süreçleri...Ne diyoruz Fuck Him ..İnşallah tek Klein ceza alır
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Börekler,sarmalar benden ee tatlı olarakta Michael var.Sevdim ben bu çay partisi işini.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
bunlar nasıl doktor ki bırbırlerınden haberi yok yaa..biriniz bir ilacı verıyosanız diğerinin bu ilaçtan haberi olması lazım.alınan ilaçlarda sıradan ilaçlar değil yani..herkes birbirine atıyo suçu.bu adama gerçekte ne olduğunu bilen birisi yok mu yaa..en yakınında ,her an onunla olan birisi niye çıkıp konuşmuyo.aileyi zaten geçtim artık onların hiçbir halttn haberi yok..şu dadı nasıl bişi bılmıyo yaa Rawamba mıydı neydi adı.her an mjle o.bişeyler bılıyodur mutlaka...
frvrmj- Mesaj Sayısı : 259
Evet yani, kısaca fuck him
nesronic- Admin
Similar topics
» MJ'in Lojistik Direktörü Olarak Bilinen Alberto Alvarez İşten Çıkarıldı
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Murray Tatilde
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» AEG -- Don't Blame Us for Dr. Murray!
» Murray Tatilde
1 sayfadaki 1 sayfası