MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!!

+2
ecz_mj
nesronic
6 posters

MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!! Empty MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!!

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Mayıs 04, 2011 2:03 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ketrin Jackson taciz davasını gündeme taşıyor ve oğlunun böyle bir şeyi asla yapmadığını, bu konunun artık açıklığa kavuşmasını istediğini söylüyor. 1993 davasında Michael çocuğun ailesine ödeme yaptı davayı kapatmak için çünkü avukatı ona kötü bir tavsiyede bulunmuştu diyor.

Michael zamanında annesine bunun gerçek olmadığını, bununla mücadele etmek istediğini söylemiş. Haberde ince ayrıntı var mı bilemedim, üstün körü bakabildim şu an...

Netice de taciz davası büyükbir oyun ve büyük bir yalandı ve Michael da bunu yapanlara karşılığını eninde sonunda verecekti.
nesronic
nesronic
Admin
Admin

MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!! Empty Geri: MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!!

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 04, 2011 2:54 pm

haberin sonundaki oylamayı gördünüz mü?şu an 18 bin kişinin % 50 si onun taciz suçunu işlediğini düşünüyormuş güya.bir kez daha görülüyor ki bu aslında kapanmayan bir dava.mahkeme onun suçsuzluğunu ilan ettiğinde,o kapıdan diğer suçsuz insanlar gibi çıkamadı Michael.iğrenç medyanın beyin tacizcileri buna izin vermedi,çamur gibi yapıştı,sakız gibi uzadı.yeter artık ne zaman biri Michael hakkında bu tür imalarda bulunsa sanki beni suçluyormuş gibi öfke hissediyorum.bu konu gerçekten öyle bir kapanmalı ki,insanların canını acıtmalı.onun hakkında kimsenin böyle imalarda bulunamaması için acıtırsa acıtsın artık.acısa da öldürmez.madem öyle ya da böyle bu konu sürekli gündeme geliyor,bu sefer de Michael bunu hatırlatsın o zaman.T.Sneddon ın acı çekmesini istiyorum en başta. Mad
Anonymous
Misafir
Misafir

MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!! Empty Geri: MJ's Mom -- My Son Was NO Child Molester!!!!!

Mesaj tarafından ecz_mj Çarş. Mayıs 04, 2011 5:05 pm

Aradan iki saat geçmiş ve 48000 kişi oy kullanmış ama hala oran % 50 nedense ???
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından Yelizabeth Perş. Mayıs 05, 2011 5:20 am

99421 kişi olmuş %48 e düşmüş..

suclu olmadığını düşünenler %52

neredeyse yarı yarıya, yinede bu kadar çok kişi onu böyle düşünmemeliydi en azından 'evet' oranı çok düşük olmalıydı, demek hala inananlar var, yazık..
Yelizabeth
Yelizabeth

Mesaj tarafından Pinokyo Perş. Mayıs 05, 2011 6:22 am

Hiç şaşırmadım.Kime azıcık hoaxtan bahsetsem hımm diyip sonra ilk şunu soruyorlar.Michael Jackson sübyancı mı?Bu leke temizlenmedikçe hoaxsın anlamı yok.Beklemekten çatlamaya razıyım yeter ki adını temizlesin.

Pinokyo

Mesaj tarafından nunu Perş. Mayıs 05, 2011 6:28 am

belki de dönüşünü bu yüzden erteliyor gerçekten bu dava henüz bitmedi insanların beyinsiz kafalarında hala tacizci imajı oldukça dava bitmiş sayılmaz
nunu
nunu

Mesaj tarafından Yelizabeth Perş. Mayıs 05, 2011 7:06 am

Son iki yoruma katılıyorum.Biz sadece hoax açısından bakıyoruz,hemen dönmesini bekliyoruz,sabredemiyoruz.Oysa düşündüğü,yapmak istediği,düzeltmek istediği neler vardır kim bilir.Her ne kadar onu bu durumlarda görmeye üzülsekte,hiçbirimiz şunu inkar edemez, kendimizi onun yerine koysak bile hiçkimse bunu yaşamadıkça 'onun bulunduğu durumu anlayamayız', aklım almıyor, delirirdim heralde..İnşallah yine tüm bu olanlara rağmen dimdik ayakta durur ve umarım insanlar at gözlüklerini çıkarıp gerçeği görürler..
Yelizabeth
Yelizabeth

Mesaj tarafından leydis Perş. Mayıs 05, 2011 12:29 pm

Bu konuda ben de çok kızgınım duruşma başlığında biraz yazdım ama buradan da yorum yapmadan gitmek istemedim.Şengün sana katılıyorum bu konudan bahsedilince ben kendimi kötü hissediyorum, ama şunu anlamamız gerekiyor medyanın neler yapabileceğini hepimiz burada inceledik bu çamurun Mj e neden atıldığını da biliyoruz ,ona tacizci diyenler ise Mj i hiç tanımayan,onun sahip olduklarını kıskanan, kafasının içini örümcek bağlamış bir avuç zavallı, aslında bunları ciddiye almamak lazım ama insan yine de kızmadan edemiyor ben her zaman biz bu kadar üzülüp, kızıyorsak o kim bilir neler hissetmiştir diye düşünüyorum,dilerim annesi başarılı olur I love you
leydis
leydis