Roller Coster Of Love Michael Jackson
+9
KING-MJ
MİsmailJ
leydis
nunu
Riri
nesronic
sinem_mj
MJ-4EVER
Pinokyo
13 posters
3 sayfadaki 3 sayfası
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Roller Coster Of Love Michael Jackson
Süpermiş gerçekten..İşte Michael'ın gerçek yüzü ..Çok teşekkürler Şengün abla
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Çok teşekkürler harikaymış,hadi Mike göster herkese en büyük kimmiş
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
MagicalXscapism'in herhangi bir believer olma olasılığı ne olabilir acaba Teşekkürler Şengün, akşam akşam iyi geldi bu video
nesronic- Admin
bu video için demiyorum ama genel olarak bakınca ben bu magicaldan şüpheleniyorum.bir çok video yapıcısı harika ipuçları buluyor ama bunun yaklaşımı çok farklı,sanki Michael ın bakışaçısı var,ne biliim,ifade edemedim işte bence özel biri.
Misafir- Misafir
MagicalXscapism,bu kez dedektifliği bir kenara bırakarak,sevgililer gününü kırık bir kalple geçirecek olanlar için ,bir arkadaşının hazırladığı videoyu paylaşmış.çeviriye gerek yok sanırım.ipucu içermiyor(ayrıca da anlamadım ):
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Michael ın kardiac arrest i bir sembolik kalp kırıklığı,kimsenin tamir edemeyeceği.canlandırmayı ancak sevgiyle yapabiliriz.ve dünyayı iyileştirmeyi de aynı zamanda.tarihin gördüğü en büyük romantik hikaye...bu arada sokaklarda üşüyen evsiz hayvanlarla ilgilenin lütfen demiş eğer benim gibi siz de Magical ın herhangi bir believer dan öte birisi olduğunu düşünüyorsanız,ilgilenin bence de.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Michael ın kardiac arrest i bir sembolik kalp kırıklığı,kimsenin tamir edemeyeceği.canlandırmayı ancak sevgiyle yapabiliriz.ve dünyayı iyileştirmeyi de aynı zamanda.tarihin gördüğü en büyük romantik hikaye...bu arada sokaklarda üşüyen evsiz hayvanlarla ilgilenin lütfen demiş eğer benim gibi siz de Magical ın herhangi bir believer dan öte birisi olduğunu düşünüyorsanız,ilgilenin bence de.
Misafir- Misafir
3 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Similar topics
» Michael Jackson ALIVE - All in your name-Barry:Michael and I LOVE it!!!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
3 sayfadaki 3 sayfası