konserleri vermezsem mcdonalds da çalışmak zorunda kalırım
+2
leydis
nunu
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
konserleri vermezsem mcdonalds da çalışmak zorunda kalırım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu haberde ilginç bişeyler var ama tam anlayamadım.öncelikle karen faye haberde 25 yıllık kuaförü olarak geçiyor.TMZ onun güya Michael ın ölümünden birkaç gün sonra polise verdiği ifadeyi bulmuş.güya karen demiş ki;Michael AEG den çok korkuyordu.bu konserleri vermezsem ,mcdonalds da çalışmak zorunda kalacağım.dedi.sonra ilginç bir ifade kullanmış,Michael bu konserleri veremeyeceğini bildiği için,ben onun kendine ilaçlarla bir sabotaj yaptığına inanıyorum(self-sabotaging)karen Michaelın son günlerde bir şeylerin etkisi altındaymış gibi göründüğünü (ilaç kullanımını ima etmiş)söylemişhaftada 3-4 kere A.Klein ı ziyarete gittiği bilgisini Michael ın asistanından almış güya.sonra ölmeden bir gün önce Michael ı bu defa çok iyi görmüş.menejere sormuş,Michael artık eski günlerdeki gibi iyi görünüyor bugün.menejer de demiş ki;çünkü DR.Klein şehir dışında.
haberle ilgili özel bir sorunum var,bu haberi face de paylaşınca charles manson un resmi çıkıyor,arkasında kalplerle.neden acaba,biraz tırsıttı bu beni?
bu haberde ilginç bişeyler var ama tam anlayamadım.öncelikle karen faye haberde 25 yıllık kuaförü olarak geçiyor.TMZ onun güya Michael ın ölümünden birkaç gün sonra polise verdiği ifadeyi bulmuş.güya karen demiş ki;Michael AEG den çok korkuyordu.bu konserleri vermezsem ,mcdonalds da çalışmak zorunda kalacağım.dedi.sonra ilginç bir ifade kullanmış,Michael bu konserleri veremeyeceğini bildiği için,ben onun kendine ilaçlarla bir sabotaj yaptığına inanıyorum(self-sabotaging)karen Michaelın son günlerde bir şeylerin etkisi altındaymış gibi göründüğünü (ilaç kullanımını ima etmiş)söylemişhaftada 3-4 kere A.Klein ı ziyarete gittiği bilgisini Michael ın asistanından almış güya.sonra ölmeden bir gün önce Michael ı bu defa çok iyi görmüş.menejere sormuş,Michael artık eski günlerdeki gibi iyi görünüyor bugün.menejer de demiş ki;çünkü DR.Klein şehir dışında.
haberle ilgili özel bir sorunum var,bu haberi face de paylaşınca charles manson un resmi çıkıyor,arkasında kalplerle.neden acaba,biraz tırsıttı bu beni?
Misafir- Misafir
Geri: konserleri vermezsem mcdonalds da çalışmak zorunda kalırım
Charles Manson un resmi nasıl çıkıyor anlamadım Allah Allah
gerçekten bu ne yaa sayfada paylaştım belki orda düzgün görüntü olur diye yok olmadı kaldırdım
ama şu söylediği ilginçmiş
"bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz"
charles manson
acaba bize gönderme mi var
gerçekten bu ne yaa sayfada paylaştım belki orda düzgün görüntü olur diye yok olmadı kaldırdım
ama şu söylediği ilginçmiş
"bana tepeden bakarsanız, bir aptal görürsünüz.
bana aşağıdan bakarsanız, tanrınızı görürsünüz.
bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz"
charles manson
acaba bize gönderme mi var
nunu- Mesaj Sayısı : 531
valla orda görmek isteyeceğim son kişi manson.acaba yine birileri TMZ yi hackledi mi diye düşünüyordum ben de
Misafir- Misafir
Kendi seri katil ama söz ona aitse eğer,anlamı bayağı derin bir söz olmuş.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
nihayet insanlar TMZ ye sormaya başlamış,neden manson resmi var diye????
Misafir- Misafir
Mc.Donaldsın yöneticilerin mason olma veya illimunatici olma şansı var mı? Onla ilgili bir haber olabilir.Karen de birşeylerin etkisinde olmasından bahsederken masonların olabilir.Son günde de eski Michael gibi davranıyormuş.Yani artık kurtulacağını ima etmiş olabilir.Bence bu haberde semboller kullanılmış.Mesela Klein medyayı , ilaçlar masonların baskılarını , Mc.Donalds ise direk Şeytanı yada direk olarak illimunatiyi sembolize etmiş olabilir.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
neyse ,adminimiz Burcumuz face de beni şu charles manson resmi konusunda aydınlattı.bazen haberin olduğu sayfada başka bir haberin içinde bu resim varsa böyle şeyler olabiliyormuş.link bazen rastgele bi resim seçiyormuş.ama bu resimde arkasında kalpler falan vardı ,ne iş anlamadım.?
bu aralar şimşekler AEG nin üzerine yoğunlaşıyor,adamların başı dertte bence.karen bir de a.klein i suçlamış.karen e ne kadar güvenebiliriz gerçi,onun hezeyanlarıyla uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama Michael ın burdaki servis yapan fotoğrafı çok komik olmuş.
bu aralar şimşekler AEG nin üzerine yoğunlaşıyor,adamların başı dertte bence.karen bir de a.klein i suçlamış.karen e ne kadar güvenebiliriz gerçi,onun hezeyanlarıyla uğraşmaya değer mi bilmiyorum ama Michael ın burdaki servis yapan fotoğrafı çok komik olmuş.
