michael-jackson-son-prince-testify-with-strings-attached
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
michael-jackson-son-prince-testify-with-strings-attached
TMZ'nin haberine göre Prince mahkemede tanık olarak ifade verecekmiş. Ancak çok gerginmiş. Haber tamam, bunu duyuyorduk zaten de şu cümle bana tuhaf geldi:
Sources close to Prince tell TMZ ... the 14-year-old is "nervous" and worried that if he's called to the stand he might get flustered and "mess up."
Prince'e yakın kaynaklar TMZ'ye 14 yaşındaki çocuğun "tedirgin" olduğu ve kürsüye çağırıldığında panikleyip, "herşeyi berbat edebileceğinden" endişe duyuyor.
"herşeyi berbat etmek"??? ve bu niye tırnak içinde belirtilmiş???
Bu arada Katherine Prince ifade verirken salonda kimsenin bırakılmamasını isteyecekmiş ama yargıcın bunu yapamayacağını söylemişler sadece kameraların çekmesini engelleyebilirmiş.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sources close to Prince tell TMZ ... the 14-year-old is "nervous" and worried that if he's called to the stand he might get flustered and "mess up."
Prince'e yakın kaynaklar TMZ'ye 14 yaşındaki çocuğun "tedirgin" olduğu ve kürsüye çağırıldığında panikleyip, "herşeyi berbat edebileceğinden" endişe duyuyor.
"herşeyi berbat etmek"??? ve bu niye tırnak içinde belirtilmiş???
Bu arada Katherine Prince ifade verirken salonda kimsenin bırakılmamasını isteyecekmiş ama yargıcın bunu yapamayacağını söylemişler sadece kameraların çekmesini engelleyebilirmiş.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Geri: michael-jackson-son-prince-testify-with-strings-attached
Prince'mi o gördüğüm en aklı başında çocuk.Ha yemişim mahkemenizi babam hayatta derse o başka
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Pinokyo demiş ki:.Ha yemişim mahkemenizi babam hayatta derse o başka
Çok yaşa sen Pinokyo, güldürdün beni
blue sea- Mesaj Sayısı : 695
Herşeyi berbat edecebileceği mi nasıl yani,neyi berbat edecekmiş anlayamdım hehe,Pinokyo sana katılıyorum yanlışlıkla babam şu ülkede mi diyecek acaba,keşke berbat etse
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
1 sayfadaki 1 sayfası