Michael Bearden twitter mesajı
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Bearden twitter mesajı
Michael Bearden ın This İs İt ekstralarda Michael hakkında söyledikleri zaten hep hoşuma gitmiştir.özellikle bir şey ne kadar imkansız görünürse Michaelın bunu gerçekleştirmek için o kadar istek duymasıyla ilgili söyledikleri.14 eylülde twitterda şöyle bir mesajı var.bizle alakalı olduğundan emin değilim ama bilmeye değer:
keep it up Will..move those souls across the globe..we need more soldiers like you to spread love..reject fear..m..
sanırım Will diye biriyle konuşuyor:dayan(ya da devam et) SEVGİ nin ruhunu yaymak için senin gibi ASKERlere ihtiyacımız var.KORKU yu silmek(?)...M.(?)..
m nin twitterda özel bir anlamı var mı çok kullananlar bilir?yoksa da başka türlü düşünebiliriz
keep it up Will..move those souls across the globe..we need more soldiers like you to spread love..reject fear..m..
sanırım Will diye biriyle konuşuyor:dayan(ya da devam et) SEVGİ nin ruhunu yaymak için senin gibi ASKERlere ihtiyacımız var.KORKU yu silmek(?)...M.(?)..
m nin twitterda özel bir anlamı var mı çok kullananlar bilir?yoksa da başka türlü düşünebiliriz
Misafir- Misafir
Geri: Michael Bearden twitter mesajı
Bu adamların işi gücü bizlerin aklını karıştırmak
Twitter'a arada sırada bakan biriyim Mdenz ve bu M. artık ne anlama geliyorsa Twitle alakası bulunmamakta olay daha farklı gibi..!!
Twitter'a arada sırada bakan biriyim Mdenz ve bu M. artık ne anlama geliyorsa Twitle alakası bulunmamakta olay daha farklı gibi..!!
Ceres- Mesaj Sayısı : 147
yanlızca kendi adından dolayı m kullanıyor olabilir.ama bizim gözümüz bir tarayıcı gibi olmaya başladı.love, soldier ,gibi anahtar kelimeler var.bu arada Michael anısına bir şarkı yapmış galiba.criss angel, orianthi ,sony vb. ler anahtar kelimeler kullanırken umarım bizi kullanmıyorlardır.hatta mc donalds ın bile bir kahvesinin reklam panosunda kahvelere joe ve joseph adı verilmiş.insan ister istemez takılıyor.bu işler ortaya çıktığında hangisi bizim için bir dost ,hangisi bizim duygularımızı sömürmek istemiş göreceğiz(mc donaldsla ilgili hiç bir beklentim yok,görünce çok gülmüştüm,ayrıca hiç sevmem)
Misafir- Misafir
M'nin twitterda anlamı varmı bilmem ama çok manidar ama illa biri böyle birşeyi bilen açık verebilir ,insanlık hali bu beklenir.Bende mc donalds'ı sevmem Burger King favorim
zaten bu hoax kişileri kendini nasıl tutabiliyor hayret ediyorum.ben bile olmadık bir yerde olmadık bir anda yanımdaki kişiye ,biliyor musun Michael Jackson ölmedi aslında derken buluyorum kendimi.
Misafir- Misafir
Today is a great day! Why? Because you're alive! Take full advantage of the gift that is LIFE! Spread love! It works!...m
4 mayıs Kate ve Jackie'nin doğumgünü
4 mayıs Kate ve Jackie'nin doğumgünü
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Bugünkü twitiiiii
'I need a doctor', 'I love the way you lie'
'I need a doctor', 'I love the way you lie'
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Similar topics
» E-Casanova ' nın Twitter Mesajı
» Michael'ın Mesajı, Bu Son Şansımız!!!
» Sony'nin Yeni Mesajı