MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

+11
Pinokyo
MakeBeLİEve
Gamze_bad
MJGokce
NotAlone
tubM
MJ-4EVER
nesronic
Alex
bo-bo
B'uu
15 posters

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 Empty Geri: Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

Mesaj tarafından tubM Paz Mayıs 16, 2010 12:23 pm

Üstteki yorumu yazarken aklımdan o geçiyordu benim de Very Happy
Hemen bulalım en karizmatiğinden bir ayçiçeği lol!
tubM
tubM
Moderatör
Moderatör

Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 Empty Geri: Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde

Mesaj tarafından MJGokce Paz Mayıs 16, 2010 2:30 pm

Araştırdığım kadarıyla şöyle bir ifadeye rastgeldim:

"...Ayçiçeğinin genel merkezi Kuzey Amerika olup, halen ABD'nin orta kesimlerinde yabani olarak bulunmaktadır. Ayçiçeği ekonomik bir bitki olarak uzun ve değişik bir tarihçeye sahip olmakla birlikte, kesin olarak ilk tarımının yapıldığı yer ve zamanı bilinmemektedir. Yeni dünyada ilk göçlerden önce, Kuzey Amerika Kızılderilileri tarafından boya hammaddesi olarak kullanılmıştır..."

Kuzey Amerika= ABD= Los Angeles= Michael gibi bir bağıntı kurmuş olsam da kafamda bu kadarcık ipucuyla böyle bir şeye varmak tabiiki imkansız.

"...genelde Nisan ayı başı-Mayıs ortası arasında ekimi yapılır.
ayçiçeği 1-2-3 ay boyunca canlılığını sürdürür."
Lisa Mayıs'ta mı yaptı ayçiçeği çağrısını?
Acaba 1-2-3 ay mı kaldı BAM'a? Buradan o anlamı çıkarabilir miyiz?

Diğer yandan "ayçiçeği efsanesi faklı kaynaklarda farklı şekilde geçiyor. Bir araştırmama göre:

‘Efsaneye göre,Clytie ve Leucothoe iki kardeş İran (Persia) prensesidir.Clytie Güneş’e aşıktır.Fakat Apollon(Güneş Tanrısı olarak geçer) Leucothoe’ye vurulmuştur ve ona ulaşmak için bir plan yapmıştır.Bir gece kızların annesi kılığına girip odalarına girmiştir,ardından Leucothoe’nin yanına uzanıp kızın arkadaşlarının dışarı çıkmasını istemiştir.Yavaşça gerçek haline dönüşen Apollon’u gören Leucothoe ilk başta ürkmüş fakat daha sonra teslim etmiştir kendini bütün güzelliğiyle ortaya koyan Apollon’a…Apollon artık Leucothoe’ye aşıktır ve Clytie ile ilgilenmemektedir.Bu durumu fark eden Clytie ise kıskançlıktan kardeşinin aşkını babasına ve önüne gelene anlatmaya başlamıştır.Babaları Kral Orchamus,Leucothoe’yi diri diri gömdürür anlatılanlar üzerine..Ertesi gün Leucothoe’yi bulamayan Apollon durumu fark eder ve kızı gömülü olduğu yerden çıkarır,fakat artık çok geçtir.Kızın cansız bedenini Günlük-Sığla Ağacı’na dönüştürür.Bu ağacın reçineleri yakılarak Apollon Tapınağı’nda tütsü olarak kullanılacaktır.Clytie ise aşkından çılgına dönmüştür.Apollon ona artık görünmemektedir.Aramış durmuş gökyüzünde Güneş’i.Gördüğü zaman takip etmiş kafasıyla.Dokuz gün hiçbirşey yememiş,içmemiş ve devamlı ağlamış.En sonunda gövdesi solgun bir ota dönüşmüş,başı ise pırıl pırıl parlayan bir çiçeğe.Devamlı Güneş’e çevirmiş başını ve ona bakıp durmuş.İşte bu yüzden Günebakan derler Clytie’nin dönüştüğü bitkiye.’

