MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!!

+5
KingofMusic
ecz_mj
umut356109
Pinokyo
deep_inside
9 posters

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki

TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!! Empty TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!!

Mesaj tarafından deep_inside Ptsi Nis. 16, 2012 10:45 am

Tupac'ın bir konserde hologramının kullanılmasıyla çalkalanıyor ortalık, videoyu izleyin çok şaşıracaksınız, hiç holograma benzemiyor, gerçekten o sahnede gibi!! Bunun üstüne Michael Bearden de MJ hayranları bunu MJ'e de olması konusunda ne düşünür diye bir soru da sorunca ortalık tam şenlendi!! Laughing
deep_inside
deep_inside

TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!! Empty Geri: TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!!

Mesaj tarafından Pinokyo Ptsi Nis. 16, 2012 11:02 am

Bu hologramsa,daha doğrusu Tupac yaşamıyorsa ben Michael Jacksonım. :)Unity tourda bizi bekleyen süpriz ya da Michael'ın ruhu bu olmasın sakın!! Michael Bearden kamuoyu yoklaması yapıyor bence.Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim Michael'ın hologramını görmek acı verici bir deneyim olur hepimiz için.

Pinokyo

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Nis. 16, 2012 11:12 am

Pinokyo demiş ki:Michael'ın hologramını görmek acı verici bir deneyim olur hepimiz için.
gerçekten .. affraid bi Tupac hayranı olsaydım bu görüntüyü izlerken ne hissederdim acaba?dizlerin bağının çözülmesi gibi bişey hissederdim galiba.çünkü beni bile etkiledi bu görüntü.aynı şekilde michael ı düşünemiyorum.bi çok kişi için gerçek bi hayaletle karşılaşmak gibi olabilir.hatta benim için bile.bi kişinin ölmediğine inanmak başka,sahnede onu bu şekilde görmek başka,sarsıcı yani..ama bu hologram işi son zamanlarda çok yapılıyor galiba.hatta gerçek bi kişilik olmayıp da sadece hologram olarak ünlü olan sanal şarkıcılar varmış,tavbe yarabbim;hatsune miku mesela
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından umut356109 Ptsi Nis. 16, 2012 11:36 am

Biraz hologramı andırıyor parlak felan ama oha o kdar da değil Snoop Dog un ne işi var adam BAM mı yapmış ne zaten öldüğüne inanmıyorduk Very Happy
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Nis. 16, 2012 12:05 pm

bu hologramla ilgili bişeyler illuminati kartlarında mı vardı? öyle bişey vardı galiba?
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından deep_inside Ptsi Nis. 16, 2012 12:14 pm

Mdenz demiş ki:bu hologramla ilgili bişeyler illuminati kartlarında mı vardı? öyle bişey vardı galiba?

Hmm scratch bakmak lazım, var mıydı? Hemen araştıralım bakalım... TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!! 283281
deep_inside
deep_inside

Mesaj tarafından ecz_mj Ptsi Nis. 16, 2012 12:18 pm

Siz şimdi bunun hologram olduğuna inanmadınız mı ben tam anlamadım da Very Happy
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Nis. 16, 2012 1:41 pm

daha önce en sonuna kadar izlememiştim,şimdi baktım,finali de ayrı bi güzel yapmışlar.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından KingofMusic Ptsi Nis. 16, 2012 3:31 pm

Ben sıkı bi Pac hayranıyımda diyebilirim, ve bu beni çok duygulandırdı, özellikle son kısım. Sad Şimdi burada merak ettiğim şeyler var. Hologram ile yapacağı hareketler ve söyleyeceği sözleri ayarlayabiliyorlar mı?
Pac 96'da öldü ve bu Coachella 99'da başladı. Hemen başta ''What Up Coachella?'' diye bağırıyor Pac. Ayrıca en başta söylediği şarkı ''Hail Mary'' onun ölümünden sonra çıkan albümünden yani bu şarkıyı hiç bir zaman canlı söylemedi. Hail Mary'nin içeriğinde ona karşı olanlar için tekrar dönüp intikam alacağından bahsediyor. Ayrıca ikinci şarkıda Pac'in ''Killuminati'' dediği bölümü kaldırmışlar. Smile
KingofMusic
KingofMusic

Mesaj tarafından deep_inside Ptsi Nis. 16, 2012 8:26 pm

KingofMusic demiş ki:Ben sıkı bi Pac hayranıyımda diyebilirim, ve bu beni çok duygulandırdı, özellikle son kısım. Sad Şimdi burada merak ettiğim şeyler var. Hologram ile yapacağı hareketler ve söyleyeceği sözleri ayarlayabiliyorlar mı?
Pac 96'da öldü ve bu Coachella 99'da başladı. Hemen başta ''What Up Coachella?'' diye bağırıyor Pac. Ayrıca en başta söylediği şarkı ''Hail Mary'' onun ölümünden sonra çıkan albümünden yani bu şarkıyı hiç bir zaman canlı söylemedi. Hail Mary'nin içeriğinde ona karşı olanlar için tekrar dönüp intikam alacağından bahsediyor. Ayrıca ikinci şarkıda Pac'in ''Killuminati'' dediği bölümü kaldırmışlar. Smile

İşte bu harika bir destek oldu! Pac'e hayranlığına sağlık! Very Happy Verdiğin bilgiler çok önemli bence. Immortal'da da MJ'in hologramı var ama izleyenlerin ortak fikri şu: eğer Tupac'ınki hologramsa, Immortal'da kullandıkları hologram makinesi 60'lardan kalma! Laughing
deep_inside
deep_inside

Mesaj tarafından deep_inside Ptsi Nis. 16, 2012 8:40 pm

Bu arada yeni bir şey öğrendim, The Coachella Valley Music and Arts Festival'i Goldenvoice düzenliyormuş-kiii kendileri AEG Live'ın yan kuruluşu olurlar!!
deep_inside
deep_inside

Mesaj tarafından Misafir Salı Nis. 17, 2012 7:12 am

vaav AEG nin kolları çok uzun. Shocked
bu neden beni çok etkiledi bilemiyorum.dünden beri bunu seyredip duruyorum.Tupac in şarkılarını bilmem oysa.
yanlız şimdi çok önemli bi sorum olacak.özellikle KingofMusic.lütfen beni dinle.keşke şu an hatta olsaydın....sondan çok etkilendiğimi söylemiştim...şimdi twitterda bi şey okudum.tam da o son kısımda ..''duyuyor musunuz -Off the wall- introsu var.neden?''diye sormuş biri.yeniden dinledim.bana da öyle geldi.ama sonuçta o birkaç nota ve kısa bir melodi.o gerçekten off the wall dan bir kısım mı,yoksa (Tupac in şarkılarını bilmediğim için soruyorum) yoksa Tupac in şarkılarından birinde,mesela sahnede söylediklerinde bu kısım daha önce de var mıydı?
bi de yaşarken söylememiiş ve yapmamış olduğu şeyi nasıl ekliyorlar ? bu nasıl bi teknoloji yarabbim?(son sorumu dikkate alma,yanlızca şaşkınlık ünlemi olarak gör Very Happy )
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından umut356109 Salı Nis. 17, 2012 7:42 am

Tamamen yeniden canlandırma.Resmen yapay beyin
Son kısımını pek benzetemedim bn off the wall a ama bi ilişkisi vardır hoax la belki.
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından Misafir Salı Nis. 17, 2012 7:47 am

of the wall un girişi gibi sanki.Tupac tam dağılıp öbür tarafa doğru giderken.tam Michael ın güldüğü kısma gelince bitmiş gibi...
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından ecz_mj Salı Nis. 17, 2012 9:36 am

Ya o parçalanıp gitme sahnesi çok acımasızca olmamış mı sizce de.Yani orda Michael hologramı olsaydı ve öyle el sallayarak değilde parçalanarak gitseydi herhalde bunalıma falan girerdim. 2Pac da bile fena etkilendim Sad
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından KingofMusic Salı Nis. 17, 2012 3:35 pm

Mdenz demiş ki:vaav AEG nin kolları çok uzun. Shocked
bu neden beni çok etkiledi bilemiyorum.dünden beri bunu seyredip duruyorum.Tupac in şarkılarını bilmem oysa.
yanlız şimdi çok önemli bi sorum olacak.özellikle KingofMusic.lütfen beni dinle.keşke şu an hatta olsaydın....sondan çok etkilendiğimi söylemiştim...şimdi twitterda bi şey okudum.tam da o son kısımda ..''duyuyor musunuz -Off the wall- introsu var.neden?''diye sormuş biri.yeniden dinledim.bana da öyle geldi.ama sonuçta o birkaç nota ve kısa bir melodi.o gerçekten off the wall dan bir kısım mı,yoksa (Tupac in şarkılarını bilmediğim için soruyorum) yoksa Tupac in şarkılarından birinde,mesela sahnede söylediklerinde bu kısım daha önce de var mıydı?
bi de yaşarken söylememiiş ve yapmamış olduğu şeyi nasıl ekliyorlar ? bu nasıl bi teknoloji yarabbim?(son sorumu dikkate alma,yanlızca şaşkınlık ünlemi olarak gör Very Happy )

Bende Off the Wall introsunu tekrar dinledim ve o arkadaki melodi baya baya benziyor. Ayrıca hatırladığım kadarıyla Pac'in şarkılarında böyle bir bölümde yoktu daha önce. O hiç yapmadığı şeyler nasıl eklenmiş hala aklım ermedi, çok garip. Rolling Eyes
KingofMusic
KingofMusic

Mesaj tarafından KingofMusic Salı Nis. 17, 2012 3:39 pm

deep_inside demiş ki:
KingofMusic demiş ki:Ben sıkı bi Pac hayranıyımda diyebilirim, ve bu beni çok duygulandırdı, özellikle son kısım. Sad Şimdi burada merak ettiğim şeyler var. Hologram ile yapacağı hareketler ve söyleyeceği sözleri ayarlayabiliyorlar mı?

