MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MAN BEHIND THE MYTH

3 posters

MAN BEHIND THE MYTH Empty MAN BEHIND THE MYTH

Mesaj tarafından Pinokyo Cuma Eyl. 02, 2011 8:56 am

Arkadaşlar bence kesinlikle bir hoax ya da fan videosu değil.Öncelikle yapan walking moon studios diye bir yer.Yayınlanma tarihi 31 Ağustos.Prenses Diana'nın ölüm yıldönümü.Ben bunun arkasında direk Michael olabileceğini düşünüyorum ve benim gibi düşünen çok kişi var.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Pinokyo

MAN BEHIND THE MYTH Empty Geri: MAN BEHIND THE MYTH

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Eyl. 02, 2011 1:40 pm

Harika bir video. Michael'ın arkasından atıp tutan gazeteci/spiker müsvettelerinin nasıl çark ettiğini, Michael'a karşı nasıl başka zaman nasıl davrandıkları, ikiyüzlülükleri falan hep konu olmuş. Nancy Grace o.....sunun o yaptığı iğrençlik nasıl bir şeydi öyle. Michael'ı çok iyi anlattı video 12:15'deki foto inanılmaz.
Madonna'nın pişmanlık sözleriyle Michael'ı çok iyi anlatması da güzel bir kinaye olmuş videoda. Sonrasında Michael'ın gerçek dostlarının Michael'ı anlatırken bile heyecanlanması muhteşem, onunla çalışan, yanında duran insanların düşüncelerinin bu kadar güzel olması ile gazetecilerin sözlerinin çelişmesini göstermiş, bariz şekilde aradaki farkı görebilir herkes. Michael'ı gerçekten tanıyanlardan onu dinleyen herkes Michael'ın suçsuz olduğunu anlar..Burn all Tabloids !!
17:06'da başlayan ''Michael'dan harika bir siyasetçi olur'' dedirten konuşması da gerçekten mükemmel. Sevginin gücünü hissettiriyo, yanındakinin elini tutup Seni seviyorum demelerini istiyor. İnanılmaz bir pozitif enerji.

Son olarak bir şey dikkatimi çekti. Videodaki konuşmacının sesi tıpkı Michael (tabiki kalınlaştırılmış bu ses), kelime sonlarında kelimeleri yayması, telafuzu, konuşma vurgusu falan tıpkı Michael.. Dikkatlice dinleyin.. Ben de direk Michael'dan olan bir video olduğunu düşündüm cidden. Çok teşekkürler Pinokyo
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından bo-bo Cuma Eyl. 02, 2011 3:26 pm

Çok çok çok ama çok güzel bir video bu. Melek Michael'ım benim. :,(

Ha bir de, bakar mısın Selahattin, [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

bunun başındaki konuşmasınaki sesine benzemiyor mu dış ses? Smile Aynı kalitede olsa daha iyi belli olurdu ama malum...

Düzenleme: Smile Burada daha belli ses.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4. dkda falan var konuşmalar.
bo-bo
bo-bo

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Eyl. 02, 2011 3:30 pm

Evet çok benziyor cidden.. Bozuk olması daha bir benzetmiş sesi Very Happy .. Diyorum ya konuşma tarzı ve kelime vurguları çok benziyor Michael'a.
MJ-4EVER
MJ-4EVER