Yeni Albümün Tamamı İnternete Sızdı.
+2
MJ-4EVER
Adam
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yeni Albümün Tamamı İnternete Sızdı.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yeni albümün 10 parçası da şu an internette.albümün yayınlanmasına 1 hafta kala açıkca yasadışı şekilde nette paylaşılıyor.
her zamanki gibi TMZ kendi yorumunu eklemiş:sony müzikten henüz bir açıklama alamadık ama pek de mutlu olmadıklarını tahmin edersiniz..
yeni albümün 10 parçası da şu an internette.albümün yayınlanmasına 1 hafta kala açıkca yasadışı şekilde nette paylaşılıyor.
her zamanki gibi TMZ kendi yorumunu eklemiş:sony müzikten henüz bir açıklama alamadık ama pek de mutlu olmadıklarını tahmin edersiniz..
Misafir- Misafir
Geri: Yeni Albümün Tamamı İnternete Sızdı.
Sony'e üzülmemiz gerekmiyo herhalde
Adam- Mesaj Sayısı : 178
Acaba Michael ne yapmamızı istiyor ?
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
MJ-4EVER demiş ki:Acaba Michael ne yapmamızı istiyor ?
işte bu çok güzelbi soru. benim şahsi anlayışım şöyle ;
benim bu sabaha kadar aklımda hep şu vardı ilk breaking news çıktı fake di dediler öyle bi darbe yedi, sonra şarkılar yavaş yavaş önce kısa sonrada tam sürümleriyle düştü internete ve en son darbe şimdi indi bir hafta kala tüm albüm düştü ..
bence mj bu albüm almamızı istemiyor aile nasıl olsa 300 milyon doları zaten albüm satsada satmasada almıycakmıydı. bu sonye büyük bir ders olcak böylece elinde patlıycak
benim kafama takılan birdiyer soru ise Teddy
bu albümdeki fake denen şarkıların mj ye ait oldugunu söylemiş hatta nasıl kaydettiklerini anlatmıştı . Hatta tüm stüdyoyu fotoğraflarla donatmıştı şimdi tam hatırlamadım ama acıklı bişiler yazmıştı ne olduda aradan geçen kısa zamanda bi anda döndü ve beliver oldu ??
yani acaba sony olanların bu şekil olacagını tahmin edip bu şekilde insanları ikna etmeyemi çalışıyo
bunlar kendi düşüncelerim bu arada
mjnuray- Mesaj Sayısı : 31
Ben bunun, Michael tarafından bilinçli olarak yaratılan bir kaos olduğunu düşünmüştüm.Bu albümler,filmler çıkmadan internete düşüyor ya bu bana hep bir pazarlama stratejisi gibi geliyor.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
mjnuray demiş ki:MJ-4EVER demiş ki:Acaba Michael ne yapmamızı istiyor ?
işte bu çok güzelbi soru. benim şahsi anlayışım şöyle ;
benim bu sabaha kadar aklımda hep şu vardı ilk breaking news çıktı fake di dediler öyle bi darbe yedi, sonra şarkılar yavaş yavaş önce kısa sonrada tam sürümleriyle düştü internete ve en son darbe şimdi indi bir hafta kala tüm albüm düştü ..
bence mj bu albüm almamızı istemiyor aile nasıl olsa 300 milyon doları zaten albüm satsada satmasada almıycakmıydı. bu sonye büyük bir ders olcak böylece elinde patlıycak
benim kafama takılan birdiyer soru ise Teddy
bu albümdeki fake denen şarkıların mj ye ait oldugunu söylemiş hatta nasıl kaydettiklerini anlatmıştı . Hatta tüm stüdyoyu fotoğraflarla donatmıştı şimdi tam hatırlamadım ama acıklı bişiler yazmıştı ne olduda aradan geçen kısa zamanda bi anda döndü ve beliver oldu ??
yani acaba sony olanların bu şekil olacagını tahmin edip bu şekilde insanları ikna etmeyemi çalışıyo
bunlar kendi düşüncelerim bu arada
Evet , Teddy konusunda haklısın . Bu benimde kafamı karıştırdı ..
hsbmj- Mesaj Sayısı : 228
Bide iyi yönden bakın belkide Tedy oyununu oynamaya devam ederken birden Michael böyle yapmasını söylemiştir olamazmı ?
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Teddy believer olduğunu açıklamadan önce de twitterda ilginç şeyler yazmış,long live the king falan.mesela 29 ağustos 2010 da şöyle demiş:''iyi ki doğdun Michael,bu gün senin günün.dün senin IP üzerinde çalışmak üzere çağrıldım.yeni projenin bir parçası olmaktan gurur duydum.TII de çalışmak için sabırsızlanıyorum.'' Buna benzer bişeydi.ilginç olan şey projeden TII diye bahsetmesi.yeni albüm falan demiyor.
Misafir- Misafir
Şarkıların falan albüm çıkmadan nete düşmesini şöyle düşünüyorum : Beyonce konser turuna çıkıyor ama bizim ülkemize gelmeden biz youtube'tan giydiği kıyafetleri sahne showlarını öğreniyoruz,heyecanıda kalmıyor.Ama o bu duruma birşey yapamaz devir öyle çünkü ... Oyna eskisi gibi olsa biz albümden duysak , konserleri önceden bilmeyip o heyecanı yaşasak.....
Similar topics
» Katherine Jackson'ın ortağı "yeni"şarkı sözünden döndü.
» Yeni bir video...Kim bu?
» yeni albüm geliyor
» Sony'nin Yeni Mesajı
» yeni elyazısı Michael tells us: Don´t believe in the verdict"
» Yeni bir video...Kim bu?
» yeni albüm geliyor
» Sony'nin Yeni Mesajı
» yeni elyazısı Michael tells us: Don´t believe in the verdict"
1 sayfadaki 1 sayfası