MJ. Fanları Otopsinin Yayınlanmasına Karşı..
+5
MJSedef
Pinokyo
MJ-4EVER
MİsmailJ
mjmyhero
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ. Fanları Otopsinin Yayınlanmasına Karşı..
Önce derin bir nefes alın,başlığın korkunç olduğunu biliyorum,ama hemen panik olmayın.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yanlış anlamadıysam,Discovery channel, Michaelın otopsi görüntülerini 13 ocakta yayınlayacağını söylemiş daha önce.MJ. fanları 1500 imza toplamış ve bunun insanlıkdışı olduğunu,bundan vazgeçilmesi gerektiğini söylemişler.
bunları okumak hernekadar ürpertici olsa da,düşününce,Michael gerçekten ölmüş olsa ve gerçek bir otopsi görüntüsü olsa,dc. ya da başka biri ,bunu yayınlayabilir mi?magazinin ulaştığı son nokta,basitlik ve adilik.bana bu iddia gerçekçi olmaktan çok,sansasyon pastasından dilim almaya hevesli TV. cuların oyunu gibi geldi.bilmiyorum yine de TMZ haberlerini okumakta usta olan arkadaşlarımızın fikirlerine ihtiyacımız var bence.
yanlış anlamadıysam,Discovery channel, Michaelın otopsi görüntülerini 13 ocakta yayınlayacağını söylemiş daha önce.MJ. fanları 1500 imza toplamış ve bunun insanlıkdışı olduğunu,bundan vazgeçilmesi gerektiğini söylemişler.
bunları okumak hernekadar ürpertici olsa da,düşününce,Michael gerçekten ölmüş olsa ve gerçek bir otopsi görüntüsü olsa,dc. ya da başka biri ,bunu yayınlayabilir mi?magazinin ulaştığı son nokta,basitlik ve adilik.bana bu iddia gerçekçi olmaktan çok,sansasyon pastasından dilim almaya hevesli TV. cuların oyunu gibi geldi.bilmiyorum yine de TMZ haberlerini okumakta usta olan arkadaşlarımızın fikirlerine ihtiyacımız var bence.
Misafir- Misafir
Geri: MJ. Fanları Otopsinin Yayınlanmasına Karşı..
yok artık bende sanmıyorum Şengün.sözde cenazede bile tabut açılmamışken otopsi görüntüsü gibi herkesin kaldıramayacağı veya yayınlanması etik olmayan bir görüntünün yayınlanacağını sanmıyorum hoş zaten öyle bir görüntü yok zaten de olsada sanmam çünkü bir dönem yerel tvde rejide çalıştım gelen korkunç kaza,cinayet vb.görüntüleri ayıklar düzenler öyle veriridi arkadaşlar yayına.külliyen asparagas diyorum ben.
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
Michael buna sadece güler
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
TMZ'nin habere koyduğu resime dikkat ..Michael böyle yapıyor
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Artık hiçbirşey beni Michael Jackson'nın ölü olduğuna inandıramaz.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Peeh!programın tanıtım resmine bakın.
Breakin News fake diye dünyayı ayağa kaldıran ailenin,hayranların bu program yayınlanmasın hareketine en ufak bir desteğini duydunuz mu bu arada,ya da teddy nin söylediklerine bir yorumlarını.BAM olduğunda en zevkli şeylerden biri de ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek olacak.
Breakin News fake diye dünyayı ayağa kaldıran ailenin,hayranların bu program yayınlanmasın hareketine en ufak bir desteğini duydunuz mu bu arada,ya da teddy nin söylediklerine bir yorumlarını.BAM olduğunda en zevkli şeylerden biri de ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek olacak.
Misafir- Misafir
Aynı eldiven Hold my hand'de zafer işareti yapıyor.Bizde yedik.Believerız biz kanıt olmadan inanmayız, ne yaparsanız yapın ey medya çünkü çatlasanızda patlasanızda MJ ALİVE!!!!!!!
Ne otopsisi ne görüntüsü şimdi yaaa?? çok can sıkıcı çok hepiniz Bam ı bekliyorsunuz ama ya yayımlanıcak görüntüler gerçek çıkarsa ozaman ne olacak? öyle olduğu taktirde 2. büyük yıkım olacak ?of of eğer gerçek çıkarsa o görüntüler DAYANAMAM. Umutlarımın kaybolmasını ve tekrar hastahanelere düşmek istemiyorum O görüntüleri yayımlamasınlar ki Yaşadığı yalanda olsa Umutlanmaya devam edelim
MJSedef- Mesaj Sayısı : 131
MJSedef demiş ki:Ne otopsisi ne görüntüsü şimdi yaaa?? çok can sıkıcı çok hepiniz Bam ı bekliyorsunuz ama ya yayımlanıcak görüntüler gerçek çıkarsa ozaman ne olacak? öyle olduğu taktirde 2. büyük yıkım olacak ?of of eğer gerçek çıkarsa o görüntüler DAYANAMAM. Umutlarımın kaybolmasını ve tekrar hastahanelere düşmek istemiyorum O görüntüleri yayımlamasınlar ki Yaşadığı yalanda olsa Umutlanmaya devam edelim
Sedefcim o zaman bizim bunlarada inanmamız gerekiyor.
30/06/2009 9:00
Popun kralı Michael Jackson'ın ani ölümü tüm dünyada müthiş tepkilere yol açarken, otopsi raporundaki detaylar hayranlarını daha da üzdü.Bu detaylar da en az ani ölümü kadar şok edici... Ünlü starın ölümünden sadece bir gün önce "Reflex" ajansı tarafından çekilmiş fotoğrafları da ortaya çıktı. Michael Jackson prova sırasında görünüyor. Bu durumda ani ölümü daha da esrarengiz bir hal alıyor. İlk otopsi raporu henüz açıklanmadı. Jackson'ın ailesi ise bağımsız bir patolog tarafından yapılacak ikinci otopsiyi istedi. İkinci otopsi de yapıldı ama o da henüz açıklanmadı. Ünlü starın ölümü böylelikle esrarını korumaya devam ediyor. Ancak bugün, ilk otopsinin detayları medyaya sızdı. Amerikan internet sitelerinde ve bazı televizyon kanallarında bu ilginç ayrıntılar tartışılmaya başlandı. İşte otopsi raporundan sızan şok edici detaylar:
- Michael Jackson sadece 50 kiloydu ve bir deri bir kemik görünümündeydi.
- Saçları tamamen dökülmüş. Peruk takıyordu.
- Midesinde bir dizi ilaçtan başka bir şey yoktu. Jackson'ın en son 6 saat önce bir meyva yemiş olabileceği saptandı. Midesinde bulunan ilaçlardan örnekler toksikoloji incelemesi için laboratuvara gönderildi.
- Dizlerinde ve baldırlarında açıklanamayan morluklar mevcut.
- Sırtında 10 santimetrelik bir kesik izi mevcut. Bu da kısa süre önce düştüğünü ve bir şeye çarptığını gösteriyor.
- Kollarında, kalçasında ve bacaklarında sayısız iğne izi bulundu. Uzun süreden beri iğne yapıldığını gösteren izler.
- Kalbinin üzerinde ve yakınında 4 iğne izi bulundu. Bunlar Jackson'ın kalbini yeniden çalıştırmak amacıyla yapılmış adrenalin iğnelerinin izleri. Ancak bu iğnelerden üçü kalp duvarına zarar vermiş.
- Kalp masajı sırasında iki kaburgası zedelenmiş.
- Tekrarlanmış estetik ameliyatlar nedeniyle burun köprüsü kemiği tamamen yok olmuş, yüzünün sağ tarafı çökmüş durumda.
OTOPSİ RAPORUNDAKİ SÜRPRİZ: KANSERİ YENMİŞTİ
İşte pop kralının otopsi raporunun, medyaya sızan şok edici detayları. Ve ilginç bir ayrıntı daha dikkat çekti.
Otopsi raporuna göre Michael Jackson cilt kanserini tamamen yenmiş görünüyor. Göğüs kısmında bulunan kanserli hücrelerin başarılı bir ameliyatla tamamen temizlendiği ve gördüğü tedavi sonucunda yeni hücrelerin oluşmadığı belirlendi.
This is it'i seyreden herkes buna sadece güler.Dansçıların soluk soluğa kaldığı yerlerde bile Michael öyle rahatki.Medya asla durmaz çünkü kanla beslenir.Aklım inan dediği yerde kalbim diyor ki bir daha düşün,bekle.1,5 senelik bu kadar şeyin üzerini-nasıl çekildiği belli olmayan- "hele de bu işin içinde TMZ varsa" bir otopsi görüntüsü örtemez benim kalbimde.Bize inanmayabilirsin,güvenmeyebilirsin ama Michael'a inan.
beLİEve
ya Face'de bu haberi gördüm noluyoruz falan diyesim geldi. Öf ya .
TV de reklam peşinde koşan, reyting manyağı insanların düştüğü durum budur.. Daha ne kadar Michael'ın adını kullanarak reklam yapacaklar acaba ? .
Siz bunu yayımlıyorsunuz ama hayranları görünce üzülmeyecek mi ?. Kim düşünüyor ki. Ailenin de kılı kıpırdamıyor. Yazık valla. Asparagas bi haberdir diye düşünmüştüm, ya gerçekten yayınlayacaklar mı yani ?
TV de reklam peşinde koşan, reyting manyağı insanların düştüğü durum budur.. Daha ne kadar Michael'ın adını kullanarak reklam yapacaklar acaba ? .
Siz bunu yayımlıyorsunuz ama hayranları görünce üzülmeyecek mi ?. Kim düşünüyor ki. Ailenin de kılı kıpırdamıyor. Yazık valla. Asparagas bi haberdir diye düşünmüştüm, ya gerçekten yayınlayacaklar mı yani ?
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
Mdenz demiş ki:BAM olduğunda en zevkli şeylerden biri de ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek olacak.
Mevzuya en güzel yorum Şengün'den gelmiş ben de merak ve heyecanla bekliyorum sayın medyanın karpuzsu performansını
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:Mdenz demiş ki:BAM olduğunda en zevkli şeylerden biri de ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek olacak.
Mevzuya en güzel yorum Şengün'den gelmiş ben de merak ve heyecanla bekliyorum sayın medyanın karpuzsu performansını
Süper yorum cidden.Türkçe bu kadar harika kullanılır Zincirleme İsim Tamlaması
....ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek.....
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
haha,gerçekten uzun olmuş,zaten okuldayken edebiyatçı da kızardı,Şengün cümlelerini kısalt derdi,çok severdim o hocayı inşallah yaşıyordur ve mutludur.
Misafir- Misafir
yaşadığına inandığım halde bu haber beni çok sinirlendiriyor,nasıl böyle bir şeye cüret ederler diyorum.tabii ki ellerinde gerçek otopsi görüntüleri olmadığı da ortaya çıkıyor. zaten gerçek bir otopsi görüntüsü de yayınlayamazlar artık çüş,ama söz konusu MJ. olunca kimin neye hakkı olduğunu düşüneceği belli olmaz tabi.MJFC da bunun durdurulması için açılmış sayfa:
yanlış anlamadıysam,bir sentetik kadavrayla simulasyon görüntüleri yayınlayacaklarmış.fanların durdurmak istediği de buymuş.sentetik olması bile olayın çirkinliğini engellemiyor.yazı da programcılara şöyle seslenmişler:''Michaelın çocukları bir mağarada yaşıyor sanıyorsunuz galiba.onların bu programdan haberi olacağını düşünmüyor musunuz.vs.vs.prenses diana nın yada stephen gately nin de otopsi görüntüleri ile ilgili bir program yapmayı düşünmezsiniz bile.çünkü o anda onların bir insan oldukları gerekçesini sunarsınız.peki söz konusu Michael olunca ne oluyor etik değerler.galiba o sizin için bir insan değil,bir ucube.kızı Paris in söylediklerinden sonra bile hala böyle düşünebiliyorsunuz.babaları onlara yemek yapardı ve uyumadan önce kitap okurdu.vs.vs.
yanlış anlamadıysam,bir sentetik kadavrayla simulasyon görüntüleri yayınlayacaklarmış.fanların durdurmak istediği de buymuş.sentetik olması bile olayın çirkinliğini engellemiyor.yazı da programcılara şöyle seslenmişler:''Michaelın çocukları bir mağarada yaşıyor sanıyorsunuz galiba.onların bu programdan haberi olacağını düşünmüyor musunuz.vs.vs.prenses diana nın yada stephen gately nin de otopsi görüntüleri ile ilgili bir program yapmayı düşünmezsiniz bile.çünkü o anda onların bir insan oldukları gerekçesini sunarsınız.peki söz konusu Michael olunca ne oluyor etik değerler.galiba o sizin için bir insan değil,bir ucube.kızı Paris in söylediklerinden sonra bile hala böyle düşünebiliyorsunuz.babaları onlara yemek yapardı ve uyumadan önce kitap okurdu.vs.vs.
Misafir- Misafir
Allah kahretsin bu medyayı bunu nasıl yaparlar.Demekki gerçekten Michael ölse hiç acımadan,umursamadan bunu yayınlayacaklar.Michael'ın çocukları bir fanusta yaşamıyorlar.Okula gidiyorlar,yaşıtlarıyla arkadaşlık ediyorlar.Biri Prince ya da Paris'e gidip dün gece babanın otopsi görüntülerini izledim dese... Ne kadar üzücü.Kötülük asla durmuyor söz konusu Michael olunca.Daha fazla Michael sömürüsü daha daha diyorlar.Medya alçak,hain,işbirlikçi.Bu hoax olmasa devam edeceklerdi.Bir yerde durdurmak zorundaydı bunu Michael sonuna kadar haklı.Televizyondan ve gazetelerden nefret ettim artık.Nerede insanlık,dayanışma,sevgi.Yeter artık diye bağırasım var.
Belgeselin birinde Michael'ın arkadaşlarından biri şunu demişti:Michael onu sevenler için bir Tanrı,ondan nefret edenler için bir Şeytan,çocukları içinse bir insandı.İnsan Michael Jackson seni çok seviyoruz.
Belgeselin birinde Michael'ın arkadaşlarından biri şunu demişti:Michael onu sevenler için bir Tanrı,ondan nefret edenler için bir Şeytan,çocukları içinse bir insandı.İnsan Michael Jackson seni çok seviyoruz.
Mdenz demiş ki:BAM olduğunda en zevkli şeylerden biri de ucuz oyunlarla şerefini satmaya hazır olan medyanın eşşekten düşen karpuz rolündeki performansını seyretmek olacak.
Aman tanrım ne güzel bir yorumdur bu bunu bi yere yazmam gerekli çok hoşuma gitti :D
mj_dodo- Mesaj Sayısı : 134
Tmz'de yeni bir haber var.Programın iptali için kanala bir mektup yazılmış.Mektubun altında John Branca,John McClain imzası var.
Pinokyo demiş ki:Tmz'de yeni bir haber var.Programın iptali için kanala bir mektup yazılmış.Mektubun altında John Branca,John McClain imzası var.
işte beklenen şey
mjmyhero- Mesaj Sayısı : 502
Mdenz demiş ki:program süresiz olarak ertelenmiş.
hah hah haaa hep aynı hikaye
nunu- Mesaj Sayısı : 531
1 sayfadaki 1 sayfası