MJ Was On the Hunt For The Perfect Anesthesiologist
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ Was On the Hunt For The Perfect Anesthesiologist
TMZ'nin bugün yaptığı haber bana evet Michael cidden bunu planlamış dedirtti. Habere göre Michael mükemmel bir anestezist avına çıkmış. Dr. David Adams'ı bulmuş ve ona teklif götürmüş. Habere göre This Is It turunda yanında götürmek için teklif götürmüş ve adam düşünmüş, Murray'e mesaj atmış ben de gemide olmak istiyorum demiş. Ama Murray geri dönmemiş adama. Şimdi bu bana şunu düşündürttü. Herkesin görebileceği gibi Michael "propofol" gibi bir ilacı yanıbaşında bir anestezist olmadan almaması gerektiğini aksi takdirde hayatının tehlikeye girebileceğini bilecek kadar akıllı bir adam. Bu da bunun açık bir kanıtı. İkincisi anestezisti Murray'le beraber araması. Murray'in bu işin içinde olduğu kesin ama ben hala bu adama güvenemiyorum nedense. Michael planının kusursuz işlemesi için mükemmel bir anestezist bulmak istemiş, belki de herkesi öldüğüne inandırmak için önce uyutup, birşey olmadan uyandırması için bunu istedi. Bakalım daha neler öğreneceğiz...
Keep Believin'...
Keep Believin'...
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Geri: MJ Was On the Hunt For The Perfect Anesthesiologist
Bizi çağırsaymış ya biz uyuturduk ninnilerle saçını seve seve
Deepinside haberin linkini de verebilir misin, elimizde bulunsun
ama haber de bana bir tuhaf geldi doğrsunu söylemek gerekirse, uzman bulamayınca veya atıyorum sırf Murray adama geri dönmedi diye e Conradcım kimseyi de bulamadık sen basıver bari şu propofolüğ dememiştir ya Haberin alt metninde başka bir şey var sanki ama anlayamadım açıkcası...
nesronic- Admin
Linki vermeyi unutmuşum, buyrun:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
şimdi insanlar bu habere bakıp da evet evet,Michael gerçekten bağımlıymış demek ki diyecekler herhalde.bağımlı için herhalde ilacı bulmak önemlidir,dr bulmak önemli değildir galiba.bizim conrad da zaten canı istediği zaman şişelerce propofol alabiliyormuş zaten(bunu da nasıl yapabiliyormuş anlamak zor)acaba bu adam da sade anding gibi önceden hazırlanan bir tanık mıydı ki?
bir de insan neden propofol bağımlısı olsun bunu anlamıyorum.keyif vermez,kafa yapmaz,küt diye uyutur,??
bu haberde dr.davis Michael a 2 yıl içinde 4 kere propofol verdi demiş TMZ.bu çok ilginç olmuş.çünkü aynı TMZ nin aynı doktorla ilgili başka bir haberi daha olmuş:
25 ağustos 2009:başlık:Conrad Murray bir yalancıdır.conrad ın bu dr.davis Michael a propofol vermiş daha önce iddiasına karşılık,dr. davis in avukatı bu bir yalan demiş.
TMZ nin haberlerinde bir değişme var mı sizce de,sanki TMZ iki yönlü haber yapmaya başladı gibi.acaba Michaella başka bir güç arasında tercih yapmak zorunda kalmış olabilir mi son günlerde?çünkü bu gün twitte AEG nin TMZ ile bir ilişkisi olabileceğine dair birşeyler gördüm ama tam anlayamadım.
bir de insan neden propofol bağımlısı olsun bunu anlamıyorum.keyif vermez,kafa yapmaz,küt diye uyutur,??
bu haberde dr.davis Michael a 2 yıl içinde 4 kere propofol verdi demiş TMZ.bu çok ilginç olmuş.çünkü aynı TMZ nin aynı doktorla ilgili başka bir haberi daha olmuş:
25 ağustos 2009:başlık:Conrad Murray bir yalancıdır.conrad ın bu dr.davis Michael a propofol vermiş daha önce iddiasına karşılık,dr. davis in avukatı bu bir yalan demiş.
TMZ nin haberlerinde bir değişme var mı sizce de,sanki TMZ iki yönlü haber yapmaya başladı gibi.acaba Michaella başka bir güç arasında tercih yapmak zorunda kalmış olabilir mi son günlerde?çünkü bu gün twitte AEG nin TMZ ile bir ilişkisi olabileceğine dair birşeyler gördüm ama tam anlayamadım.
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası