Daddy's BAMM (BAD ASS Motorcycle Memorial)
+4
MİsmailJ
MJ-4EVER
nesronic
Pinokyo
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Daddy's BAMM (BAD ASS Motorcycle Memorial)
bu haberde harika motosiklet resimleri var.çok şahane. TMZ bu resimleri haftasonu Paris in Twitter hesabından yayınladığını söylemiş.daha iyi bir zamanlama olamazdı çünkü bu cumartesi babalarının 2. yılına işaret ediyor vs. demiş.
bu haberi sevmemin sebeplerinden biri de uzun zamandır takip ettiğimiz paris e ait olduğu söylenen hesabı doğrulaması.: @pariisjaxn.gerçekten bu hesapta haftasonu bu resimler yayınlanmış.ben bundan daha önce emin olamamıştım artık herkese keklenme korkusu yüzünden önyargılı yaklaştığım için öyleyse kızımız yakın zamanda şuna benzer mesajlar da yazmıştı (onları bulursam eklerim):''herkes babamı sevdiğini söylüyor ama şarkıların sözlerini anlamıyor...''ya da buna benzer bi ifadeydi. bu arada habere yapılan bir çok yorumda 13 yaşında bir çocuğun twitter kullanması eleştirilmiş.
neyse,bir believer da(ella303 ..ondan önce yakalayan varsa bilmiyorum ama farketmez zaten)şunu yakalamış:BAŞLIK:Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial...yani DADD'S BAMM...valla ben başlığı çevirememiştim zaten bu hali çok daha hoşmuş.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu haberi sevmemin sebeplerinden biri de uzun zamandır takip ettiğimiz paris e ait olduğu söylenen hesabı doğrulaması.: @pariisjaxn.gerçekten bu hesapta haftasonu bu resimler yayınlanmış.ben bundan daha önce emin olamamıştım artık herkese keklenme korkusu yüzünden önyargılı yaklaştığım için öyleyse kızımız yakın zamanda şuna benzer mesajlar da yazmıştı (onları bulursam eklerim):''herkes babamı sevdiğini söylüyor ama şarkıların sözlerini anlamıyor...''ya da buna benzer bi ifadeydi. bu arada habere yapılan bir çok yorumda 13 yaşında bir çocuğun twitter kullanması eleştirilmiş.
neyse,bir believer da(ella303 ..ondan önce yakalayan varsa bilmiyorum ama farketmez zaten)şunu yakalamış:BAŞLIK:Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial...yani DADD'S BAMM...valla ben başlığı çevirememiştim zaten bu hali çok daha hoşmuş.
Misafir- Misafir
Geri: Daddy's BAMM (BAD ASS Motorcycle Memorial)
PIECE BY PIECE .....
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Bir oha desem karşı ki dağlar yıkılır mı
Az önce haberi senin facebook'un da gördüm Şengün ve 15 dakikadır bakıyorum Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial de ne demektir diye, "babanın kötü popo motor anıları" töbe dedim, ne demek istemişler diye kıvrandım kıvrandım, sonra dedim bir foruma göz atayım ve şöyle oldum
Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial is Daddy's BAMM ha vay canına, daha iyisi yazılana kadar en iyisi budur
Az önce haberi senin facebook'un da gördüm Şengün ve 15 dakikadır bakıyorum Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial de ne demektir diye, "babanın kötü popo motor anıları" töbe dedim, ne demek istemişler diye kıvrandım kıvrandım, sonra dedim bir foruma göz atayım ve şöyle oldum
Daddy's BAD ASS Motorcycle Memorial is Daddy's BAMM ha vay canına, daha iyisi yazılana kadar en iyisi budur
nesronic- Admin
Hey anasını arkadaş ..Bu adam cidden geliyormu yaaa
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Hahaha başlığı zorladıkları belli .Bilerek olduğu da belli. Eee hadi artık gelsin bekliyoruz
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
Bu kadar heyecanlı bekleyişin sonunda o geldiği zaman böyle olacağımdan korkuyorum.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
Paris twitter'ında:
-Milyonlarca insan şarkı sözlerini biliyor, ezberliyor. Ama hiç biri o sözlerin anlamlarını bilmiyor. Demişti.
Sonra biri:
-Babanın sözleri çok güzeldi. Yazdı.
Sonra Paris:
-Ben onu kastetmemiştim. Dedi.
Haberin gizli başlığı çok güzelmiş, hadi artık gel Mike!
-Milyonlarca insan şarkı sözlerini biliyor, ezberliyor. Ama hiç biri o sözlerin anlamlarını bilmiyor. Demişti.
Sonra biri:
-Babanın sözleri çok güzeldi. Yazdı.
Sonra Paris:
-Ben onu kastetmemiştim. Dedi.
Haberin gizli başlığı çok güzelmiş, hadi artık gel Mike!
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Anlaşılan Michael Paris'in yanındaki sandalyede oturuyor.
*Yaz evladım bizimkiler merakta kalmasın
Pinokyo demiş ki:Anlaşılan Michael Paris'in yanındaki sandalyede oturuyor.
Haha aynen ..Benim babam gibi ..Onu yaz bunu yaz
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Pinokyo demiş ki:Anlaşılan Michael Paris'in yanındaki sandalyede oturuyor.
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Umutlanmayayım diyorum.... ammmaa
tarmir- Mesaj Sayısı : 482
bu TMZ geçen sene de bu zamanlar bir BAM lı haber yapmıştı değil mi?.paragrafların baş harflerinden .ama bu daha bi güzel olmuş.zaten ne zaman dandik bir haber yapsalar onun altından önemli bir şey çıkıyor.25 haziran bir an önce gelse...
Misafir- Misafir
Ah evet Şengün abla hatta Nesrin abla görmüştü galiba paragraf başlarından BAM çıkıyordu.
MİsmailJ- Mesaj Sayısı : 1022
Bu mevzu bana bunları hatırlatıyor.Hoax, Moonwalker,This is it bağlantısı
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] & [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] & [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Vay bee neler oluyo yahu
Haydi bakalım BAMM geliyo İnşallah
Haydi bakalım BAMM geliyo İnşallah
ecz_mj- Mesaj Sayısı : 1157
Heyecanlanmak istemiyorum,kendimi kaptırmakta istemiyoru,geçen yıl bunun acısını çok kötü yaşadık sizde biliyorsunuz bunu ama işaretler bir tarih etrafında toplanıyor
7 TEMMUZ
7 TEMMUZ
Hiç bir tarihe odaklanmak istemiyorum, odaklanmıyorum da, sadece belirsizce bekliyorum ama bu video hassssssssss dedirtti cidden, Neverland saat göstergesi süper bir inceleme olmuş bu arada, bekleyelim bakalım, bu Temmuz BAM olmaz belki ama hepimizin inancını tetikleyecek en azından bir sonraki Temmuz'a kadar bizi besleyecek bir atraksiyon kesinlikle bekliyorum. 2012 Temmuz'u benim için final tarihi açıkcası, ondan sonra hoax benim için biter ama bu believerlığım biter anlamında değil, sonrasında yalnızca Michael'a yeni hayatında mutluluklar dilerim çünkü benim için gittiği yerde kalmayı tercih etmiş demektir
nesronic- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası