TEMMUZ-2011
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: TEMMUZ-2011
Harika olmuş. Teşekkürler Şengün abla..
Ben bu megamind'ı izlemedim ama sadece videoda gösterilen sahne bile yeter. Yani ne bileyim, her filmin her kitabın bir amacı vardır. Sen şimdi böyle bir film çeker, imalı imalı I'm bad I'm bad dersen biz de şüpheleniriz yani
Adamlar hep bize çalışıyor, aferin onlara
Sonunda beklemediğimiz birşey çıkmasa.. Gerçi biz herşeyi bekliyoruz ama bitsin artık. "Son"u görmek istiyorum.
Ben bu megamind'ı izlemedim ama sadece videoda gösterilen sahne bile yeter. Yani ne bileyim, her filmin her kitabın bir amacı vardır. Sen şimdi böyle bir film çeker, imalı imalı I'm bad I'm bad dersen biz de şüpheleniriz yani
Adamlar hep bize çalışıyor, aferin onlara
Sonunda beklemediğimiz birşey çıkmasa.. Gerçi biz herşeyi bekliyoruz ama bitsin artık. "Son"u görmek istiyorum.
tubM- Moderatör
bunun 2. sini yapmışlar. bu da çok ikna edici olmuş:
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Misafir- Misafir
Ben yine resim çaldım videodan, believer camiası çok yaratıcı cidden, herkes de benden çalabilir hatta July boyunca hepimiz bunu profil fotosu yapsak bence pek şık olur, yakkkııııışııııır
nesronic- Admin
Tam olarak ne anlatıyor bize de anlatsanız
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Video diyor ki:
- Önceki videoda Michael'ın Temmuz 2011'de dönebileceğini düşündürten bazı tesadüfleri inceledik.
Dün Janet Jackson'ın Scream şarkısında Michael'la düet etmek istediğine dair flaş bir haber vardı. Bu çok ilginç bir organizasyon çünkü Temmuzda gerçekleşecek. (30 Haziran / 2-3 Temmuz olarak geçiyor)
Janet WMA'da sanal da olsa Michael'la düet yapmış, Scream'i söylemişti. Bu olay believerlar tarafından incelemeye alınmıştı.
Bu show Londra'da olacak. Ve bu da bize Mj'ın Londradaki konser çağrısını hatırlatıyor.
Çok fazla tesadüf var. Scream, History albümünden bir şarkı. O2 konserlerinin tanıtımına baktığımızda HIStory turnesinin görüntülerini görüyoruz.Ayrıca TII'de Michael HIStory turnesine değiniyor gibi gözüküyor. (HIStory albüm tanıtımıyla TII'ten sahneleri karşılaştırmış ve "kesinlikle aynı" demiş videomaker. )
Tüm bunlar bizi Michael'ın O2 de söylediği şeylere inanmamızı sağlıyor: See you in July.
Hala inanıyoruz.Bizler belıever'ız. -
Yaniiii, her şey Temmuz ayını işaret ediyor. Bir örneği de Janet'ın Temmuzdaki Michaellı showu demeye getirmiş.
- Önceki videoda Michael'ın Temmuz 2011'de dönebileceğini düşündürten bazı tesadüfleri inceledik.
Dün Janet Jackson'ın Scream şarkısında Michael'la düet etmek istediğine dair flaş bir haber vardı. Bu çok ilginç bir organizasyon çünkü Temmuzda gerçekleşecek. (30 Haziran / 2-3 Temmuz olarak geçiyor)
Janet WMA'da sanal da olsa Michael'la düet yapmış, Scream'i söylemişti. Bu olay believerlar tarafından incelemeye alınmıştı.
Bu show Londra'da olacak. Ve bu da bize Mj'ın Londradaki konser çağrısını hatırlatıyor.
Çok fazla tesadüf var. Scream, History albümünden bir şarkı. O2 konserlerinin tanıtımına baktığımızda HIStory turnesinin görüntülerini görüyoruz.Ayrıca TII'de Michael HIStory turnesine değiniyor gibi gözüküyor. (HIStory albüm tanıtımıyla TII'ten sahneleri karşılaştırmış ve "kesinlikle aynı" demiş videomaker. )
Tüm bunlar bizi Michael'ın O2 de söylediği şeylere inanmamızı sağlıyor: See you in July.
Hala inanıyoruz.Bizler belıever'ız. -
Yaniiii, her şey Temmuz ayını işaret ediyor. Bir örneği de Janet'ın Temmuzdaki Michaellı showu demeye getirmiş.
tubM- Moderatör
Teşekkürler açıklama için Tuba .. İlginçmiş cidden
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
aynen çaldımnesronic demiş ki:Ben yine resim çaldım videodan, believer camiası çok yaratıcı cidden, herkes de benden çalabilir hatta July boyunca hepimiz bunu profil fotosu yapsak bence pek şık olur, yakkkııııışııııır
Misafir- Misafir
Temmuz profilimiz, Ağustos'a da daha bir börtdeyli bişieyler yaparız artık
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:Temmuz profilimiz, Ağustos'a da daha bir börtdeyli bişieyler yaparız artık
Güzel bir fikir...
Doğum günümüze neredeyse 2 ay kaldı, bir yaş daha yaşlanacağız
blue sea- Mesaj Sayısı : 695
Nesrin abla artık seni ilham aldığım kişiler listesine ekliyorum
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
Similar topics
» THIS IS IT OCT 8TH 2011
» Movie 2011 IMMORTALS - Michaels mission?
» Michael Jackson Death Hoax Trailer 2011
» Green Lantern Emerald Knights Trailer 2011 HD
» Michael Jackson is alive - Neverland Ranch 2011
» Movie 2011 IMMORTALS - Michaels mission?
» Michael Jackson Death Hoax Trailer 2011
» Green Lantern Emerald Knights Trailer 2011 HD
» Michael Jackson is alive - Neverland Ranch 2011
1 sayfadaki 1 sayfası