olamaz ya şoktayım
+2
MJ-4EVER
zaleyna
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
olamaz ya şoktayım
arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve ben hiç anlam veremiyorum şu dublor işlerine [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
zaleyna- Cezalı Üye
Geri: olamaz ya şoktayım
Yahu bak şöyle anlatayım :
Bir insanın saçı,kaşı,makyajı, bakışı her an farklı görünmesini sağlayabilir..Sen her zaman aynı şekil görünmezsin mesela..Yorgun olursun dinnek olursun bu hallerde farklı görünürsün olay bu..
Bir insanın saçı,kaşı,makyajı, bakışı her an farklı görünmesini sağlayabilir..Sen her zaman aynı şekil görünmezsin mesela..Yorgun olursun dinnek olursun bu hallerde farklı görünürsün olay bu..
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Neden şok dahamı ucuz ?
Adam- Mesaj Sayısı : 178
Onu bunu bırakın en iyisi Bim.
bimden vazgeçmem çok ucuz
nunu- Mesaj Sayısı : 531
hiçbiriniz yediremediniz dublor kullandı diye michaelin ne kadar zeki olduğunu bilmiyorsunuz böyle şeyler ondan beklenir ................yazıklar olsun size hep 4 , 4 lük göstermeye çalışıyorsunuz.........
zaleyna- Cezalı Üye
Yahu birader sen şakamısın bu sorumu bir yanıtla ya ..Michael'ın özelliklerini bizden dahamı iyi bildiğini sanıyorsun sen ? ..History tur da dublör kullandı ama sadece Thriller performansındaki maskeli olan kişi dublördür..Bana makul kanıtlar sun ona göre sana yorum yapayım..Burcu Allah aşkına bu ne konusu açtıysa videolara geri yüklede bi bakayım ya
Açtığı konular Görüşler önerilerde duruyor ama , birtek history tur dublör konusu yok çünkü onun videosu zaten vardı bizim dublörler konusunda ama şimdi bulmam zor .Kendisi için bu konu hala açık videoyu koysun anlatsın..İstediği gibi inandırıcılık sağlayabilir , yada bütün konuları gider . etraf çok dağaldı .
İsteği üzerine konusu kaldırılıyor. -Sohbetten konuşabilirsiniz
İsteği üzerine konusu kaldırılıyor. -Sohbetten konuşabilirsiniz
1 sayfadaki 1 sayfası