MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?)

4 posters

Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?) Empty Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?)

Mesaj tarafından Pa$Ha Cuma Ekim 15, 2010 3:03 am

Arkadaşlar öncelikle yeni olduğum için beni mazur görün konuyu doğru yere açmışımdır umarım. Neyse videoda geçen kişinin adı Adnan Oktar yani takma adıyla Harun Yahya. Yapılan program bi kanalda yayınlandığını sanmıyorum internet üzerinden dağılan bir video sanırım neyse anlatamadım. Michael Jackson hakkında bir soru geliyor bu kişide hoca sanırım Smile onun müslüman olduğunu ve bu yüzden öldürüldüğünü söylüyor nese anlatamıyorum videoyu izleyin ve siz yorumlayın.

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Ya adam pek inandırıcı gelmedi bana ama bi video daha

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Gülermisin ağlarmısın...
Pa$Ha
Pa$Ha

Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?) Empty Geri: Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?)

Mesaj tarafından MİsmailJ Cuma Ekim 15, 2010 5:32 am

Bunlar gizli bilgiler tabi belki de Michael müslüman olmuştu fakat kimseye söylemiyordu.Bunu bilemeyiz.Adnan Oktarında belirttiği gibi müslümanlığını açıklamadan önce istihbarat örgütleri (Illimunati???) bunu öğrenmiş hoaxa zorlamış olabilirler.Çünkü Michaelın müslümanlığını açıklaması demek bir çok hayranının ve insanın müslüman olması demek.Dolayısı ile islam ülkelerinin daha çok güç alması demek.Bunu engellemek için gizli örgüt bu hoaxa zorlamış olabilir.Adnan hoca orda suikaste kurban oldu diyor ama orda hayır ölmedi bunlar uydurmaydı demesi pek hoş olmaz açıkçası...
MİsmailJ
MİsmailJ

Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?) Empty Geri: Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?)

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ekim 15, 2010 7:06 am

ben bu adamı hatırladım.yaklaşık 10 yıl önce bunun müritlerine medya sosyete tarikatı adını takmıştı.müridlerinin çoğu zengin ya da ünlü kişilerdi.yanlış hatırlamıyorsam,ilik nakli bahanesiyle Türkiyede sayısız kan örneği alan adam da bunlardan biriydi.sonra kanların kötü amaçlar için toplandığı iddia edilmişti.

Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından leydis Cuma Ekim 15, 2010 8:02 am

Youtube bende sürekli sorun çıkardığı için videoyu seyredemedim ama adı geçen kişi kerameti kendinden menkul biri olduğundan Mj ile ilgili hiç yorum yapmasa bizim için daha iyi.Kendi reklamını yapma amaçlı kullandığı için her ünlüyü ve mevkiyi onu da o amaçla yapmıştır.Şengüncüm senin dediğin olaydaki Oktar Babuna bu kişinin müridiydi,binlerce kişiden toplanan kan örneklerini Amerikaya göndermişti,güya kendine uygun ilik örneği bulmak için,adam sonra birden bire iyileşti sonra olay kapandı ancak dedikodu bitmedi,bu kan örneklerinin hayırlı bir iş kullanılmayacağı söylendi,Türk ırkının özelliklerini belirleyip onlara(yani bizlere) yönelik zamanı gelince kullanılmak üzere virüs,bakteri ya da kimyasal bir şey üretileceği iddiası vardı,şimdi biliyoruz bu kişilerin kimler olabileceğini.Henüz böyle bir şey görmedik ama bu görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor,bir Maykıl dan nerelere geliyoruz. I love you
leydis
leydis

Mesaj tarafından Misafir Cuma Ekim 15, 2010 8:11 am

biliyor musun Leydis aylardır konuştuğumuz şeyleri hazmetmekte çok zorlanıyorum.benim gibi bu olayları Michaelın gidişiyle birlikte ancak düşünmeye başlamış olanlar eminim aynı şeyleri hissediyordur.bunlardan çok daha önce haberim olmalıydı fikri yüzünden kendimi aptal gibi hissediyorum.sonra Michaelı düşünüyorum.bir çok şeyi bilerek yaşamak ve bildiğini anlatmaya çalıştığın için cezalandırılmak çok zor olmalı.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından leydis Cuma Ekim 15, 2010 8:23 am

Bu kararı alması kolay olmamıştır,bu yaşadıkları zorluklarla baş etmek gerçekten herkesin altından kalkabileceği şeyler değil.Belki de bizim bildiklerimiz buz dağının sadece görünen kısmı o daha fazla şey biliyordur, her duyarlı insan gibi kabullenmesi zor olmuştur diye düşünüyorum.Bu durum benim içinde öyleydi,dünyada dönen entrikalar yanında biz insanlar bazen küçücük şeyleri mesele yapıyoruz ya ona çok kızıyorum artık.İnsan dünyaya bakış açısını ne kadar genişletirse o derece büyümüş oluyor,bu yaşla ilintili bir durum değil,algı ve farkındalıkla ilgili dünya kimsenin etrafında dönmüyor,çok önemli meseleler var bunları bilmek,kabullenmek ve bir bakış açısı oluşturmak kolay gelinecek bir nokta değil.Sağol güzel Mj bunların bir çoğu da senin sayende Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?) 560376
leydis
leydis

Mesaj tarafından nesronic Perş. Ekim 28, 2010 7:19 pm

leydis demiş ki:adı geçen kişi kerameti kendinden menkul biri olduğundan Mj ile ilgili hiç yorum yapmasa bizim için daha iyi.Kendi reklamını yapma amaçlı kullandığı için her ünlüyü ve mevkiyi onu da o amaçla yapmıştır.

Aynen katıldım, ben de tam sövecektim, senin mesajı görünce işte bu dedim leydis Michael müslüman Oldu ve bunun için suikast'a uğradı..(?) 481545

nesronic
nesronic
Admin
Admin

- Similar topics