MJ Family Offended by 'A.I.' Pepsi Moment
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MJ Family Offended by 'A.I.' Pepsi Moment
American Idol ile ilgili birşeyler gelişiyor.Yarışmacı pepsi kazasını hatırlatmış "Saçım yanmasın diye böyle yaptım diyor" sanırım,arkada yanan bir piano var "Pepsi iyi değil coca cola iyidir gibi birşey dedi."American Idol'ın patronu Michael mı oldu acaba.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: MJ Family Offended by 'A.I.' Pepsi Moment
Bu bizim ilk American Idol mevzumuz değil.Geçen yıl Janet American ıdol'a katılmıştı.Again,Nothing ve Nasty'i söylemişti.4.04'de yaptığı harekete bakın elini kulağına götürüp,dinleyin diyor.Bu konserden sonra internette onlarca Nothing'in Michael tarafından söylenen versiyonu ortaya çıkmıştı.
çocuğun yaptığını saygısızca bulanlar olmuş.mesela Jackson ailesi.yarışmacı saçlarına çok sprey sıktığını ve bir ''pepsi olayı ''yaşamaktan korktuğunu söylemiş.diyelim ki çocuk düşünmeden konuştu ama sunucu da pepsi kötü falan diyor.TMZ ye göre Jackson ailesi demiş ki:''şok olduk,herkesin Michaelın ölümünden sorumlu olanlara odaklanması gerekirken önemsenmiyor''gibi birşeyler söylemiş.TMZ ilaç bağımlılığı olayıyla pepsi kazasını birbirine bağlayacak tarzda konuşmuş.diyor ki;Jackson ailesi,yıllar önce Michaelın ilaç bağımlılığına sebep olmuş olabilecek bir olayın hafife alınmasına kırgın.çocuk da bir mesaj yazarak demiş ki;''ben konuşmamda MJ nin adını kullanmadım,Pepsi dedim.MJ nin sanatıyla büyüdüm ve ona saygısızlık etmek istemedim ama insanlar duymak istediği şekilde anlıyor''
bence asıl şok olması gereken pepsi herhalde dönüp dolaşıp konu pepsi kazasına geliyor.zaten Jackson ailesi ''şok olmuş gibi yapmak'' konusunda deneyimli de pepsi gerçekten şok olmuştur.haaa bi de çocuk mesajında pepsi olayının Michaelın ölümüyle bağdaştırılmasını(ilaç bağımlılığını kastediyor) yersiz bulduğunu ima etmiş.ilginç
bence asıl şok olması gereken pepsi herhalde dönüp dolaşıp konu pepsi kazasına geliyor.zaten Jackson ailesi ''şok olmuş gibi yapmak'' konusunda deneyimli de pepsi gerçekten şok olmuştur.haaa bi de çocuk mesajında pepsi olayının Michaelın ölümüyle bağdaştırılmasını(ilaç bağımlılığını kastediyor) yersiz bulduğunu ima etmiş.ilginç
Misafir- Misafir
Pepsinin suçlanmasını aslında ben de anlayamıyorum. Yaşanan bir kaza var sonuçta değil mi??? Pepsi'yi bu ölümden sorumlu tutabilir miyiz ya da ben bu kaza olayının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:Pepsinin suçlanmasını aslında ben de anlayamıyorum. Yaşanan bir kaza var sonuçta değil mi??? Pepsi'yi bu ölümden sorumlu tutabilir miyiz ya da ben bu kaza olayının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Bende şeye takıldım.Pepsi kazası hayatının tam ortası olarak biliyoruz 25 haziran'ı baz alarak.Buna neden bir vurgu var diye düşünelim.Yoksa bu bir kaza değil miydi.İşin içinde başka birşey vardı da,Michael bundan ucuz mu kurtulmuştu.25 haziradan hemen sonra bu yanma videosu gösterime girdi.Bu videonun tek kopya olduğunu ve sadece Michael'ın elinde olduğunu,o dönemki pepsi ceosunun kitabı var bende orada ayrıntılı olarak yazıyor.Hatta Michael beni ne hale getirdiler diye ertesi gün basına vermeye kalkmış,kimse engelleyememiş ceo Joe'ya rica etmiş.Sadece o durdurabilir bunu diye.Tam mahkeme öncesi ilginç oldu.American Idol,pepsi kazası,uyuşturcu bağımlığı,murray....
Yaşamını ikiye bölmesi konusunu unutmuştum, iyi oldu hatırlattığın, o zaman var bir tuhaflık cidden
nesronic- Admin
bizim burda bir programda marka adı falan anılınca ''amanın reklam oldu'' derler.onlarda böyle bir şey yok mu ki.sunucunun da yorumları eklenince olay pot kırmanın ötesine geçmiş.gerçekten programın Michael la bir bağlantısı varsa,Michael bazı şeyleri unutmadığını gösteriyor,ne kadar kabul etmek zor olsa da coca -cola nın da hoax bağlantısı olduğu ortada.zaten taaa o zamanlar da Michael Pepsi sponsorluğunu aslında hiç istemediğini ve bu konuda içinin rahat olmadığını söylemiş ilk duyduğunda Jacksongillere(son söylediğime kaynak;Büyülü ve çılgınca bir yaşam,ciddiye alanlar için)
Misafir- Misafir
ben de kaza olmadığını düşünmeye başladım
nunu- Mesaj Sayısı : 531
Similar topics
» Randy Jackson: They're Exploiting My Family
» DR. MURRAY TO JACKSON FAMILY MARK MY WORDS, I'LL DESTROY YOU
» Michael Jackson Death Hoax Investigators - Part 1 - Meet the family... Jermaine
» DR. MURRAY TO JACKSON FAMILY MARK MY WORDS, I'LL DESTROY YOU
» Michael Jackson Death Hoax Investigators - Part 1 - Meet the family... Jermaine
1 sayfadaki 1 sayfası