MILA KUNIS & MJ THE HOTEL BALCONY CONNETION
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
MILA KUNIS & MJ THE HOTEL BALCONY CONNETION
Sevgili tmz yine ilginç bir haber başlığı atmış.Michael'ın blanket'ı balkondan gösterdiği yerde Macaulay C. sevgilisi olan Mila kulis aynı balkonda görünmüş.Hoaxta herşeye teker teker hesaplaşma var bu kesin bence.Yazının en sonunda tek bir cümle var "She is bad".Benim kişisel fikrim,herkes sırası gelince Michael rolünü oynuyor.Kadın erkek farketmez.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Geri: MILA KUNIS & MJ THE HOTEL BALCONY CONNETION
Yani şu haberi biri tutup da MJ ile bağlamasa kimsenin dikkatini çekecek bir haber değil, şimdi konumuzla alakası ne diyesi geliyor insanın, bilmiyorum, tuhaf haber, burdan bakınca gereksiz görünüyor ama vardır bir gereği ya da sıra bu balkon olayında yazılan çizilen çirkin manşetlerin revengesine geldi
nesronic- Admin
Geri: MILA KUNIS & MJ THE HOTEL BALCONY CONNETION
evet bende aynı şeyleri düşündüm nesrinim bakalım neler olacak haberin arkasındannesronic demiş ki:Yani şu haberi biri tutup da MJ ile bağlamasa kimsenin dikkatini çekecek bir haber değil, şimdi konumuzla alakası ne diyesi geliyor insanın, bilmiyorum, tuhaf haber, burdan bakınca gereksiz görünüyor ama vardır bir gereği ya da sıra bu balkon olayında yazılan çizilen çirkin manşetlerin revengesine geldi
nunu- Mesaj Sayısı : 531
1 sayfadaki 1 sayfası