2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.
Dick Gregory videoda anlatıyor .2005 yılında Michael "onlar beni öldürmeye çalışıyorlar ,beni zehirlediler, beni öldürecekler.!
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Geri: 2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.
michaelı öldürmek için daha direk bir yol bulabilirlerdi örneğin vurmak gibi.bunu istemediler çünkü john lennon ,JFK gibi temiz bir imajla ölmesindense zehirlendiğinde işte zaten ilaç kullanıyordu su testisi su yolunda gitti zaten iyice acaipleşmişti kılıfı hazırdı.michael öbür türlü ölseydi bunun etkisi hiç istemedikleri biçimde olur bu kadar hayran da ipin ucunu asla bırakmazdı.(michael zaten uyuşturucu kullanmıyordu kullandıkları reçeteli ağrıkesicilerdi.zaten o da bir tartışma konusu.bir insan reçeteli ağrı kesicilere bağımlı olmuşsa bence zamanında ona uygulana tedaviler için o reçeteleri ilk başlarda hazırlayan doktorları suçlamak gerekir.)
Misafir- Misafir
d.gregorynin doğru söylediğini düşünürsek ölüm tehditleri alan bir babanın bu piyasadan elini eteğini çekip, gözlerden uzak kalarak yaşamayı seçmesi lazım.this is it e kadar bu böyletdi zaten.tekrar gündeme gelmeyi kabul etmesinin iki amacı olabilir.tekrar tehdit alacağını anlayamayacak kadar aptal olmadığına göre ikincisi yani henüz tam olarak çözemediğimiz şekilde mücadeleyi seçmek.
Misafir- Misafir
Mdeniz sana katiliyorum son mesajina
Korkuyla yasamaktansa zor olani secti savaşarak ômûr boyu kurtulmayi planliyor .yani hicbirseyi anlamayan kisaca bunu anlasin yeter
Korkuyla yasamaktansa zor olani secti savaşarak ômûr boyu kurtulmayi planliyor .yani hicbirseyi anlamayan kisaca bunu anlasin yeter
Evet herşyin özeti olmuş (:
V- Moderatör
Similar topics
» Michael Jackson death hoax- Clue-sum-up Part II-contratictions-but Michael is alive-no doubt
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson-Death Hoax - Michael and the tombstone of William Blake
» Michael Jackson death hoax - Michael and videos of Lady Gaga and more
1 sayfadaki 1 sayfası