Michael için anma töreni(mj den onay alınmamış)
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Michael için anma töreni(mj den onay alınmamış)
öncelikle bu haber için deep inside a çok teşekkürler sabah sabah çok eğlendim
haberi duyunca çok güldüm
mj den onaylı değilmiş çok ayıp insan anma törenine onay vermez mi yahu
aile bu geceyle ilgileri olmadığını açıklamış ;maşallah mj için yapılan hiç bir faaliyette yoklar zaten hatırlayın funeral da ketrını zorla getirdikleri söylenmişti
sorumluluk alıcıya aittir kısmında resmen koptum
tmz Allah seni başımızdan eksik etmesin....
Forever Michael Memorial -- Not MJ Approved- Sonsuza Dek Michael Anma Töreni--MJ Onaylı Değil
haberde 150$ karşılığında bilet alıp lüks, havalı Beverly Hilton Oteli'nde anma törenine katılabilirsiniz, diyor. Ancak Jackson ailesinin bundan haberi yok. Katherine ve çocukların da geceye katılacakları söylenmiş ama Katherine ve çocuklar o tarihte şehir dışında olacakmış.
Jackson mirasçıları bu geceyle alakaları olmadığını söylemiş. Sonuna da şöyle bir not düşülmüş:
Caveat emptor (Sorumluluk alıcıya aittir).
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
haberi duyunca çok güldüm
mj den onaylı değilmiş çok ayıp insan anma törenine onay vermez mi yahu
aile bu geceyle ilgileri olmadığını açıklamış ;maşallah mj için yapılan hiç bir faaliyette yoklar zaten hatırlayın funeral da ketrını zorla getirdikleri söylenmişti
sorumluluk alıcıya aittir kısmında resmen koptum
tmz Allah seni başımızdan eksik etmesin....
rrain- Mesaj Sayısı : 198
Geri: Michael için anma töreni(mj den onay alınmamış)
Michael'ın onayı yokmuymuş
Hakikaten insan hiç kendi anma törenine onay vermez mi aaaa
Komedi gibi haber ..
Haber için teşekkürler ..
Hakikaten insan hiç kendi anma törenine onay vermez mi aaaa
Komedi gibi haber ..
Haber için teşekkürler ..
hsbmj- Mesaj Sayısı : 228
Eski toprak believerım, Gülsüm'üm, teşkilatımızın gülü, süper haber için süper teşekkürler
Sabah söylediğini de buraya aktarmazsam çatlarım ama, affına sığınarak dedikodunu yapıcam azcık
Gece sonunda bulaşıkları yıkatıcaklar galiba davetlilere, baştan uyarıyorlar olacaklardan sorumlu değiliz diye dediydin ya sabah, tam isabetli tespit
TMZ zıvanadan çıktı artık, dedikodu yapıyorlar desek değil, yalan haber yapıyorlar desek değil, eh aslında Michael öldüden başka da yalan söylemediler ya Gerisi de senaryo gereği sinema tarihinin en uzun metrajlı filminde başrolde adamlar, 1 yıllık film
Sabah söylediğini de buraya aktarmazsam çatlarım ama, affına sığınarak dedikodunu yapıcam azcık
Gece sonunda bulaşıkları yıkatıcaklar galiba davetlilere, baştan uyarıyorlar olacaklardan sorumlu değiliz diye dediydin ya sabah, tam isabetli tespit
TMZ zıvanadan çıktı artık, dedikodu yapıyorlar desek değil, yalan haber yapıyorlar desek değil, eh aslında Michael öldüden başka da yalan söylemediler ya Gerisi de senaryo gereği sinema tarihinin en uzun metrajlı filminde başrolde adamlar, 1 yıllık film
nesronic- Admin
deep_inside ve de rrain'cime çok teşekkürler sabah sabah daha güzel bir haber oLamazdı heraLDe hahahaha çok güLdüm demek onay vermemiş haa kesin organizasyonu beğenmemiştir şanına uygun degildir hehehe gecen sene memorialı da begenmediydi o zati
oraya gidecekleri ne gibi tehlikeler bekliyo ki sorumluluk alıcıya ait oluyo.. bu believer-ripper ayrımı yapılcakj bi geceolmasın sakın hehehe believersanız ve bu geceye katılrsanız mj bunu görücek ve onu anlamadıgınızı düşünüp sizi ripperlar sınıfında görecek bunun sorumlulugu da size aittt
oraya gidecekleri ne gibi tehlikeler bekliyo ki sorumluluk alıcıya ait oluyo.. bu believer-ripper ayrımı yapılcakj bi geceolmasın sakın hehehe believersanız ve bu geceye katılrsanız mj bunu görücek ve onu anlamadıgınızı düşünüp sizi ripperlar sınıfında görecek bunun sorumlulugu da size aittt
Berna- Mesaj Sayısı : 59
heee evet nes ya o nadide yorumumu buraya geçip de ağır abla imajımı sarsmıyım demiştim ama madem doğru tespit iyi yapmışsın eklemekle
Berna demiş ki:deep_inside ve de rrain'cime çok teşekkürler sabah sabah daha güzel bir haber oLamazdı heraLDe hahahaha çok güLdüm demek onay vermemiş haa kesin organizasyonu beğenmemiştir şanına uygun degildir hehehe gecen sene memorialı da begenmediydi o zati
Allah korusun riper olacağıma bütün gecenin bulaşıklarını yıkarım daha iyi valla
Similar topics
» Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?)
» Anma Yıldönümü Videoları
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Jackson's Kid They FAKED My Dad's Voice on 'Michael' Album
» Anma Yıldönümü Videoları
» Michael Forever Tribute Concert Promo - Michael Jackson's Death Hoax
» Michael Jackson death-hoax-TMZ clues,that Michael is almost back? The houses of horror!
» Michael Jackson's Kid They FAKED My Dad's Voice on 'Michael' Album
1 sayfadaki 1 sayfası