İşte bu harika bir destek oldu! Pac'e hayranlığına sağlık! Very Happy Verdiğin bilgiler çok önemli bence. Immortal'da da MJ'in hologramı var ama izleyenlerin ortak fikri şu: eğer Tupac'ınki hologramsa, Immortal'da kullandıkları hologram makinesi 60'lardan kalma! Laughing

Önemli değil, Michael için kullanılan 2D basit bir hologram olsa gerek. Very Happy Bu Pac için kullanılan, bu konuda ulaşılan son teknoloji sanırım. Very Happy
KingofMusic
KingofMusic

Mesaj tarafından MJ-4EVER Çarş. Nis. 18, 2012 11:41 am

Hologram olduğu sonlara doğru bayağı bir anlaşıldı, çekim açıları ile vs. Snoop Dog ile olan düeti de sanki gerçek gibi, çok ilginç bir gösteri olmuş. İlk başlarda ise ayaklarına dikkat ederseniz yer ile bağlantısının pek olmadığını görünüyor, yer kayıyor gibi. Ama bu teknoloji gerçekten çok iyi. Bu teknoloji mi bilmem ama Elvis için de böyle bir şey yapılmıştı ;
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından Pinokyo Çarş. Nis. 18, 2012 1:44 pm

Param olsa o hologram makinasından hemen alırım.Düşünsene mesela sen mum ışığında, güllerle süslü bir masada içeceğini yudumlarken , Michael senin gözlerinin içine bakarak You are not Alone'u söylüyor ya da sen ayışında balkona yaslanmış dururken , hemen önündeki çimenlerde dizlerinin üstünde sana The Lady in my Life'ı söylüyor....... Very Happy Very Happy Razz Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

Yanlız holograma sarılmak isteyince , hologram aynı samimiyetle cevap vermeyebilir o açıdan sıkıntılı yaniii... Very Happy Laughing

Pinokyo

Mesaj tarafından umut356109 Çarş. Nis. 18, 2012 2:01 pm

Olsun sarılmadan da çok güzel olur.Sesi ve görüntüsü yeter.Ben önce Billie Jean söylettirirdim TUPAC HOLOGRAM!! ŞOK!! 83066
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından ecz_mj Çarş. Nis. 18, 2012 4:01 pm

Pinokyo demiş ki:Param olsa o hologram makinasından hemen alırım.Düşünsene mesela sen mum ışığında, güllerle süslü bir masada içeceğini yudumlarken , Michael senin gözlerinin içine bakarak You are not Alone'u söylüyor ya da sen ayışında balkona yaslanmış dururken , hemen önündeki çimenlerde dizlerinin üstünde sana The Lady in my Life'ı söylüyor....... Very Happy Very Happy Razz Heart Heart Heart Heart Heart Heart Heart

Yanlız holograma sarılmak isteyince , hologram aynı samimiyetle cevap vermeyebilir o açıdan sıkıntılı yaniii... Very Happy Laughing

lol!
ecz_mj
ecz_mj

Mesaj tarafından sinem_mj Çarş. Nis. 18, 2012 9:32 pm

Yalnız bu şarkı beni bayağı etkiledi.
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından leydis Perş. Nis. 19, 2012 7:15 am

Hologramda olsa bir kere bile onun yansımasını görmek isterdim,hiç şarkı söylemese sadece bir kaç kelime konuşsun yeter o da güzel sesini duymak için,bir kere de gülsün dünya güzeli gülüşünü duymak için sonra isterse dünya yıkılsın...
leydis
leydis

Mesaj tarafından sinem_mj Perş. Nis. 19, 2012 5:35 pm

Tupac'ın hologramı bile günümüz çoğu rapcilerden daha iyi Smile Bu arada haber için teşekkürler deep inside ..
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından Pinokyo Cuma Nis. 20, 2012 10:11 am

Jackie Jacksons'ların 2012 Temmuz turnesinde Michael'ın hologramının kullanılacağını söyledi.Hadi hayırlısı... İlgili video aşağıdadır.

Pinokyo

1 sayfadaki 2 sayfası 1, 2  Sonraki