Pariisjaxn
+18
blue sea
sinem_mj
liberian girl
leydis
tubM
emretelime
tarmir
umut356109
bo-bo
deep_inside
MJ-4EVER
MİsmailJ
KingofMusic
KING-MJ
ecz_mj
nunu
nesronic
Pinokyo
22 posters
2 sayfadaki 13 sayfası
2 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Geri: Pariisjaxn
yanlız bişey sorucam arkadaşlar,baştan beri baktığımız paris [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu değil miydi,TMZ nin doğruladığı? paris twitterdaki adını mı değiştirdi yoksa? anlamadım?
Misafir- Misafir
Paris twiter hesabını değiştirdi.Artık Paris Jackson.Onun arkadaşlarıda bunun Paris'in gerçek hesabı olduğunu onayladılar.40.000'den fazla takipçisis var.
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Mdenz demiş ki:allahallah ne zaman oldu bu,haber veren de olmadı
Kusura bakma düşünemedim.Ben Paris'in hesabına Michael'ın da müdahale ettiğini düşündüğüm için hergün kontrol ederim oradan öğrendim.
Tomorrow Morning, Something Really Cool Is Gonna Happen!! Can't Wait! *Some Of You Might Be Shocked…* Goodnight, Love You All So Much<3 xoxo
(Yarın sabah gerçekten çok güzel birşey olacak!! Sabırsızlanıyorum! *Bazılarınız Şok Olabilir* İyi Geceler, Hepinizi Çok Seviyorum)
Sabah Paris'in bu mesajını gördüğümde önemsemedim çünkü 8 Aralık'ta Ellen Degeneres'in şovuna katılacağı için yazmış olduğunu düşünmüştüm ama görüyorum ki 8 Aralık'ta artık konuk Paris değil, ertelenmiş. Peki yarın olacak olan ne?
Bu arada Omer Bhatti de dün buna benzer birşey söyledi ve uçağa binmek üzere olduğunu da söyledi, onun Avrupa'da olduğunu ve Amerika'ya doğru yola çıktığını söylersek, Paris'le aynı şeyden bahsediyor olma ihtimali var diyebiliriz:
RealOBeeOmer Bhatti
Excited for tomorrow!!
(Yarın sabah gerçekten çok güzel birşey olacak!! Sabırsızlanıyorum! *Bazılarınız Şok Olabilir* İyi Geceler, Hepinizi Çok Seviyorum)
Sabah Paris'in bu mesajını gördüğümde önemsemedim çünkü 8 Aralık'ta Ellen Degeneres'in şovuna katılacağı için yazmış olduğunu düşünmüştüm ama görüyorum ki 8 Aralık'ta artık konuk Paris değil, ertelenmiş. Peki yarın olacak olan ne?
Bu arada Omer Bhatti de dün buna benzer birşey söyledi ve uçağa binmek üzere olduğunu da söyledi, onun Avrupa'da olduğunu ve Amerika'ya doğru yola çıktığını söylersek, Paris'le aynı şeyden bahsediyor olma ihtimali var diyebiliriz:
RealOBeeOmer Bhatti
Excited for tomorrow!!
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
deep_inside demiş ki:Tomorrow Morning, Something Really Cool Is Gonna Happen!! Can't Wait! *Some Of You Might Be Shocked…* Goodnight, Love You All So Much<3 xoxo
RealOBeeOmer Bhatti
Excited for tomorrow!!
Deepcim sende farkettin mi? Ortalık fazla sessiz.Direk Michael'dan diyeceğimiz ipuçları kesildi sanki,Tmz dilini yuttu.Murray nerede,ne oldu kimse bilmiyor.Paris , Cirque du soleil dışında çok bariz birşey yok.Birşeyler olacak sanki ama bizim için mutlu son mu değil mi bilmiyorum.Bu iş 2012'e uzarsa..... offf diyorum,başka birşey de diyemiyorum.
Pinokyo demiş ki:deep_inside demiş ki:Tomorrow Morning, Something Really Cool Is Gonna Happen!! Can't Wait! *Some Of You Might Be Shocked…* Goodnight, Love You All So Much<3 xoxo
RealOBeeOmer Bhatti
Excited for tomorrow!!
Deepcim sende farkettin mi? Ortalık fazla sessiz.Direk Michael'dan diyeceğimiz ipuçları kesildi sanki,Tmz dilini yuttu.Murray nerede,ne oldu kimse bilmiyor.Paris , Cirque du soleil dışında çok bariz birşey yok.Birşeyler olacak sanki ama bizim için mutlu son mu değil mi bilmiyorum.Bu iş 2012'e uzarsa..... offf diyorum,başka birşey de diyemiyorum.
Farkındayım...artık tahmin yapmak bile çok zor çünkü her umudun ardından hayal kırıklığına uğramaktan yoruldu herkes...belki de herkesin beklediği bir zaman değil de tam aksine kimsenin beklemediği bir andır gereken...bu ya fırtınadan önceki sessizlik ya da sonsuza kadar sürecek sessizliğin başlangıcı...
deep_inside demiş ki:bu ya fırtınadan önceki sessizlik ya da sonsuza kadar sürecek sessizliğin başlangıcı...
Nokta.Budur.
BAM Tarihi 2013 gençler yormayın kendinizi.
hem tek güvendigimiz MJ diyorsunuz hemde onun dedigini dikkate almıyorsunuz. tamam cok uzak bir tarih 2013.işimize gelmiyor ama yasadıgına dair en büyük kanıt Dave Dave ise (ki bu bana fazlasıyla yeter) bam tarihi içinde en büyük kanıt This is It teki sözleri..
MJ_ BU UZUN BİR YOLCULUK KORKACAK BİR ŞEY YOK 4 YILIMIZ VAR......
hem tek güvendigimiz MJ diyorsunuz hemde onun dedigini dikkate almıyorsunuz. tamam cok uzak bir tarih 2013.işimize gelmiyor ama yasadıgına dair en büyük kanıt Dave Dave ise (ki bu bana fazlasıyla yeter) bam tarihi içinde en büyük kanıt This is It teki sözleri..
MJ_ BU UZUN BİR YOLCULUK KORKACAK BİR ŞEY YOK 4 YILIMIZ VAR......
KING-MJ- Mesaj Sayısı : 221
Ee neymiş ki bu sürpriz? Orayla aramızda 9 saat falan yok mu? Öğlen oldu o zaman. Neymiş sürprizi bilen var mı?
düzeltme: O yeni çıkan fotolarını demek istemiş sürpriz diye sanırım, töbe yaa...
düzeltme: O yeni çıkan fotolarını demek istemiş sürpriz diye sanırım, töbe yaa...
bo-bo- Mesaj Sayısı : 605
Paris Ellen show'a 14 aralıkta çıkacakmış.Bence Paris'in menejeri Michael
Ben michael ın çocuğu olsam böyle davranmazdım.çok reklam kokan hareketler.gerçi bütün Jackson ailesi böyle.hoax sa anlamadım tek şey bu aile
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
ellen şova çıkmasında yanlış bişey yok bence.kendini daha çok ifade etsin,filmden bahsetsin.ilk filminin reklamını yapsın.
Misafir- Misafir
Prince twiterda bazı believerları takip ediyor.Babası ölen bir çocuk neden yaşıyor diyen birini takip etsin.
Ya bütün düşüncelerimi geri alıyorum.Bu kız bu kadr güzelmiydi
İlk filmini özel olarak izliycem
İlk filmini özel olarak izliycem
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
ama çocuk mantığı ya ister yine hani bi daha ghost yapın ben de oynayayım gibi..
ya bir de michael bu hoax u yıllar içinde planladıysa bu beni korkutuyor ya ne bileyim..neden yıllarca sahte ölüm hazırlar bir insan neden senelerce bekler? sahte ölüm yapmaktaki amacı nedr?
ya bir de michael bu hoax u yıllar içinde planladıysa bu beni korkutuyor ya ne bileyim..neden yıllarca sahte ölüm hazırlar bir insan neden senelerce bekler? sahte ölüm yapmaktaki amacı nedr?
tarmir- Mesaj Sayısı : 482
Kurtuluş..
ama bunu yıllarca planlamak tüyler ürpertici ya.
Eminim önünee bir sürü engel koymuşlardır.benim asıl merak ettiğim şu..yani bu hoaxu artık çoluk çocuk herkes konuşuyor biliyor.Michael illuminatiden kaçıyorsa eğer(ki bu imkansız bence)adamlar bunu zaten fark ederler.bu durumda sorun çıkmaz mı ya?Gerçi ben kesin ülluminatiden kaçyır demiyorum çünkü hala neden kurtulmaya çalıştığını bilmiyorum
ama bunu yıllarca planlamak tüyler ürpertici ya.
Eminim önünee bir sürü engel koymuşlardır.benim asıl merak ettiğim şu..yani bu hoaxu artık çoluk çocuk herkes konuşuyor biliyor.Michael illuminatiden kaçıyorsa eğer(ki bu imkansız bence)adamlar bunu zaten fark ederler.bu durumda sorun çıkmaz mı ya?Gerçi ben kesin ülluminatiden kaçyır demiyorum çünkü hala neden kurtulmaya çalıştığını bilmiyorum
1:09: E:Babanın sana söylediği en akılda kalıcı şey nedir?
P:"Eğer ben yarın ölürsem, sana öğrettiğim her şeyi hatırla"...
bu söylediği iyi bişey mi değil mi anlayamadım :S
Paris'in ünlü olma çabası herkesin aklını karıştırdı.Ama bence şöyle birşey var.Jackson ailesinde herkes sanat ile uğraşıyor.Michael bütün kardeşleri müzisyen,onların çocukları müzisyen,oyuncu v.s..Tabii kimse Michael ve Janet'ın ününe erişemez ama onlarda sanatçı olmak bence el yıkamak kadar sıradan.Paris'te inanılmaz bir star ışığı var.Paris'in bu ilk deneyimi bana hep Janet'ın oyunculuk serüvenini hatırlatıyor.Ayrıca hoax açısından bakarsak Michael dönerse benim kızım önce benim hoaxsımda oyunculuk gücünü gösterdi derse süper olur.
parisin ünlü olma çabası..işte bu cümle beni daha çok korkuttu.
hoax için ise süper tabii ama öbür türlüsünü düşünemiyorum.hem o cümle kafamı allak bullak etti...üf yine korkuyorum işte.
hoax için ise süper tabii ama öbür türlüsünü düşünemiyorum.hem o cümle kafamı allak bullak etti...üf yine korkuyorum işte.
Korkma Paris'in kariyeri Michael'ın kontrolünde.
Umarım.
Birdden ortaya çıktı.Yani bundan iki sene önce sokakta görsem tanımazdım o derece gizliydi şimdi o kanaldan o kanala filmi çıkıyor falan.ister istmez ürküyor insan.
Birdden ortaya çıktı.Yani bundan iki sene önce sokakta görsem tanımazdım o derece gizliydi şimdi o kanaldan o kanala filmi çıkıyor falan.ister istmez ürküyor insan.
2 sayfadaki 13 sayfası • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
2 sayfadaki 13 sayfası