MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TMZ den gizli son dakika!

+2
nesronic
Pinokyo
6 posters

TMZ den gizli son dakika! Empty TMZ den gizli son dakika!

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ara. 31, 2010 1:41 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
arkadaşlar bu nedir bi çeşit şaka mıdır yoksa olay gerçekten böyle mi oldu bilmiyorum ama paylaşmazsam çatlarım.burada bir TMZ haberi görüyorsunuz.Michael Jackson not dead-breaking news.Michael is alive!iddiaya göre TMZ geçenlerde güya birkaç dakikalığına teknik bakıma alınmış.tam o sırada böyle bir haber yayınlanmış.bir kaç dk. sonra haberi değiştirmişler ve Michael Jackson yerine morgan freeman yazmışlar.ama haber hızla int e yayılmış.bu birinin şakası değildir umarım.ama yine de görmesi çok keyifli.TMZ gerçekten böyle bişey yaptıysa BAM hazırlığı provalara başlamışlar diye yorumlayabilir miyiz?
bu da morgan freeman lı haber.
Anonymous
Misafir
Misafir

TMZ den gizli son dakika! Empty Geri: TMZ den gizli son dakika!

Mesaj tarafından Pinokyo Cuma Ara. 31, 2010 3:01 pm

Bunu bende görmüştüm bir an algılayamadım Morgan Freman'mı öldü dedim.Ama Michael ile ilgili kısmı görmedim.Bütün bunlar inşallah Bam'ın provasıdır.

Pinokyo

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Ocak 01, 2011 11:49 am

Gözlerim doldu yemin ederim, ben bunun herhangi birinin ya da bir hackerın şakası olduğunu sanmıyorum, bence düpedüz TMZ'nin yaptığı bir şey, yakalayan iyi yakalamış diyelim, resmi de face de profil resmi yapalım Smile en azından 2011'de görmek istediğimiz breaking news anlamında Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Ocak 01, 2011 11:56 am

Bir de Morgan Freeman'ın haber resminin altındaki yazı ile Michael için yayınlanan arasında epeyce bir satır farkı var, adamlar Michael için ayrı bir haber yazmışlar gibi görünüyor. Daha büyük bir resim olsaydı keşke, ne yazdığını göremiyorum...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Pinokyo C.tesi Ocak 01, 2011 12:07 pm

Grafikten ve resimden anlayan biri şu işe el atsa.Yazıları okumamız gerçekten önemli.Gelişinden belli 2011 muhteşem bir yıl olacak hoax için.
Kafamda şu ses dönüp duruyor hani sinema tanıtımlarında olur ya davudi bir ses konuşur.

Michael Jackson Production Present = Greatest show of the earth
Michael Jackson dead. (The Hoax)

Director Michael Jackson TMZ den gizli son dakika! 5192 Very Happy

Pinokyo

Mesaj tarafından nunu C.tesi Ocak 01, 2011 6:59 pm

ay başlıcam O'nun hoaxına ya dönecek ya dönecek 1 yıl daha beklemeye sinirlerim dayanmıcak cümle alem benimle dalga geçiyor Michael Jackson da yaşıyormuş zaten diye. anlamıyorum bu oyun sadece biz hayranlarına mı? TMZ den gizli son dakika! 56558
nunu
nunu

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Ocak 01, 2011 7:06 pm

Nunucum sorma, bizim işyerinde 55 yaşlarında böyle sağa sola evrak götüren falan bir abimiz var, biraz da safça biri diyeyim, neyse, geçenlerde yeni albümü dinliyordum sabah, abi geldi direkt dedi ki vaaaayyy Michael Jackson ha Very Happy çok şaşırdm çünkü baktığınız da bunu diyecek biri demezsiniz kesinlikle. Bir de eski şarkılardan falan dinliyor olsam hadi şarkıyı tanıdı derim ama o direkt sesinden tanıdı. Sonra Allah rahmet eğlesin falan dedi, ben de neeeeee öldürdün adamı hemen dedim, ölmedi mi dedi, ölmedi tabi dedim, o günden beri her sabah günaydın yerine Michael da ölmemiş hahaha diyor Very Happy Görürsün sen, az sabret dedim ben de ama valla sırf şu Emin'e yalancı çıkmayayım dye dönse çok makbule geçecek valla Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nunu C.tesi Ocak 01, 2011 7:36 pm

nesronic demiş ki:Nunucum sorma, bizim işyerinde 55 yaşlarında böyle sağa sola evrak götüren falan bir abimiz var, biraz da safça biri diyeyim, neyse, geçenlerde yeni albümü dinliyordum sabah, abi geldi direkt dedi ki vaaaayyy Michael Jackson ha Very Happy çok şaşırdm çünkü baktığınız da bunu diyecek biri demezsiniz kesinlikle. Bir de eski şarkılardan falan dinliyor olsam hadi şarkıyı tanıdı derim ama o direkt sesinden tanıdı. Sonra Allah rahmet eğlesin falan dedi, ben de neeeeee öldürdün adamı hemen dedim, ölmedi mi dedi, ölmedi tabi dedim, o günden beri her sabah günaydın yerine Michael da ölmemiş hahaha diyor Very Happy Görürsün sen, az sabret dedim ben de ama valla sırf şu Emin'e yalancı çıkmayayım dye dönse çok makbule geçecek valla Razz

nesrincim aslında suç bizde artık isyan bayraklarını çekme zamanı geldi. bazı kişiler sürekli bir şeyler yazarak oyalama politikası, ardından kendi reklamları ... biz de her seferinde eyvallah...yeter bakın ingilizce bilen arkadaşlar lütfen size sesleniyorum artık ciddi ciddi bu konuyla ilgili mesajlar vermenin zamanı geldi tek kelime bile ingilizce bilmiyorum zamanım da yok ki öğreneyim. bilseydim ilk yapacağım şeyi söyliyim

madem bazı kişilerin mesajlarını MJ'nin takip ettiğine inanıyoruz dile getirelim, artık dönme zamanının geldiğini bu şekilde bir kaç yıl daha geçirmek (hıh bir kaç yıl ya da elvis...... Mad ) niyetinde olmadığımızı.

ben sizin yerinizde olsam teddy e öyle okkalı bir mesaj yazarım ki o sayfaya bir daha bakamaz bile.o esmer suratı mosmor olur.
nunu
nunu

Mesaj tarafından KING-MJ C.tesi Ocak 01, 2011 7:59 pm

bencede bu işte en iyi muhattap alıncak adam Teddy dir. sonuçta P'de kanye de alyaşların teki onların lafıyla kuyuya inende kabahat..

ama bu 10 gün kaldı olayınında bi şekilde sonuçlanmasını istiyorum MJ olmadıgı anlaşıldıda ne için söledi acaba
KING-MJ
KING-MJ

Mesaj tarafından nunu C.tesi Ocak 01, 2011 8:33 pm

bu gün bunu ne için söyledi yarın onu ne için söyledi ne güzel bakın istedikleri oldu. (sizi eleştirmek değil amacım gerçekten bir şeyleri anlamamızı istiyorum artık)
hatta gelir MJ hoax sitelerine yazar, gider Elvis Hoax sitelerine yazar.....aynı kişi yazar istediğini duyurur dikkatleri çeker reklamını yapar.
sonuç MJ ye bağlanır ya da bağlanmaz
belli ki bu işe MJ den başka birileri, de soyundu ve lütfen dikkat edin, dönüşle alakalı şu gün şöyle olacak denen hiçbir şey olmadı olmayacakta.

bir yanda biraz zekice planlanmış hoax işleri diğer yanda basitçe şu gün şöyle olacak gibi çocukça oyunlar.

bunlar artık hakikaten can sıkmaya başladı.

bakın bir şeyleri eleştirmek ya da söylenen saçma sapan sözlerin yerine ulaşmasına engel olmak onun öldüğü anlamına gelmiyor. bizler de hepimizde şu var

bir haber duyuyoruz itiraz etmeye korkuyoruz ya da itiraz eden hayır bu saçma arkadaşlar diyen olursa kulak ardı edip onu görmezlikten geliyoruz. olay bittikten zaman dolduktan sonra aklımız başımıza geliyor.
böyle davranmaya devam edersek bu hayal kırıklıkları yıllar sürecek yıllar

merak etmeyin MJ nin hoax işi ile alakalı mesaj yazanları sorgulamak ya da hakedenlari bertaraf etmek MJ'yi öldürmez aksine abuk subuk kişileri bu olayın dışına atar.
farkındaysanız herkes ama herkes konuşuyor. işin içinde olsun olmasın. artık bu insanların bir şekilde susturulması gerekir ki perde arkasındaki ses ortaya çıksın Q amca dedi ki MJ nin sesi BN de geri planda kalmış, kazınması lazım ortaya çıkması için

evet bence de kazınması gerekir etrafta çok fazla ses var bilen bilmeyen
her-kesim konuşuyor

ya bu sesler bizler tarafından kazınıp kayıttan silinecek ve MJ nin gerçek sesi ortaya çıkacak...

ya da bizler daha çooook dinleriz JM yi

bu arada yazdıklarımın sadece bu başlıkla bir alakası yok . burası sadece bahane oldu ama bence gerçekler bu doğrultuda maalesef ..

nunu
nunu

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Ocak 01, 2011 9:56 pm

Bu süpermiş Very Happy ..Acaba bu günleri görebilecekmiyiz Smile
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Ocak 01, 2011 10:49 pm

Arkadaşlar, resmin daha büyüğünü bulabilir miyim diye biraz bakındım da, ilginç olan, her yerde aynı resim var. Kimse haberde ne yazdığını göremiyor, haberi yakalayan her kimse nedense böyle küçültüp ortalığa yayıyor, okuyamayalım diye herhalde Evil or Very Mad

Neyse, MJHD'de millet ne demiş diye baktım da, ilk satırı okuyabilmişler, aynen yazıyorum;

"This is it. Michael Jackson is NOT DEAD. - TMZ has ....the singer lives to Neverland and is definitaly (?) not dead."

yani; "İşte budur, MJ ölü değil, TMZ .... (kaynağına göre gibi bir söz falan var herhalde noktalı yerde) şarkıcı Neverland'da yaşıyor ve kesinlikle ölü değil"

MJHD'deki yorumlar ve sorgulamalar da gayet yerinde olmuş. Öncelikle elimizde bu resimden başka resim yok, resmin kaynağı belli değil, bilinen tek şey facebooktan bulunduğu yani aniden ortaya çıkmış bir şey. Biri TMZ bunu yayınladı, birkaç dakika sonra da değiştirdi demiş ve bu da hızla yayılmış ama bu kişi kimdir belirsiz. Resim için fotoşop diyenler var, resimdeki bazı gölgeli kısımlardan ve resmin biraz sağa sola yayık olmasından belliymiş. Yanı sıra, fotoşop değil de birinin TMZ'yi hacklamiş olabileceği görüşü de var, birde TMZ'nin fanlarla oyun oynadığı görüşü... Beri yandan çoğunluk TMZ'nin hoaxın içinde olduğundan emin (ben de) dolayısıyla böyle bir oyun yapmayacakları fikri hakim. Ama şu tespit güzel. Diyelim ki TMZ bir hata yaptı, ilk olarak yaşadığını düşünmüyor ya da bilmiyorsanız böyle bir sürçme yapmazsınız (bence de, dervişin fikri ve zikri olayı yani Very Happy) ikincisi hadi hataydı diyelim, o zaman sadece başlıkta hata olması normal olurdu ve bir kaç saniye içinde başlık düzeltilirdi ama burada hata yapan kişi birkaç saniye içinde nasıl hem başlığı, hem resimleri hem haberdeki yazının tümünü sildi, düzeltti yenisini yayına verdi???

Neyse, böyle işte, bu küçük ve yayık resimden başka hiç bir resim olmaması bana birinin çamur yaptığını düşündürdü şimdi açıkcası. TMZ'nin bu konuda bir açıklama yapması lazım, kusura bakmayın hata ettik dedilerse böyle bir şey yayınlamış olduklarını kabul etmiş olurlar, yayınlamadılarsa biz yapmadık, hacklandık yada serserinin biri pislik yapıyor demeleri lazım. Böyle işte...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Ocak 01, 2011 10:52 pm

Bir de unutmadan, biri demiş ki; bu ilk satır cümlesinde gramer hatası var, lives to Neverland denmez yani to orada olmaz, bu yüzden İngilizcesi pek de iyi olmayan birinin marifeti olabilir. TMZ haber hatası yapsa bile gramer hatası yapmaz demeye getirmişler sanırım...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Adam C.tesi Ocak 01, 2011 11:03 pm

İnanılmazz bu yaa cidden ilk ölüm haberini verenn TMZ ilk yaşadığı haberinide resmen verdi Smile bundan öte bişi olmaz daha yılın hediyesi bu başka bişi değil bounce bounce
Adam
Adam

Mesaj tarafından MJ-4EVER C.tesi Ocak 01, 2011 11:16 pm

Nesrin abla çok sağol bilgiler için..Bencede birisi yapmış olabilir bunu..Şimdi bize TMZ nin açıklamasını beklemek düşüyor Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Misafir Paz Ocak 02, 2011 4:53 am

kim yapmışsa eline sağlık.daha çok şekilde hoax un dile gelmesi iyi oluyor.ayrıca başka bir kaynağın işi olmuşsa bile haberin TMZ de isim değişikliği yapılarak sonradan sunulması da ilginç.P.Diddy için hayalkırıklığına uğradığımı söyleyemeyeceğim.Michael ın şimdiye kadar kullandığı eski hoax kişileri dururken birden ortaya çıkan yeni bir isme dönüş tarihi gibi önemli bir bilgiyi verdiğini sanmıyordum zaten.tabii ki zamanında Michaelın ismini kullanan çok kişi olduğu gibi şu anda da hoax olayını kullanan çok kişi var.Diddy belki burdan birinin söylediği gibi noel babayı kastetmiştir Very Happy ama o mesajları verirken bizim kime yoracağımızı kesinlikle biliyordu bence.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Perş. Ocak 06, 2011 2:07 pm

Morgan Freeman öldü haberi ilk defa tweter da CNN hesabından çıkmış, aslında olayın gelişimini tam da anlayamadım, ingilizcesi kuvvetli arkadaşlar bir bakabilirse süper olur. Benim anlayabildiğim kadarıyla, MF öldü diye tweterda CNN yazmış ama aslında CNN yazmamış, CNN hacklanmiş gibi bir durum var sanırım, CNN biz yapmadık gibi bir twetle haberi yalanlamış ama CNN'in haberinin hemen ardından TMZ yaşadığı haberini vermiş, şöyle bir durum ortaya çıkıyor gibi; CNN'in yapamadığını TMZ yapar gibi bir durum yani. Ölüm haberi sırasında da CNN öldü mü kaldı mı komada mı diye cebelleşirken TMZ'nin çat diye öldü demesini de düşününce TMZ'nin üstünlüğü mü vurgulanmak istendi bilemedim. Neyse, ingilizceciler bir göz atıversin Wink

Bir de demişler ki bu Freeman'ın işidir ve Jeff Goldbluum'dan sonraki en iyi hoaxdeath olayıdır bu... Goldblum olayına bakındım biraz, detaylara buradan bakabilirsiniz, bir TV kanalında bile yayınlanmış öldüğü yalanı...

Bu arada TMZ'nin Freeman haberinin altında Riley'in MJ'ın yaşadığına inandığı haberinin linki varmış, ben teyid etmek için bakamadım şimdi de bir ara bakalım cidden var mı, ikincisi Michael'ın en sevdiği oyuncular listesi; Shirley Temple, Elizabeth Taylor, Katherine Hepburn, Morgan Freeman and Marlon Brando... ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum artık...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Bir de son olarak şöyle bir teori atılmış ortaya, Morgan Freeman yani free man / özgür adam is not dead yani Michael is free man Smile

Tabi bunların tümü TMZ'nin gerçekten Freeman yerine bir kaç dakikalığına Michael haberi yaptığı varsayımı ile ileri sürülmüş görüşler. TMZ bunu gerçekten yaptı mı yoksa bir işgüzarın fotoşop işi mi belirsiz...

nesronic
nesronic
Admin
Admin