Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
İlluminati prenseslerinin videolarında neden direk Michael vurgusu var biri bunu bana açıklayabilir mi.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
Hoax Death le bunları nasıl bağlamışla, tuhaf. Ayrıca o Telephone klibindeki zarların toplamı 7 değil 13 veriyor. 6'yı niye göz ardı ediyolar anlamadım. Lady Gaga'nın Michael'ı kullanma nedeni iyi değildir eğer mesaj veriyorsa, ha özeniyorsa bunu hoax'a bağlamamak lazım hemen ki bu devirde bütün kliplerde Michael esintisi var.
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Video makerlar Hıristiyan inancıyla bakıyor biz islami açıdan.Bir müslüman olarak iğreniyorum açıkçası artık bu kliplerden.
Ben de iğreniyorum, bunlara hayran olup azıtıyo gençliğimiz, böyle şeyler normal geliyor ve bir kültür yozlaşması yaşıyoruz. Gençlik özentiliğe bayılır ama bari düzgün insanlara özenin yahu.
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Benim bu videodaki sözde bağlantılardan çıkaracağım en iyimser sonuç, Michael'ın, hoaxın sonunda bu insancıkları onları kontrol edenlerden kurtaracağı olur. Bunların müziklerine de kliplerine de ilgi duymadığım için ayrıntıları bilemiyorum tabi ama sırf şu videoda gördüklerimden bir MJ taklitçiliği olduğunu dillendirebilirim. Tabi kendi istekleri ile mi yapıyorlar yoksa yaptırılıyor mu bilemeyiz lakin müzik piyasasının tıkandığı tükendiği bir gerçek ve tabi ki, MJ herşeyin en güzelini yaptı, tamamen kendi yaratıcılığında ve yateneklerinde... Bunlara da kalan da ancak sahne, figür, imaj apartlamak oldu... Diğer yandan aralarında eminim ki kendi başına bir şeyler yapmak isteyenler, potansiyelini ortaya koymak isteyenler de vardı da müsadeleri varmı acaba? Michael Jackson dünyayı değşiştirmek ve kurtarmak istiyorsa elbetteki ilk yapması gereken müzik sektörünü ele geçirmek olur, ki muhtemelen yaptığı da yaklaşık böyle bir şey...
Videodaki telefon bağlatısına dair de söyleyebileceğim; Murray haberleri içerisinde, MJ can çekişirken Murray'ın telefonda konuşuyor olması safsatası bu tip bilinçli güya ihmalden ölüme sebebiyet verme girişimlerine gönderme olabilir. Biz hoaxla açtık gözümüzü ama öncesine kim bilir neler oldu neler yaşandı sektörde ve eminim Michael hepsinin iç yüzünü biliyordu...
Videodaki telefon bağlatısına dair de söyleyebileceğim; Murray haberleri içerisinde, MJ can çekişirken Murray'ın telefonda konuşuyor olması safsatası bu tip bilinçli güya ihmalden ölüme sebebiyet verme girişimlerine gönderme olabilir. Biz hoaxla açtık gözümüzü ama öncesine kim bilir neler oldu neler yaşandı sektörde ve eminim Michael hepsinin iç yüzünü biliyordu...
nesronic- Admin
nesronic demiş ki:Benim bu videodaki sözde bağlantılardan çıkaracağım en iyimser sonuç, Michael'ın, hoaxın sonunda bu insancıkları onları kontrol edenlerden kurtaracağı olur. Bunların müziklerine de kliplerine de ilgi duymadığım için ayrıntıları bilemiyorum tabi ama sırf şu videoda gördüklerimden bir MJ taklitçiliği olduğunu dillendirebilirim. Tabi kendi istekleri ile mi yapıyorlar yoksa yaptırılıyor mu bilemeyiz lakin müzik piyasasının tıkandığı tükendiği bir gerçek ve tabi ki, MJ herşeyin en güzelini yaptı, tamamen kendi yaratıcılığında ve yateneklerinde... Bunlara da kalan da ancak sahne, figür, imaj apartlamak oldu... Diğer yandan aralarında eminim ki kendi başına bir şeyler yapmak isteyenler, potansiyelini ortaya koymak isteyenler de vardı da müsadeleri varmı acaba? Michael Jackson dünyayı değşiştirmek ve kurtarmak istiyorsa elbetteki ilk yapması gereken müzik sektörünü ele geçirmek olur, ki muhtemelen yaptığı da yaklaşık böyle bir şey...
İlaç gibisin Nesrin
Dinleyelim açılalım...
Açıldım,çok açıldım ilaç gibi geldi Maykıl her zamanki gibi, teşekkürler Pinokyocum
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
leydis demiş ki:Açıldım,çok açıldım ilaç gibi geldi Maykıl her zamanki gibi, teşekkürler Pinokyocum
Ne demek sen iste Michael'ı tutar getiririm kolundan
Similar topics
» The final date of the Hoax - september, 2011 - Michael jackson death media hoax
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax - Sum-up of the timeline of a faked death
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson Death Hoax - Official Michael Jackson Site
» Michael Jackson death hoax - Sum-up of the timeline of a faked death
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
1 sayfadaki 1 sayfası