MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection

3 posters

Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection Empty Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Ocak 24, 2011 2:42 pm

Bütün dahiler mi sahte ölüm yapıyor.Video oldukça uzun arkadaşlar ben hala seyrediyorum.Michael'ın dehası karşısında ağzım açık kaldı. Shocked

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pinokyo

Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection Empty Geri: Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection

Mesaj tarafından deep_inside Ptsi Ocak 24, 2011 6:00 pm

Bu Christopher Marlowe-William Shakespeare/Jason Malachi-Michael Jackson benzetmesi çok da mantıklı gelmiyor bana. Christopher Marlowe'un aslında W. Shakespeare olup, olmadığı hala tartışılıyor, bu büyük bir muamma. Bir dahi bir plan yaptığında böyle yüzyıllar boyu çözülemiyor işte! Ama Jason durumu çok başka geliyor bana. Bilemiyorum ama Michael'ın kendi yerine birini bırakıp, gitmesi fikri...bana çok uzak geliyor. Malachi, elçi demek evet ama Jason, elçi olarak seçeceği biri mi peki? bunun bu adamın dikkat çekmek için yarattığı birşey olmadığını nereden biliyoruz ki? Sony'nin bu adamı kullanmadığı ne malum? Ben açıkçası Michael'ın yerine bir elçi bırakıp, gittiğini-ki bu bir daha dönmeyeceği anlamına gelir-düşünmüyorum, aksine gitmeye mecbur kaldığını düşünüyorum. Gitmesinin büyük bir amacı vardı ve biz bunu göreceğiz...
deep_inside
deep_inside

Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection Empty Geri: Michael Jackson is Alive: "To Be or Not To Be" The William Shakespeare Connection

Mesaj tarafından Yelizabeth Ptsi Ocak 24, 2011 6:08 pm

Videoya bir göz attım,her dakikasını izlemedim.İngilizcemde berbat olduğu için hiç bir şey anlamadım :/ Özetleyecek ve anlamış olan arkadaşlarımız ne olur yazsınlar.
Yelizabeth
Yelizabeth

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Ocak 24, 2011 6:17 pm

deep_inside demiş ki:Bu Christopher Marlowe-William Shakespeare/Jason Malachi-Michael Jackson benzetmesi çok da mantıklı gelmiyor bana. Christopher Marlowe'un aslında W. Shakespeare olup, olmadığı hala tartışılıyor, bu büyük bir muamma. Bir dahi bir plan yaptığında böyle yüzyıllar boyu çözülemiyor işte! Ama Jason durumu çok başka geliyor bana. Bilemiyorum ama Michael'ın kendi yerine birini bırakıp, gitmesi fikri...bana çok uzak geliyor. Malachi, elçi demek evet ama Jason, elçi olarak seçeceği biri mi peki? bunun bu adamın dikkat çekmek için yarattığı birşey olmadığını nereden biliyoruz ki? Sony'nin bu adamı kullanmadığı ne malum? Ben açıkçası Michael'ın yerine bir elçi bırakıp, gittiğini-ki bu bir daha dönmeyeceği anlamına gelir-düşünmüyorum, aksine gitmeye mecbur kaldığını düşünüyorum. Gitmesinin büyük bir amacı vardı ve biz bunu göreceğiz...

Ben this is it'te ışık adamın elindeki küre sahnesinde Michael'ın Hamlet'i hatırlamasından yola çıkarak acaba dedim.Ama senin söylediklerin daha mantıklı.Evet göreceğiz ve umarım bu yakında olur

Pinokyo

- Similar topics