Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
How is Michael doing?
He's doing wonderful.
Jermaine'i seviyorum.
KingofMusic- Mesaj Sayısı : 270
Geri: Michael Jackson Alive-Thanks Jermaine Jackson!!
Yalnız son yoruma bakarsak 2009 yazmış biri. Bence de bu 25 haziran 2009 öncesidir. Çeken kişi niye şimdiki zaman kullansın ve böyle soru sorsun ki. Tabi ağzından laf almaya çalışan bir believer değilse. Video için teşekkürler
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Videomaker'ın dediğine göre Jermaine bu konuşmayı 21 Haziran 2011'de yapmış ama MJ'ın hayatta olduğu zamandan bahsetmiş. Yani Jermaine 2009 öncesinden bahsediyormuş güya ama videomaker diyorki Jermaine'dan yeni, büyük, şaşıtıcı bir dil sürçmesi daha.
ve Videomaker diyor ki, 2 yıl sonra böyle bir hata yapabilir misin?
Soru soranın ne dediğin anlayamıyorum da Jermaine'ın dediğini yazmış videomaker...
Jermaine'ın cevabı; "he is doing wonderful"
Yani bilemedim açıkcası, konuşmanın kıçını başını görmek duymak lazım, bu şekilde aradan kırpmalar çok anlama kapı açabilir ve Jermaine'ın suratında da alaycı bir ifade var beri yandan, ne bileyim böyle kafa bulmak istemiş gibi...
ve Videomaker diyor ki, 2 yıl sonra böyle bir hata yapabilir misin?
Soru soranın ne dediğin anlayamıyorum da Jermaine'ın dediğini yazmış videomaker...
Jermaine'ın cevabı; "he is doing wonderful"
Yani bilemedim açıkcası, konuşmanın kıçını başını görmek duymak lazım, bu şekilde aradan kırpmalar çok anlama kapı açabilir ve Jermaine'ın suratında da alaycı bir ifade var beri yandan, ne bileyim böyle kafa bulmak istemiş gibi...
nesronic- Admin
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
videonun tamamı bu sanırım.
videonun tamamı bu sanırım.
Görüntü Mart 2008'denmiş. Emin olmadan şöyle videolar yapmasalar keşke.
Arkadaşlar ben bu videoyu mj ölmeden önce seyretmiştim jermaine eşi ile bir geceden çıkarken basında michaelı sürekli hasta haberleri çıktığından dolayı ağbisine soruyor yaani malesef bu video 2011 e ayit değil.. bakalım nereye kadar sürecek bu yalan uydurmasyon videolar ooof
En son MJSedef tarafından Çarş. Haz. 29, 2011 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : 2011 i yanlış yazmışım :oops:)
MJSedef- Mesaj Sayısı : 131
Similar topics
» Michael Jackson is alive! understand why did michael jackson faked his death [THE TRUTH]
» Michael Jackson ALIVE REMIX
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson ALIVE - All in your name-Barry:Michael and I LOVE it!!!
» Michael Jackson Death Hoax Investigators - Part 1 - Meet the family... Jermaine
» Michael Jackson ALIVE REMIX
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson ALIVE - All in your name-Barry:Michael and I LOVE it!!!
» Michael Jackson Death Hoax Investigators - Part 1 - Meet the family... Jermaine
1 sayfadaki 1 sayfası