MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview

+13
B'uu
Riri
cankucuk17
Sirduwolf
mjmyhero
Pinokyo
hsbmj
NotAlone
rrain
frvrmj
MJ-4EVER
blue sea
nesronic
17 posters

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3

Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview - Sayfa 3 Empty Geri: Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview

Mesaj tarafından B'uu C.tesi Haz. 26, 2010 10:56 pm

Youtube u açılanlar için Lary Kingin programı youtubea düştü

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

youtube açılmıyorsa vtunnel e girin linki kopyalayın açılır.
B'uu
B'uu
Admin
Admin

https://mjhoaxdeath.yetkin-forum.com

Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview - Sayfa 3 Empty Geri: Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview

Mesaj tarafından rrain Paz Haz. 27, 2010 2:35 pm

bu larry king-jermaine röportajını izleyelim arkadaşlar ilginç detaylar var Rolling Eyes

twitterda yazmışlar bazıları şöyle

LKL asking JJ "do you believe he's somewhere?" JJ: "YES!! Absolutely!" Then he gave a big cheesey grin & almost burst out laughing!!

Larry K: "Do you think we'll ever find out the whole story?" *long pause* Jermaine: "Yes. Yes. This family's not gonna let it not happen..."

bir arkadaşa bu cümleleri sordum şöyle dedi

larry demiski onun bir yerlerde olduguna inaniyormusun kesinlike evet deyip sinsice ve kahkahalarla gülmeden sonrada larry demiski bizim simdiye kadarki tum hikayeyi bulacak oldugmuzu dusunuyormusun durmus bi sure ve jerry evet evet ama bu aile olmamasi icin elinden geleni yapacak izin vermicek gibi cvp vermis.

nedir bu şimdi Shocked Shocked
artık duyulursa duyulsun umurumuzda değil gibi bir tavır içindeler ve hatta bu soruyu sormasını jerry nin özellikle istediğini düşünüyorum ben bir anlamda danışıklı dövüş yani

Rolling Eyes
rrain
rrain

Mesaj tarafından hsbmj Paz Haz. 27, 2010 2:59 pm

töbe tööbe bunlarda ailecek bi alem ya , nerdeyse açık açık yaşıyo diyecek (desin desin Razz ) yani ..yok bide sırıtmalar,gülmeler ..

ripper olsaydım bunları bi kaşık suda boğardım valla Razz
hsbmj
hsbmj

Mesaj tarafından NotAlone Paz Haz. 27, 2010 3:09 pm

bunlar çok iyi gelişmeler.hadi bakalım Allah sonumuzu hayır etsin Smile
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından umut356109 Paz Haz. 27, 2010 6:35 pm

Amaçları ne bunların yaf
Ne believerlar ne de ripperlar bu ailenin yaptıklarından bir şey anlamıyordur sanırım.Hadi TMZ yi anlıyoruz bazen gerizekâlılıkları tutuyor ama bu Amerikan Güdükleri cidden kafa ve mide bırakmıyorlar.
Ya cidden Kusursuz bir BAM hazırlanıyor ya da bunlar cidden Amerikalı Smile
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından mjnuray Ptsi Tem. 05, 2010 7:07 am

jermaine nin konuşmalarını incelemişler :

yanlışta anlamış olabilirim Shocked ama nesronic çevirmişti jermaine hindistandayken( mumbai) bi dükkana girmiş ve dükkan sahibi "oh michael burdaydı " felan demiş ti işte bu hindistan gezisinin michael ölmeden! önce oldugunu bulmuşlar sanırım sizde bi kontrol edin Rolling Eyes

mjnuray
mjnuray

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 05, 2010 1:41 pm

Şimdi, videoyu çevirmiyim de gördüklerimi anlatayım, daha kolay ve net olur sanırım. Bazı detaylar ilginç gerçekten ama diğer yandan bana biraz abartılmış da geldi açıkcası...

Bir de videonun sonunda bahsedilen başka bir video daha var (sanırım herkes görümüştür, bir zamanlar ben de çok kafayı takmıştım, hala daha da oradakinin gerçekten Michael olduğundan şüphelenirim, o videoyu da eklicem)

İlk olarak Jermaine'ın LK söyleşisi ile ilgili analiz yapılmış... LK, "onun bir yerlerde olduğuna inanıyor musun?" dediğinde, Jermaine, "evet kesinlikle" diye cevap veriyor ya; Videomaker, Jermaine neden LK'e öyle bakıyor diye sormuş (yani ne bileyim neden öyle bakmış, Michael ölmedi diye herhalde Razz)

Jermaine Mumbai ziyaretini ve Michael'ın ruhunun çok canlı olduğunu anlatırken biraz asabi, sinirliymiş (bana daha çok heyecanlı geldi ama bilemicem)

videomakercım burda hafiften saçmalamış, şizofrene bağlamış Razz diyor ki MJ'ın ruhu bu kadar canlıysa, Jermaine insan gözüyle nasıl gördü... Yahu yani adamcağız manevi bir şeyi ifade etmeye çalıyor işte Smile

