Michael Jackson is alive-Many clues in Old Navy commercial-1 big clue in TMZ
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson is alive-Many clues in Old Navy commercial-1 big clue in TMZ
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Geri: Michael Jackson is alive-Many clues in Old Navy commercial-1 big clue in TMZ
Çok güzel.Teşekkürler.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Michael Jackson is alive-Many clues in Old Navy commercial-1 big clue in TMZ
yine kelebekler,güneş ve bahar.piramidin farklı kullanımını sevdim ama abercrombie falan ne alaka onu anlamadım.tyne ve diğer tüm TII çocuklarını seviyorum
Misafir- Misafir
Murray'ın geçen giydiği 18 nambırlı pijaması için demiş ki; Hebrew dilinin numara sisteminde 18 rakamı chai kelimesine denk gelir... Ya da Chai kelimesinin numarası 18'dir, nasıl anlarsak artık
Hebrew: ibranice. "israilli" anlamina gelen "ibhri" sozcugunden turemistir. bu sozcugun kokeninin ise ya firat nehrine ithafen (euphrates) "karsi kiyidan" anlamindan turedigi ya da "gocmen" anlamina gelen ebher sozcugunden turedigi sanilmaktadir. ekşi sözlükten alıntıladım bu arada. Hebrewce de konuştukları lisan işte...
Videomaker diyor ki, 18 sayısı Judaism'de (Musevilikte) çok anlamlıdır, Chai'nin anlamı da alive demekmiş
Musevi komşusu, tanıdığı falan varsa bir soruversin madem
Hebrew: ibranice. "israilli" anlamina gelen "ibhri" sozcugunden turemistir. bu sozcugun kokeninin ise ya firat nehrine ithafen (euphrates) "karsi kiyidan" anlamindan turedigi ya da "gocmen" anlamina gelen ebher sozcugunden turedigi sanilmaktadir. ekşi sözlükten alıntıladım bu arada. Hebrewce de konuştukları lisan işte...
Videomaker diyor ki, 18 sayısı Judaism'de (Musevilikte) çok anlamlıdır, Chai'nin anlamı da alive demekmiş
Musevi komşusu, tanıdığı falan varsa bir soruversin madem
nesronic- Admin
Misafir- Misafir
Her taşın aman reklamın altından bu sarışın çıkıyor.Noluyoruzzz.Michael sarışın severe döndü bu iş.Yine mi ya yine mi...
Pinokyocum sakin, ne demişler sarışının adı,(ayıptır söylemesi) esmerin tadı hiç merak etme mj cim esmerden vazgeçmez.Bu arada sen esmer misin bilmeden attım ama... ben sarışın değilim oradan yola çıktım en azından
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
leydis demiş ki:Pinokyocum sakin, ne demişler sarışının adı,(ayıptır söylemesi) esmerin tadı hiç merak etme mj cim esmerden vazgeçmez.Bu arada sen esmer misin bilmeden attım ama... ben sarışın değilim oradan yola çıktım en azından
Eskiden kızıldım şimdi kırmızıyım.Tatum,Brooke kumral,TWYMF'de ki kız esmer,Liz esmer,İman esmer,Naomi esmer,Lisa kumral,Diana esmer,Blanket'in annesi esmer.İki sarışınımız var Prenses Di ve Debbie.Hiç bu açıdan bakmamıştım.İlginç
Similar topics
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax: Hollywood Tonight Clues and More
» Michael Jackson Death Hoax - cellphone clues and other illusions
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson Death Hoax: Hollywood Tonight Clues and More
» Michael Jackson Death Hoax - cellphone clues and other illusions
1 sayfadaki 1 sayfası