MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

+11
Pinokyo
MakeBeLİEve
Gamze_bad
MJGokce
NotAlone
tubM
MJ-4EVER
nesronic
Alex
bo-bo
B'uu
15 posters

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde Empty Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

Mesaj tarafından B'uu Cuma Mayıs 14, 2010 3:44 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Lisa'nın ayçiçeği çağrısından sonra anladığım kadarıyla bir çiçek şirketi bi araba dolusu ayçiçeğini götürmüş Smile TMZ bu aralar daha bir enteresanlaşıyor Smile

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde Empty Geri: Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

Mesaj tarafından bo-bo Cuma Mayıs 14, 2010 3:55 pm

Ayçiçeği sıcak iklim seviyor bunu biliyorum, Michael da sıcak bir yerdeydi hani BOWa göre... Aklıma o geldi birden!

RIP RIP diyorlar ya öldüğüne inananlar,oysa aslında cennette değil de ayçiçeği cennetinde yani, mesela fındık cenneti deseler Türkiye derdim de ayçiçeği cenneti neresi olabilir ki?Michael ayçiçeği çok olan bir yerde mi ki?

Acaba buna mı dikkat çekmek istediler?
Diğer yandan niye bunu istesinler?

Saçmaladım biliyorum ama yazmadan edemedim düşüncemi.

flower

YA niye ayçiçeği niye niyeeee? Kesin mantıklı bir nedeni var ama ne?

En son bo-bo tarafından Cuma Mayıs 14, 2010 4:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bo-bo
bo-bo

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde Empty Geri: Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

Mesaj tarafından Alex Cuma Mayıs 14, 2010 3:59 pm

Bu çiçeğe bu kadar takılıp bütün evi ayçiçeği resimleriyle donatmamın bir sebebi varmış demekki.
Alex
Alex

Mesaj tarafından B'uu Cuma Mayıs 14, 2010 4:01 pm

Ayçiçeği Marmara bölgesinde gelişmiştir Smile Trakya Very Happy hahhahahahaaaa orman değilde ayçiçeği ormanı olsaydı keşke Very Happy O kadarda dedim içimden MJ'i ormana götürmek lazım diye Very Happy içimden geçenleri yazasım geldi Very Happy espirim bana iyi geldi Smile
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Mayıs 14, 2010 4:09 pm

şimdi bu acaba tmz anketi ya da 1 fan 1 dot gibi bir yoklama olabilir mi?michael geri dönme konusunda tereddütler yaşıyorsa biraz cesarete çağrılmaya ihtiyacı olabilir.ya da ne bileyim sanatçı ruhu işte işin içine güzellik katmış.çok hoş bir görüntü.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Cuma Mayıs 14, 2010 6:03 pm

Şimdi bu haber başlığı her yere çekilebilir Rolling Eyes

Michael Jackson ayçiçeği cennetinde...

Daha ilginci, önümüzdeki günlerde hoaxçılar muhtemelen ayçiçeğinin en yoğun yetiştiği bölgeleri araştıracaklar ve karşılacakları cevap bayağı bir güzel; dünyadaki ayçiçeklerinin 2/3'si Türkiye'nin Marmara bölgesinde Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Cuma Mayıs 14, 2010 7:36 pm

Ayçiçeği infiali devam ediyor...

Ve Facebook'tan ayçiçekleri ile ilgili çok ilginç bir bilgi geldi Wink

İlk fırsatta bilgi ile ilgli detayları aktarıcam ama özetle; Haziran 1996'da ayçiçekleri her zaman yüzlerini güneşe yani hayatın sembolüne döndükleri için nükleer silahlara karşı sembol olarak seçilmiş yani nükleer silahlara karşı ayçiçekleri ile savaşıyoruz Wink

Vaay, süpersin Michael Very Happy

In June 1996 the Sunflower was chosen to symbolise a world free of nuclear weapons. After Ukraine gave up its last nuclear warhead, defence ministers from the Russia, Ukraine and the U.S. met on a former Ukrainian missile base. They celebrated by scattering sunflower seeds and planting sunflowers.

Six months later William Perry received a letter from the U.S. Ambassador to the Ukraine. He had sent him some sunflower seeds harvested from those same sunflowers which had been planted at the missile base.

Sunflowers as a symbol of peace

‘And I took those seeds and I gave them to my grandson to plant at his school - as a symbol that he and his grandchildren would not have to live with the same dark nuclear cloud that’s been hanging over my head for all these years’
[William Perry]

Not only have has the sunflower been chosen to represent a nuclear free world, you’ll also find it used by many green parties around the world.
More stuff about sunflowers...Sunflowers And The Sun God ...

‘The heart that has truly loved never forgets,
But as truly loves on to the close,
As the sunflower turns on her god when he sets,
The same look that she turned when he rose’
apollo, helios the sun god

The word sunflower comes from the Greek ‘Helianthus’ ... ‘Helios’ meaning ‘sun’ and ‘anthos’ meaning flower and it is Greek mythology which provides us with the story of the origin of the sunflower ...

There was once a water-nymph called Clytie who fell in love with the God of the Sun Apollo (or Helius). She was so much in love that she would sit on the ground and stare up at the sun all day long ... but, Apollo never noticed her ...

The other Gods took pity on her and turned her into a sunflower ... her legs became the sunflower’s stem, whilst her face became the flower, her golden hair the petals.

Even in the form of a sunflower Clytie continues to watch her love and that is why the sunflower’s face turns to follow the path of the sun ...
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından MJ-4EVER Cuma Mayıs 14, 2010 7:40 pm

Lisa nında işin içinde olduğu kesinleşti buarada Very Happy Very Happy
MJ-4EVER
MJ-4EVER

Mesaj tarafından nesronic Cuma Mayıs 14, 2010 9:15 pm

Milagros'un çevirisiyle ayçiçeklerinin hikayesi...

Ayçiçeklerinin hikayesine, sembolizmine duygulandım bir yana Michael'ın ayçiçekleri aracılığı ile olan anlatımı, üslubu çok derinden etkiledi gerçekten. Bir ayçiçeği ile ne çok şey anlattı bir anda...

1996 yili haziran ayinda aycicekleri nukleer silahlanmaya karsi sembol olarak secildi. Ukrayna son nükleer savaş başlığını bıraktıktan sonra Rusya ,ukrayna ve abd savunmana bakanlari ukrayna fuze ussunde bir araya gelmisler ve nukleer silahsizlanmayi aycicegi tohumlari ile kutlamaya baslamislar.
6 ay sonra ukrayna american buyukelciligi william perry den gelen bir mektup aldi.Fuze ussune ekilmis olan ayni ayciceklerden ona aycicegi tohumlari yollanmisti.
Barışın bir simgesi olarak ayçiçekleri;
“bu aldigim tohumlari okulunda ekmesi icin torunma verdim , bu tohumla o ve onun cocuklari benim yasadigim gibi karanlik nukleer bulutlar tehditi altinda yasamayacaklar”William perry.
Aycicekleri sadece nukleersiz ozgur bir dunyayi temsil etmiyor ayrica yesilayci partiler tarafindanda tum dunyada kullanilacagini goreceksiniz.
Ay cicekleri hakkinda daha cok sey ... Ayçiçekleri ve güneş tanrısı hakinda..

Gercekten seven kalp asla unutmaz ama gercek ask ayciceginin tanrisina donmesi ve buyumesi kadar yakindir, tipki buyurken apolloya heliosaa donmesi gibi.

Aycicegi kelimesi yunanca helianthustan gelmektedir helios gunes demek anthos cicek demek ve bu ayciceginin orjinal hikayesi yunan mitilojisinden geliyor.
Zamaninda gunes tanrisi apolloya asik olan clytie adli bir su perisi varmis,ona okadar asikmiski butun gun oturup gunese bakarmis ama apollo onu hic farketmemis .Diger tanrilar buna acimis ve onu aycicegine cevirmis.bacakları ayçiçeğinin sapı olmus, yüzü, çiçek olurken, altın saçlarıda ayciceginin taçyapraklari olmus. Ay cicegine donusmus clytie onu sevgiyle izlemeye devam etmis ve bu yuzden ayciceginin yuzu gunesin her evresini takip eder.
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu Cuma Mayıs 14, 2010 9:51 pm

Çok duygusal........ Tam Michael'ın hikayeleri gibi.

1,500 ayçiçeği gitmiş Forest'e 1.5 ay sonrasınımı işaret ediyor ? Smile ayçiçeklerinin tamda açma zamanı...wuhuuuu
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic Cuma Mayıs 14, 2010 11:59 pm

Ayçiçeklerinin gizemi gitgide açığa çıkıyor galiba Smile az önce Berna ve rrain heyecanla bir havadis verdiler bana, ayçiçeleri ile ilgili video da geldi nihayet dediler Very Happy eskiden bi video için haftalarca beklerdik, şimdi anında hazırlanıyorlar Smile

videoda görmesem aklıma gelirmiydi bilmiyorum ama gözden bir şey kaçırmışız, 8 Şubat'taki Murray duruşmasında savcının masasındaki oyuncakları hatırlıyorsunuz değil mi, aralarında bir ayçiçeği vardı Wink

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu C.tesi Mayıs 15, 2010 12:04 am

Biraz önce izledim bende senin eklediğini görünce allahım başkadamı geldi diye heycanla açtım ama aynısı tühhh Smile Ama yarına kadar çıkar böyle videolar umutluyum Razz
Aynen 8 Şubat davadaki ayçiçeği çok akıllıca bende görünce Aaaaa oldum Twisted Evil Yeni kelimeler ortaya atıldıkça geçmişle tablo tamamlanıyor .Heycanlanıyorum iyice.......Nesrin sende durum ne ? Smile
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından tubM C.tesi Mayıs 15, 2010 12:10 am

Bir ayçiçeğinden bile neler çıktı Very Happy

Lisa başlatmıştı bunu değil mi Very Happy
Bir kere daha sevdim Lisa'yı.. Afferin ona Razz
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 12:11 am

resmen flashforward yaptı Michael yau Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu C.tesi Mayıs 15, 2010 12:13 am

Ayçiçeğinin hatrına bile Lisa'yı sevemem Razz
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mayıs 15, 2010 7:25 am

bu çiçeklerin gelişi falan tıpkı bir karşılama törenine hazırlık gibi.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından NotAlone C.tesi Mayıs 15, 2010 9:07 am

yaaa acayip heyecan yapmaya başladım arkadaşlarrrrrrrrrrrr Very Happy
herşey gitgide ilginçleşiyor...
wohoooooowwwwwwwww Very Happy
sanki bungee jumping yapıyor gibi hissediyorummmm cheers Very Happy

michael bide Türkiye den geçmiş olmasın hoax boyunca...hahahhaha Very Happy
yolarım saçlarımı valla lol!

ayy sız benım kusuruma bakmayın ... büyük gün yaklaştıkça heyecanım artıyor Very Happy
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından Misafir C.tesi Mayıs 15, 2010 10:25 am

hep michaelın hayranlarından bir beklentisi olabilir mi diye düşünüyordum.bilmediğimiz bir yerden bize ümit veren ipuçları gönderirken belki dönebilmesi için bizden de işaretler bekliyor olabilir.önce mahkeme günü sergilenecek tavırla ilgili istek sonra nükleer silahlanma karşıtı ayçiçeği hareketi bilinci.bunlar onun için önemli.dönmeden önce bize ne yapmamız gerektiğini açıklamaya başladı sanki.bakalım daha nelere sevineceğiz.heyecanlı günler başladı galiba.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 4:43 pm

Arkadaşlar, ayçiçekleri ile ilgli bir arkadaşımdan aldığım bilgiyi aktarıcam ama bu nasıl anlamlandırılır hiç bir fikrim yok. Sayısalı kuvvetli olanlar bir bakabilir mi, belki bizim için önemli bir detay vardır bu hesaplarda...

Bu ayçiçeğinin matematik model şekli...

Bu da yukarıdaki hesaba göre noktalar ile alacağı şekil...

Ve bu hesap ile ilgili bana verilen bilgi tam olarak şöyle; "şekile göre noktalar ilk başta içeri doğru kapanır. Ortasına doğru geldikçe ise noktalar dışa doğru açılır."

Matematik açıdan ayçiçeklerini yorumlayabilecek kimse var mı aramızda???
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından nesronic C.tesi Mayıs 15, 2010 5:06 pm

Bu da konu ile ilgli wikipedia'da bulduğum bilgi;

nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından B'uu Paz Mayıs 16, 2010 12:24 am

ayçiçeği videosu yok Sad kalkmış
B'uu
B'uu
Admin
Admin

Mesaj tarafından bo-bo Paz Mayıs 16, 2010 2:44 am

Mdenz demiş ki:hep michaelın hayranlarından bir beklentisi olabilir mi diye düşünüyordum.bilmediğimiz bir yerden bize ümit veren ipuçları gönderirken belki dönebilmesi için bizden de işaretler bekliyor olabilir.
Demişti ya Prince; "Babam hayranlarını çok severdi, çünkü onu asla yalnız bırakmadılar!" o aklıma geldi şimdi. Crying or Very sad

Michael'ım, ne olursa olsun, her zaman yanındayız, her zaman!!! Seni asla yalnız bırakmayacağız, şarkında söylediğin gibi, "Yaptığın her şeye güveneceğim!"

Dön artık!
bo-bo
bo-bo

Mesaj tarafından nesronic Paz Mayıs 16, 2010 12:15 pm

Burcu demiş ki:ayçiçeği videosu yok Sad kalkmış

Olsun, daha güzelini buluruz Very Happy

Çok fazla yazı var videoda, tek tek çevirecek ingilizce bilgim de, mecalim de yok açıkcası ama bir iki ayrıntı var ki heyyt dedim Smile

Öncelikle videomaker diyor ki; tüm dünya medyası Dave Dave olayıyla çalkalanırken TMZ ayçiçeklerini haber yapıyor, ilginç değil mi? Bence de ilginç diyebilirim ama bence artık hiç bir şey ilginç değil Razz

Bunun dışında mitolojilerde (bir çok topluma göre) ayçiçeklerinin nasıl anlatıldığını anlatmış, önceki sayfada yazdığım Yunan mitolojisine ve Haziran 1996'da nükleer silahlara karşı sembol seçilmesine de yer vermiş (ben de mi hazırlasaydım bir video yav Razz ) falan filan da videonun en can alıcı teorisi TMZ'nin anketi ile ilgili olan...

Şu anda believerların %97 oranına ulaştığını belirttikten sonra aynen bizlerin de dediği gibi belki TMZ gerisayım yapıyordur ve %99 ya da 100'e ulaştığında geri dönüş olacaktır demiş... Lisa'nın başlattığı ayçiçek eyleminin ise belki TMZ'nin planı olabileceğini ve bunun da geri dönüş hazırlığı veya işte geri dönüşü kolaylaştırmak amaçlı bir şey olabileceğinden bahsetmiş...

Daha güzeli; ayçiçeklerinin yüzünü güneşe dönmesini, aydınlığın onları mutlu etmesini bizim için de artık karanlık günlerin bittiği ve yakında yüzümüzü güneşe (Michael'a ) dönerek mutlu olacağımızla özdeşleştirmiş...

Twitera'da yazmıştım; Michael'ı güneş, bizleri de ayçiçekleri kabul edebiliriz... Sadece bir özdeşleşme olarak...Michael mitolojilere yeni bir hikaye ekledi adeta...

Bir de sevgi ordusunun her bir askeri aslında birer sunflowerdır demeye getirmiş... Ordu komutanı Michael'la birlikte nükleer silahlara karşı sevgiyle savaşan ayçiçekleri...

Bence içimizden geldiği gibi kurgulayabiliriz ayçiçeklerini Wink
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından tubM Paz Mayıs 16, 2010 12:21 pm

Bir kere daha gurur duydum beLIEverlarla Cool
Ayçiçeği olduk cheers

Heart Arrow sunny
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından nesronic Paz Mayıs 16, 2010 12:22 pm

Valla olduk, avatarları da mı ayçiçekleri ile donatsak ne yapsak Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

1 sayfadaki 3 sayfası 1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics