büyük bir filmin içinde miyiz?
+6
sinem_mj
nesronic
leydis
MJ-4EVER
Adam
rrain
10 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: büyük bir filmin içinde miyiz?
olabilir selo ama tersi de olabilir yani souza ve mo belki illuminatiye dikkat çekmek için de bu iddiayı ortaya atmış olabilir malum bu illuminatinin reklamı yapılacak bir icraatı yok nereden tutsak elimizde kalıyor
bu illuminati hakında insanları bilgilendirmek uyarmak anlamında da ortaya atmış olamazlar mı
bu illuminati hakında insanları bilgilendirmek uyarmak anlamında da ortaya atmış olamazlar mı
rrain- Mesaj Sayısı : 198
Olabilir Selocum, aslında artık herşey olabilir. Ben sabah işe gelirken dolmuşta Michael'la yanyana oturuyor olmayı bile bekliyorum artık
Souza ve Mo çok pirim yaptılar bu bir gerçek. Belkide onlar ezelden beri Illuminati karşıtıydılar, zaten uzmanlıkları bunun üzerineydi ve bir şeyler yapmak istiyorlardı da, atıyorum MJ'ın ölüm haberini fırsat bilip kendi davalarında kullanmaya başladılar
Attım yine, tutarsa
Souza ve Mo çok pirim yaptılar bu bir gerçek. Belkide onlar ezelden beri Illuminati karşıtıydılar, zaten uzmanlıkları bunun üzerineydi ve bir şeyler yapmak istiyorlardı da, atıyorum MJ'ın ölüm haberini fırsat bilip kendi davalarında kullanmaya başladılar
Attım yine, tutarsa
nesronic- Admin
Bilemiyorum öylede olabilir ama ozaman da Illuminati bunlara bir şekilde mani olmak isterdi ama onlardan bir atak göremedik şu ana kadar..
Illuminati'nin felsefesi şudur ''Medya anarşinin sağ koludur..Reklamın İyisi kötüsü olmaz ''
Illuminati'nin felsefesi şudur ''Medya anarşinin sağ koludur..Reklamın İyisi kötüsü olmaz ''
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
nesronic demiş ki:Olabilir Selocum, aslında artık herşey olabilir. Ben sabah işe gelirken dolmuşta Michael'la yanyana oturuyor olmayı bile bekliyorum artık
Attım yine, tutarsa
nes biz artık bu bu hoax işlerinden emekli olucaz ikide bir aynı şeyleri yazıp duruyoruz muppet showda locada oturan o iki amca gibiyiz
rrain- Mesaj Sayısı : 198
nesronic demiş ki:Olabilir Selocum, aslında artık herşey olabilir. Ben sabah işe gelirken dolmuşta Michael'la yanyana oturuyor olmayı bile bekliyorum artık
Attım yine, tutarsa
Bu da güzel bir düşünce..Michael ında ne de olsa Illuminati davası var onlarda bunu fırsat bilmiş olabilirler..Fakat TII te Michael mesajını veriyor '' 4 yılımız kaldı,Geri dönüşü yok'' diyor buna ne demeli
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
rrain demiş ki:
nes biz artık bu bu hoax işlerinden emekli olucaz ikide bir aynı şeyleri yazıp duruyoruz muppet showda locada oturan o iki amca gibiyiz
valla he Gülsüm, zihinlerimiz aynı anda aynı eksende çalışıyor olmaya başladı cidden
Ne desem ki Selo Hepsi fırsat kolluyormuş demek, olan bize oluyor arada, hem Illuminatiyle uğraş hem Michael'la hem o neden bunu yapıyor, şu neden aynı şeyleri giyiyor diye diye halimiz nice olacak ben de bilmiyorum valla
nesronic- Admin
Herkese selam.Kafeteryada karşımda oturan adamı Kenny Ortega sanıp buna ciddi ciddi inanınca hoaxsa biraz ara vereyim demiştim.Woowww neler olmuş.Kasım pek bir bereketli maşallah.Çok özlemişim herkesi.HOAXSIZ HAYAT ÇOK BAYAT
Her zaman bir Oscar almak istiyordu diye biliyorum.Yanlışsam düzeltin.Hoax geleceğin filmi bence,öyle bir filmki beyaz perdede oynamıyor,içinde hepimize yer var,gerçek hayatımızın içinde bile devam ediyor.Herkes bu oyunda bir parça rol alıyor.İnteraktif,gerçek üstü.Bütün yönetmenler senden çok şey öğrenmeli .Büyüksün Michael.
Her zaman bir Oscar almak istiyordu diye biliyorum.Yanlışsam düzeltin.Hoax geleceğin filmi bence,öyle bir filmki beyaz perdede oynamıyor,içinde hepimize yer var,gerçek hayatımızın içinde bile devam ediyor.Herkes bu oyunda bir parça rol alıyor.İnteraktif,gerçek üstü.Bütün yönetmenler senden çok şey öğrenmeli .Büyüksün Michael.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
ne zamandır uğrayamamıştım siteye içimemi doğmuş ne bundan iyisi şamda kayısı
arkadaşlar harikasınız ne diyeyim
Mike sende harikasın
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
Çok teşekürler emeği geçen herkese. Malum sınavlar yüzünden konuya hakim olamıyorum. . Sinirlerim zıplamıştı Hoax iyi geldi vallahi
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
aynen katılıyorum çok iyi oldu bu
Nalan Demiral&MJ- Mesaj Sayısı : 37
valla Michael bunu ne için yapmış olursa olsun,sırf eğlence vizyonu olarak bile yapmış olsa ''helal olsun''
Misafir- Misafir
Yönetmen iyi yönetmiş filmi
asmj- Mesaj Sayısı : 10
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası