MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.

2 posters

2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor. Empty 2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.

Mesaj tarafından B'uu Salı Mayıs 18, 2010 4:18 pm

Dick Gregory videoda anlatıyor .2005 yılında Michael "onlar beni öldürmeye çalışıyorlar ,beni zehirlediler, beni öldürecekler.!

Link: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor. Empty Geri: 2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 19, 2010 8:40 am

michaelı öldürmek için daha direk bir yol bulabilirlerdi örneğin vurmak gibi.bunu istemediler çünkü john lennon ,JFK gibi temiz bir imajla ölmesindense zehirlendiğinde işte zaten ilaç kullanıyordu su testisi su yolunda gitti zaten iyice acaipleşmişti kılıfı hazırdı.michael öbür türlü ölseydi bunun etkisi hiç istemedikleri biçimde olur bu kadar hayran da ipin ucunu asla bırakmazdı.(michael zaten uyuşturucu kullanmıyordu kullandıkları reçeteli ağrıkesicilerdi.zaten o da bir tartışma konusu.bir insan reçeteli ağrı kesicilere bağımlı olmuşsa bence zamanında ona uygulana tedaviler için o reçeteleri ilk başlarda hazırlayan doktorları suçlamak gerekir.)
Anonymous
Misafir
Misafir

2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor. Empty Geri: 2005 Michael Öldürüleceğini söylüyor.

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Mayıs 19, 2010 1:03 pm

d.gregorynin doğru söylediğini düşünürsek ölüm tehditleri alan bir babanın bu piyasadan elini eteğini çekip, gözlerden uzak kalarak yaşamayı seçmesi lazım.this is it e kadar bu böyletdi zaten.tekrar gündeme gelmeyi kabul etmesinin iki amacı olabilir.tekrar tehdit alacağını anlayamayacak kadar aptal olmadığına göre ikincisi yani henüz tam olarak çözemediğimiz şekilde mücadeleyi seçmek.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından B'uu Çarş. Mayıs 19, 2010 4:04 pm

Mdeniz sana katiliyorum son mesajina
Korkuyla yasamaktansa zor olani secti savaşarak ômûr boyu kurtulmayi planliyor .yani hicbirseyi anlamayan kisaca bunu anlasin yeter
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Mesaj tarafından V Çarş. Mayıs 19, 2010 6:26 pm

Evet herşyin özeti olmuş (:
V
V
Moderatör
Moderatör

- Similar topics