Soccer stadyum a MJ heykeli
+2
Pinokyo
leydis
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Soccer stadyum a MJ heykeli
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İngiltere Ligi takımı Fulham FC. nin stadyumunda artık MJ heykeli var.Muhammed el fayed daha önce de Londra da Harrods un dışına bu heykeli yaptıracakmış ama orayı satınca sahibi(ya da ortağı) olduğu futbol klübünün stadyumuna yaptırmış.(bu adam sanırım prenses diana ile birlikte ölen kişinin babası ve Michael ın da yakın dostu ve bazı ortaklık projeleri vardı)
ama benim bununla ilgili daha hoşuma giden başka bir haber var:
M.Al Fayed:heykeli istemeyen cehenneme gitsin
haberde heykeli istemeyen iki taraftarın gerekçe olarak ''Michael ın futbolla ne alakası var'' dedikleri bazı kişilerin heykeli istemedikleri anlatılmış.bunun üzerine Al Fayed de ''Michael ın dünya için bir hediye olduğunu anlamayan cehenneme gitsin.bunu anlayamayan ya da inanmayan taraftarı istemiyorum,Chealse ye gidebilirler.o futbol taraftarlarını sevdiğini söylerdi ve son kez sahada oynadığımızda çocuklar gibi koşmuştu.ayrıca ülkenin başka yerlerinden insanlar bunu görmeye gelecekler,bununla gurur duyuyorum''
bir takım oyuncusu da zaman zaman soyunma odasında MJ dinlediklerini,takımda seven olduğu kadar ilgilenmeyen de olduğunu söylemiş''
İngiltere Ligi takımı Fulham FC. nin stadyumunda artık MJ heykeli var.Muhammed el fayed daha önce de Londra da Harrods un dışına bu heykeli yaptıracakmış ama orayı satınca sahibi(ya da ortağı) olduğu futbol klübünün stadyumuna yaptırmış.(bu adam sanırım prenses diana ile birlikte ölen kişinin babası ve Michael ın da yakın dostu ve bazı ortaklık projeleri vardı)
ama benim bununla ilgili daha hoşuma giden başka bir haber var:
M.Al Fayed:heykeli istemeyen cehenneme gitsin
haberde heykeli istemeyen iki taraftarın gerekçe olarak ''Michael ın futbolla ne alakası var'' dedikleri bazı kişilerin heykeli istemedikleri anlatılmış.bunun üzerine Al Fayed de ''Michael ın dünya için bir hediye olduğunu anlamayan cehenneme gitsin.bunu anlayamayan ya da inanmayan taraftarı istemiyorum,Chealse ye gidebilirler.o futbol taraftarlarını sevdiğini söylerdi ve son kez sahada oynadığımızda çocuklar gibi koşmuştu.ayrıca ülkenin başka yerlerinden insanlar bunu görmeye gelecekler,bununla gurur duyuyorum''
bir takım oyuncusu da zaman zaman soyunma odasında MJ dinlediklerini,takımda seven olduğu kadar ilgilenmeyen de olduğunu söylemiş''
Misafir- Misafir
Geri: Soccer stadyum a MJ heykeli
Bu M.El Fayed'i ve Dodi'yi sevmişimdir zaten Diana'ya sahip çıktıkları için,adam onun dünyaya bir hediye olduğunu anlamış,tebrik ederim ne denebilir ki o en güzel sözü söylemiş zaten,teşekkürler Şengün
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Al Fayed'in Michael'ı sevdiğini biliyoruz.Adamın ona şu an bu kadar destek vermesi beni düşündürüyor.Bam süreci hoaxsın başladığı yerde Londra'da başlayacaksa Michael'ın desteğe ihtiyacı olacak ve Al Fayed çok doğru bir adres gibi duruyor.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Pinokyo demiş ki:Al Fayed'in Michael'ı sevdiğini biliyoruz.Adamın ona şu an bu kadar destek vermesi beni düşündürüyor.Bam süreci hoaxsın başladığı yerde Londra'da başlayacaksa Michael'ın desteğe ihtiyacı olacak ve Al Fayed çok doğru bir adres gibi duruyor.
İstermisiniz Bam Fulham'ın stadyumunda olsun .. Fulham Batı Londra'da, O2 ise Güney batıda .. Birbirine yakın sayılır ..
Dünyanın bütün kanalları birden canlı yayında kameralarını bu stada çevirir, Heykelin içinden biri çıkar ! .. Aman Tanrımm ( kabul ediyorum saçma oldu )
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Olsun Selahattin saçma olsun Mj çıksın gelsin de, isterse Fulhamda BAM olsun e Londra daha yakın kolay gideriz Amerika'ya gitmekten daha iyi gelir benim gibi uçak fobisi olan birine
olabilir hoaxın başladığı yerde bam olması mantıklı
nunu- Mesaj Sayısı : 531
leydis demiş ki:Olsun Selahattin saçma olsun Mj çıksın gelsin de, isterse Fulhamda BAM olsun e Londra daha yakın kolay gideriz Amerika'ya gitmekten daha iyi gelir benim gibi uçak fobisi olan birine
Rusyanın kuzeydoğusundan feribotla , gemiyle falan geçebiliriz belki
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
MİsmailJ demiş ki:leydis demiş ki:Olsun Selahattin saçma olsun Mj çıksın gelsin de, isterse Fulhamda BAM olsun e Londra daha yakın kolay gideriz Amerika'ya gitmekten daha iyi gelir benim gibi uçak fobisi olan birine
Rusyanın kuzeydoğusundan feribotla , gemiyle falan geçebiliriz belki
Feribot mu sevdim ben bunu.Püfür püfür deniz havası.Michael'da feribot severmiş geçen günlerde İngiliz bir feribot firması resmini yayınlamıştı.
Not:
Uçağı mı tercih etsem acaba
Olay her dakika biraz daha medyaya odaklanıyor
nesronic- Admin
Michael ve Diana nın,dünyanın en fazla fotoğrafı çekilen iki insan olduğu söylenir.
Misafir- Misafir
1 sayfadaki 1 sayfası