Pek fazla ipucu diyebileceğimiz bir şey yok aslında bu mitolojik öyküde. Diri diri gömdürmenin sembolik bir anlamı olduğunu düşünsem de önce, daha sonra hikayenin kötü bitmesyle bu düşüncemden vazgeçtim.
MJGokce
MJGokce

Mesaj tarafından Misafir Paz Mayıs 16, 2010 5:35 pm

iluminatiydi , satandı ,karanlik güçlerdi derken bu çiçekler içimizi açtı resmen.onların piramidi varsa bizim de ayçiçeğimiz var artık.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Gamze_bad Paz Mayıs 16, 2010 9:27 pm

Mdenz demiş ki:iluminatiydi , satandı ,karanlik güçlerdi derken bu çiçekler içimizi açtı resmen.onların piramidi varsa bizim de ayçiçeğimiz var artık.
evet yaa Very Happy
Gamze_bad
Gamze_bad

Mesaj tarafından B'uu Perş. Mayıs 27, 2010 9:47 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından Misafir Cuma Mayıs 28, 2010 8:18 pm

şu filmin sonunu biliyor musunuz?film 1970 yapımı .müzikleri oscara aday olmuş.italya fransa rusya ortak yapımı.ingilizce konuşulan ülkelerde sunflowers olarak gösterilmiş.sophia loren in kocası savaşa gider ama dönmez.bir çok asker gibi kayıp ilan edilir.kadın onun yaşıyor olduğuna inanarak onu aramaya başlar.vikipedide bilgi bu kadar.ben bilmiyorum.michael gibi sinema bilgisi derin olan biri biliyordur.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Cuma Mayıs 28, 2010 8:48 pm

Hayal meyal hatırlıyorum gibi, çok eskiden izlemiştim sanırım, başka bir filmle karıştırmıyorsam eğer, kadın savaştan sonra kocasını bulmak için elinde bir fotoğrafla yola koyuluyor, iz süre süre sonunda kocasını bir köyde buluyor ama kocasının aslında başka bir kadınla evlendiğini falan öğreniyor...

Michael da evlenmiş olarak dönerse şaşırmam artık Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından Misafir Cuma Mayıs 28, 2010 9:03 pm

hmm.bu filmde de çiçekler ümitle bekleyen insanları temsil ediyor sanırım.en azından adamın yaşadığına sevindim.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından MJGokce C.tesi Mayıs 29, 2010 12:33 pm

nesronic demiş ki:

Ay, Daha neler Very Happy
Bayılır kalırım artık.
Bi' de Lisa'ya olan aşkı yeniden depreştiyse Evil or Very Mad
MJGokce
MJGokce

Mesaj tarafından MakeBeLİEve Ptsi Mayıs 31, 2010 9:41 am

MJGokce demiş ki:
nesronic demiş ki:

Bayılır kalırım artık.

hiç zannetmiyorum adam koskoca örgütü çökertcem diye uğraşırken birde evleneiyim bari demez....öyle bişi olursa da...bilemem artık...
Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595
MakeBeLİEve
MakeBeLİEve

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ekim 21, 2010 2:19 pm

lisa nın ophra Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 815685 röportajı bu gün yayınlanacakmış.bazı görüntüler nete düşmüş.bilin bakalım arka dekor için hangi çiçek seçilmiş Very Happy
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Pinokyo Perş. Ekim 21, 2010 2:33 pm

)
MakeBeLİEve demiş ki:
MJGokce demiş ki:
nesronic demiş ki:

Bayılır kalırım artık.

hiç zannetmiyorum adam koskoca örgütü çökertcem diye uğraşırken birde evleneiyim bari demez....öyle bişi olursa da...bilemem artık...
Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595 Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 925595

Yok,sakın,olmaz Michael.Üçüncü bir evliliği kaldıramam.Kahrolurum.Eskiden Lisa'yı sevmezdim ama şimdi Michael'a yardım ettiği için onu da seviyorum.Ne olur evlenme Michael.Lütfen.(Sus Pinokyo Crying or Very sad )

Hoaxsın Oprah bölümü başlamıştır.Tüm believer camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını canı gönülden dilerim.

Pinokyo

Mesaj tarafından Misafir Perş. Ekim 21, 2010 3:38 pm

ben bu röportajı çok merak ettim.görüntülerde Lisa nın surat ifadesi çok tuhaf.ikide bir gözlerini devirmeler,bi memnuniyetsizlik.ne sordu ki bu ophra cadısı,kızın moralini bozmuş sanki.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından sinem_mj Perş. Ekim 21, 2010 4:01 pm

Mdenz demiş ki:lisa nın ophra Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 815685 röportajı bu gün yayınlanacakmış.bazı görüntüler nete düşmüş.bilin bakalım arka dekor için hangi çiçek seçilmiş Very Happy

Wayy beeee Very Happy

Lisa'nın yüz ifadeleri de merakımı iyiyce arttırdı yaa. Neutral Ne zaman elimizde olcak Question
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından leydis Perş. Ekim 21, 2010 9:53 pm

Lisa'nın yüzü hakikaten çok garip,bayağı da değişmiş, pek güzel gelmedi gözüme,hadi bakalım ne olacak,bizler için güzel olaylar diliyorum. I love you
leydis
leydis

Mesaj tarafından sinem_mj Cuma Ekim 22, 2010 10:37 am

Konuşmalar yayımlanmış .. Önemli yerleri çevirebilir miyiz acaba ? Embarassed
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından sinem_mj Cuma Ekim 22, 2010 1:55 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
sinem_mj
sinem_mj

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Kas. 03, 2010 10:26 am

Diğer sitede bir kısmının çevirisi yok muydu, yanlış mı hatırlıyorum Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından leydis Çarş. Kas. 03, 2010 12:29 pm

Evet var oradan okudum ben.
leydis
leydis

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Kas. 03, 2010 12:30 pm

Buraya da aktaralım madem bir ara, elimizde bulunsun, kıtlık mıtlık çıkar Allah korusun, fazla çeviriden zarar gelmez Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından asmj C.tesi Kas. 06, 2010 11:36 pm

Bu arada ben de yeni farkediyorum arkadaki dekoru izlerken farketmemiştim doğrusu Rolling Eyes
asmj
asmj

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Kas. 07, 2010 6:04 am

Kameranın gözümüze soktuğu o konsolmudur ,sehpamıdır onun üstünde duran kutunun tepesindeki işareti -tek göze-benzettim ben.

Pinokyo

Mesaj tarafından nunu Paz Kas. 07, 2010 7:31 am

Pinokyo demiş ki:Kameranın gözümüze soktuğu o konsolmudur ,sehpamıdır onun üstünde duran kutunun tepesindeki işareti -tek göze-benzettim ben.

resmini çekip yükleyebilir misin ya da linkle birlikte, görüntünün kaçıncı saniyede olduğunu söyler misin? her yerden; gözdü, kulaktı, burundu, fazlaca gösterilmeye başlandı asabım bozuluyor Evil or Very Mad fck
nunu
nunu

Mesaj tarafından Pinokyo Paz Kas. 07, 2010 12:56 pm

nunu demiş ki:
Pinokyo demiş ki:Kameranın gözümüze soktuğu o konsolmudur ,sehpamıdır onun üstünde duran kutunun tepesindeki işareti -tek göze-benzettim ben.

resmini çekip yükleyebilir misin ya da linkle birlikte, görüntünün kaçıncı saniyede olduğunu söyler misin? her yerden; gözdü, kulaktı, burundu, fazlaca gösterilmeye başlandı asabım bozuluyor Evil or Very Mad fck

Nunucum videoda görmedim yukarıda sinem'in yüklediği resim var orada farkettim.

Pinokyo

Mesaj tarafından nunu Paz Kas. 07, 2010 1:14 pm

Pinokyo demiş ki:
nunu demiş ki:

Nunucum videoda görmedim yukarıda sinem'in yüklediği resim var orada farkettim.

gördüm hayatım tmm. göze benziyor evet eğer ordaki de gözse, programın kimlerin kontrolüyle gerçekleştiği ve LMP cadısının söylediklerinin kaçının doğru olduğu sorgulanmalı, oprahı da sevmem zaten, lisa ya kalırsa 'cadaloz kadın' michaelın odada çocuklarla ne yaptığını bilemez, michael uyuşturucu kullanır fck eğer dış görünüm bazı şeylerin göstergesi ise lisa cadısı gözlerini açmakta neden bu kadar zorlanır hale gelmiş uyuşturucu mu kullanıyor? başka bir rahatsızlığı mı var. aşırı yaşlanmış kendileri-ne oldi rengi mi soldi- Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 56558
eğer sandığın üstündeki göz değilse Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 56558 niye bizi içgillendirecek sembolleri gözümüze sokuyorlar Michael Jackson Ayçiçeği Cennetinde - Sayfa 2 991999
nunu
nunu

2 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3  Sonraki

- Similar topics