Michael Jackson death hoax - Conrad Murray trial - The greatest show on earth continues
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael Jackson death hoax - Conrad Murray trial - The greatest show on earth continues
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu alarmı ve 11 olayını kaçırmışım.nedir bu 11 umarım gerçekten bir anlamı vardır.
davanın Dodo ile başlamasından bahsetmiş.sonraki günlerde duyduğumuz-çünkü doktorun kolunda saat yoktu-lafları bana hep tuhaf gelmişti zaten.akabinde TMZ de gösterilen -doktor hastanedeyken ki görüntüler- ortaya çıktı.bakıyoruz,evet bir saat var kolunda sonra Murray nin uyuklayan görün tüleri bize -doktorun aslında ne kadar da büyük bir baskı altında- olduğunu gösteriyor.6. gün kız arkadaş Sade anding(sad ending ) olay günü 11 dk konuştuklarını ve o arada bahsi geçen-MJ ilaçlara kötü reaksiyon gösterdi-seslerini duyduğunu söyledi ama 4. gün de bişey olmuş,canlı yayında bir alarm duyulmuş ve 11 kez çalmış.6. gün davada -bir lojistik problem -sebebiyle bir ara yaşandı.bu tam olarak saat ;11.11 deydi.
bu alarmı ve 11 olayını kaçırmışım.nedir bu 11 umarım gerçekten bir anlamı vardır.
davanın Dodo ile başlamasından bahsetmiş.sonraki günlerde duyduğumuz-çünkü doktorun kolunda saat yoktu-lafları bana hep tuhaf gelmişti zaten.akabinde TMZ de gösterilen -doktor hastanedeyken ki görüntüler- ortaya çıktı.bakıyoruz,evet bir saat var kolunda sonra Murray nin uyuklayan görün tüleri bize -doktorun aslında ne kadar da büyük bir baskı altında- olduğunu gösteriyor.6. gün kız arkadaş Sade anding(sad ending ) olay günü 11 dk konuştuklarını ve o arada bahsi geçen-MJ ilaçlara kötü reaksiyon gösterdi-seslerini duyduğunu söyledi ama 4. gün de bişey olmuş,canlı yayında bir alarm duyulmuş ve 11 kez çalmış.6. gün davada -bir lojistik problem -sebebiyle bir ara yaşandı.bu tam olarak saat ;11.11 deydi.
Misafir- Misafir
Geri: Michael Jackson death hoax - Conrad Murray trial - The greatest show on earth continues
Tanık konuşurken- sağlık görevlisi Martin Blount- bir anda yangın alarmı çalmaya başladı. Ne konuşuluyordu tam olarak hatırlamıyorum ama saydığımı hatırlıyorum evet tam 11 defa çaldı. Yargıç bir süreliğine konuşmayı durdurdu, bakması için birini gönderdi. Bu arada insanları rahatlatmaya çalıştı, zaman zaman yangın alarmı çalar, endişenmeyin dedi hatta espri yaptı, birşey olsa önce ben kaçarım merak etmeyin dedi Daha sonra görevli gelip, kulağına fısıldadı, o da üst katta bir çocuğun yangın alarmına bastığını söyledi, bir çocuğun orada ne işi var bilmiyorum ama böyle gelişti. O anda ne konuşulduğuna bakmak lazım
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
Geri: Michael Jackson death hoax - Conrad Murray trial - The greatest show on earth continues
vaay,olaydan haberim yoktu.bu yangın alarmı 3 oldu.oprah şovunda,UCLA'da,demek mahkemede de haa,pepsi kazası da var tabii
Misafir- Misafir
bi de söylemiş miydim,yargıç çok komik bi adam bence,komedi yıldızlarına benziyor,adamı sevdim
Misafir- Misafir
Jey Leno'nun Rio'dan bahssederken çalanını unutmayın
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
Aynen katılıyorum! Tam bir stand-up sergiliyor bazen, çok sevimli ve babacan, Hulusi Kentmen gibi! Hatta bazen ince ince dalga geçtiğini de görüyorum. Chernoff'a bilmem kaç kere sustained demekten bıktıktan sonra sen uygun bir şey soramaz mısın, demesi gibiMdenz demiş ki:bi de söylemiş miydim,yargıç çok komik bi adam bence,komedi yıldızlarına benziyor,adamı sevdim
deep_inside- Mesaj Sayısı : 855
ön-duruşmada da Murray e -iyi ki benim doktor senin gibi değil-gibilerinden bişey söylemiştideep_inside demiş ki:Aynen katılıyorum! Tam bir stand-up sergiliyor bazen, çok sevimli ve babacan, Hulusi Kentmen gibi! Hatta bazen ince ince dalga geçtiğini de görüyorum. Chernoff'a bilmem kaç kere sustained demekten bıktıktan sonra sen uygun bir şey soramaz mısın, demesi gibiMdenz demiş ki:bi de söylemiş miydim,yargıç çok komik bi adam bence,komedi yıldızlarına benziyor,adamı sevdim
Misafir- Misafir
deep_inside demiş ki:Aynen katılıyorum! Tam bir stand-up sergiliyor bazen, çok sevimli ve babacan, Hulusi Kentmen gibi! Hatta bazen ince ince dalga geçtiğini de görüyorum. Chernoff'a bilmem kaç kere sustained demekten bıktıktan sonra sen uygun bir şey soramaz mısın, demesi gibiMdenz demiş ki:bi de söylemiş miydim,yargıç çok komik bi adam bence,komedi yıldızlarına benziyor,adamı sevdim
Aynen aynen. pek sempatik geliyor bana da.
bo-bo- Mesaj Sayısı : 605
Michael'ın yokluğunda Hoax elemanları bize çekici gelmeye başladı Önce Kenny,sonra yargıç Koltuk sallanıyor Mr.Jackson
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
bu videoya dün sanırım rastadım, alarmın 7+4 kere çalması bayağı ilginç geldi
Teşekkürler Şengün abla
Teşekkürler Şengün abla
sinem_mj- Mesaj Sayısı : 538
Similar topics
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Poetry in Play - Part 2
» The Comeback King -Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Part 3
» Dr. Conrad Murray and Michael Jackson Death Hoax Thriller 2 Part 9
» Michael Jackson ~ The Greatest HOAX on Earth
» Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Poetry in Play - Part 2
» The Comeback King -Murray Trial - Michael Jackson Death Hoax - Part 3
» Dr. Conrad Murray and Michael Jackson Death Hoax Thriller 2 Part 9
» Michael Jackson ~ The Greatest HOAX on Earth
1 sayfadaki 1 sayfası