MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit

+2
Pinokyo
deep_inside
6 posters

MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit Empty MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit

Mesaj tarafından deep_inside Salı Şub. 01, 2011 7:16 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu ne şimdi ben anlamadım. Hadi bakalım bize bir bilmece daha geldi. TMZ'nin haberine göre daha önce Katherine'in AEG ile işbirliği yapıp, Michael'ın ölümüne sebebiyet vermekten dava açtığı Kenny Ortega sanıklıktan düşürüldü. Katherine'in avukatı, yeni elde edilen bilgilere (!) dayanarak, Jackson ailesinin Ortega'nın bir sanık olmaması gerektiğini belirttiklerini bildirmiş. Mr. Ortega'ya rahatsızlık vermiş olabilecek şeyler için de aile özür dilemiş!! Haydaaaa!!!!!!! Bu iyi bir haber miii yoksa aile tehdt edildi de mi vazgeçti??
deep_inside
deep_inside

MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit Empty Geri: MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit

Mesaj tarafından Pinokyo Salı Şub. 01, 2011 7:24 pm

Yeni edindikleri bilgi Michael'ın yaşadığı olmasın.Aksi olsa şok olurdum bence bu güzel bir haber.Ortega hoaxsın baş elemanlarından birisi.Aile niye tehdit edilsin ki?

Pinokyo

MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit Empty Geri: MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit

Mesaj tarafından nesronic Salı Şub. 01, 2011 7:41 pm

Pinokyo demiş ki:Yeni edindikleri bilgi Michael'ın yaşadığı olmasın.

Razz Razz Razz

Anca farketmiş olabilirler dediğin gibi Pinokyo, yakında Jacksongiller de tweterda we are believer demesinler sakın Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Salı Şub. 01, 2011 11:36 pm

Razz Razz
leydis
leydis

Mesaj tarafından rrain Çarş. Şub. 02, 2011 1:52 am

bu katherın in bildiğinden şüpheliydim zaten şimdi örenmiş olabilir evet Very Happy
rrain
rrain

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Şub. 02, 2011 8:12 am

Öğrendiği anda ne yaptı acaba, Michael'ın enseye bir şaplak indirip, eşoğlueşek, gözü kör olasıcanın oğlu, bana niye haber vermiyorsun lan da demişmidir Razz
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından blue sea Çarş. Şub. 02, 2011 9:30 am

nesronic demiş ki:Öğrendiği anda ne yaptı acaba, Michael'ın enseye bir şaplak indirip, eşoğlueşek, gözü kör olasıcanın oğlu, bana niye haber vermiyorsun lan da demişmidir Razz

Bana gerçekten kahkaha attırdın Heart MJ Producer Dropped From Wrongful Death Suit 586927 Heart
blue sea
blue sea

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Şub. 02, 2011 10:50 am

Very Happy Very Happy Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

- Similar topics