Misafir- Misafir
Ben boşuna demiyorum Burger KING 'i seçin diye şaka bir yana haber için teşekkürler Mdeniz..
Bende sizler gibi düşünüyorum biraz imalı üstü kapalı mesaj var .Geneline bakınca son derece anlamsız ama anlamlandırıldığında herşey yerine oturuyor .bende bazen resimli haber eklediğimde haberin resmi yada sitenin logosu çıkardı ama manson nealaka
Bende sizler gibi düşünüyorum biraz imalı üstü kapalı mesaj var .Geneline bakınca son derece anlamsız ama anlamlandırıldığında herşey yerine oturuyor .bende bazen resimli haber eklediğimde haberin resmi yada sitenin logosu çıkardı ama manson nealaka
Adam- Mesaj Sayısı : 178
Ben o resmin konulmasını Michael'ın "King Of Pop'uda bu seri katilin masum insanları katletmesi gibi öldürdüler " dediği şeklinde anladım.Malum King of Pop öldü,Michael yaşıyor.
Artık her konuda acayip komplo teorisi yazabiliyormuşum onun farkına vardım.Yeter ki Michael adı geçsin.Hassasiyetim o derece yani
Artık her konuda acayip komplo teorisi yazabiliyormuşum onun farkına vardım.Yeter ki Michael adı geçsin.Hassasiyetim o derece yani
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
ya bu haber size de çok komik geldi mi?yani bu karen baştan beri conrad ı suçladı avaz avaz.şimdi bu haberde sanki asıl suçlu conrad değil de AEG ve dr.klein dermiş gibi olmuş.bu ifadeyi taaa o zaman verdiyse,niye bunun ardından aylarca Conrad ı suçladı.bu kadının rol yaptığı kesinleşti böylece.karen ya üstüne düşeni yaptı ya da anormal derecede dengesiz biri.
bir de bu ifade de sanki iki farklı Michael dan bahsediyor.karen ın iyi niyetli olduğunu farzedersek,dublörden mi bahsediyor acaba?dublöre bağladığıma göre bu günlerde yüksek dozda MJ. zehirlenmesi yaşıyorumdur ve yardıma ihtiyacım var demek oluyor
bir de bu ifade de sanki iki farklı Michael dan bahsediyor.karen ın iyi niyetli olduğunu farzedersek,dublörden mi bahsediyor acaba?dublöre bağladığıma göre bu günlerde yüksek dozda MJ. zehirlenmesi yaşıyorumdur ve yardıma ihtiyacım var demek oluyor
Misafir- Misafir
Hepimizin yardıma ihtiyacı olduğu kesin,bu Maykıl çok fena çarpıyor insanı zehirlenmişsindir doğrudur hemen doktor çağırmak istiyorum,bir tanıdığım var adı Conrad gelir mi acaba bir arayayım bakayım Ama yok vazgeçtim onu çağırmayacağım pek beceriksizdi şimdi hatırladım,bir believer çok kıymetli olduğundan,seni ben tedavi edebilirim,reçete yazıyorum,günde bir kez will you be there syredilecek o melek kızın sarıldığı video olacak,dirty diana seyredilecek o dudakları uzatışa iyi bakılacak,son olarak da ya eart song klibi ya da heal the world şarkısı dinlenecek hastanın arzusuna kalmış,evet bir hafta bunlar kullanılsın tedavi kesin,geçmiş olsun
Mdenz demiş ki:yardıma ihtiyacım var demek oluyor
Hmmm, 2 ölçek propofole 3 ölcek kola katmanı önerebilirim Şengün
nesronic- Admin
bana daha sert bişey lazım;Megamind daki UNUT GİTSİN SOPASI
Misafir- Misafir
Siteden toplanıp Mcdonalds'a gitsek,bize servis yapan badem gözlü,inci dişli,mis kokulu,billur sesli,gülüşü ömre bedel garsona acayip asıldığımız için kesin topluca kovuluruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Ben müşteri olarak gitmeyi düşünmüyorum,orada işe başlayayım dedim,beraberce çalışırız işte
nesronic demiş ki:Mdenz demiş ki:yardıma ihtiyacım var demek oluyor
Hmmm, 2 ölçek propofole 3 ölcek kola katmanı önerebilirim Şengün
Propofollar ağızdan direk alınması şartıyla
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
1 sayfadaki 1 sayfası