Mumbai'deki terzi "I make Chlotes for him" yani "onun için elbise yapıyorum" demiş ya, Jermaine bu kısmı anlatırken "make" dediği anda hafif bir duraksama yapıyor, videomaker da bundan şüphelenmiş. Sonra diyor ki; bu terzi Jermaine'ı gördüğünde neden bu kadar heyecanlanıp, Michael'ın orada olduğunu söyledi (iyi de, aynı şey benim başıma gelse bende aynı heyecanı duyardım, ki jermaine bu kadar gıcık olduğum halde hem de Smile)

Videomakerın burada tam olarak demek istediği; Terzi neden böyle öküzlük yaptı yani kardeşini kaybetmiş bir adama, görür görmez ahey ahey ahey abey, senin kardeşin burdaydı, ben ona elbide yaparım denir mi, demeye getirmiş Razz e haksız da sayılmaz, denmez yani Smile Terzi de believer çıktı Very Happy

Şimdi videomaker diyor ki, pekala Jermaine Mumbai'yi ne zaman ziyaret etmişti, MJ öldükten sonra mı önce mi? Ve Bollywood TV'de Jermaine'ın Mumbai ziyaretinin yayınlanan haberini eklemiş. Jermaine Mumbai'yi 2 Ekim 2009'da ziyaret etmiş... ve videomaker demiş ki, asıl soru şu; Michael ne zaman Mumbai'deydi??? Hımmm, şimdi bi saniye Smile videomaker diyor ki, Jermaine burada şimdiki zaman kullanıyor daha doğrusu terzi kullanıyor. Terzi, Jermaine'a kardeşin buradaydı (was'la kuruyor cümleyi) deyince, Jermaine kim diye soruyor ve terzi "Michael, ben ona elbise yaparım" diyor, jermiane bu kısmı anlatırken geniş zamanda "make" kullanıyor ve videomakerın tespit ettiği duraksamayı yapıyor; "bana kardeşin buradaydı" dedi, ben de "kim diye sordum", terzi de bana "Michael, ben ona elbise yap--arım" dedi (duraksama, Jermaine bir an için gafını farkediyor herhalde)

ve videomaker diyor ki, terzi nasıl olurda hala Michael'a elbise yapıyor olabilir? öldükten sonra.... (bu analiz bana biraz saçma geldi açıkcası, bundan kesin bir şey çıkaramayız, terzi nin de Jermiane'ın da dili sürtçümüş olabilir cidden ya da Hintli terzi İnglizce'yi yanlış konuşmuş da olabilir, terzinin "made" değilde "make" demesinden anlam çıkarmaya gerek yok bence ya da jermaine'ın aynı şekilde bir zaman hatası yapmasından )

Şimdi BET Awards 2010'a geçiyoruz, buraları yazıyla anlatmam pek kolay olmaz, videoyu izlerseniz söylenmek istenen açık ama... kısaca video maker diyor ki Smooth Criminal gösterisinde (o kısım karanlık ve dansçılar cizgi halinde ya) Michael da aralarındaydı diyor Sahnedeki dansçı sayısından ve Jermaine'ın sunumdaki bir sözünden bu sonuca varmış. Jermaine şovu sunarken şöyle demiş bu arada; "here he is?" Türkçe'ye çevirince "o burada mı?" olur Rolling Eyes Ve SC performansının başlangıç aşamasını, Brown'ın sahneden ayrılmasını, sahnenin kararmasını ve SC'ın başlamasını saniye saniye analiz etmişler. Valla bilemiyorum olada bilir, belki Michael o 6 kişiden biriydi, Jermaine ve Brown dışında kimse bilmiyor ve jermaine, Brown ve Michael bunu düzenlemiş olabilir, belki de Brow o yüzden o kadar ağladı, gerildi, strese girdi, duygu seli yaşadı, kim bilir Rolling Eyes

şöyle tarfi edeyim, Brown'la birlikte sahnede 6 kişi var, Brown, Billie Jean performansına kostüm değiştirmek için sahneden ayrılıyor, o sıra hala 6 kişi var, ışıklar yavaştan kararıyor o arada 7. bir kişinin gölgesi beliriyor, ortam karardığı andan itibaren de SC 6 kişi ile başlıyor. Videomaker diyor ki Brown'ın zaten o kadar çabuk üst değiştirip katılması imkansız, 6. kişi Chris değilse kim? zaten o geçiş anında 7. bir kişi vardı... 7. kişi Chris'den açılan boşluğu doldurdu ve o kişi Michael!!! Jermaine'ın "here he is?" demesini de Michael'ı sunuyor olmasına başlamış...

Ben de anlamadım, BET Awards'ı tekrar izlemek lazım...

Ve bütün videoda en sevdiğim kısma geldik şimdi Very Happy Videomaker Michael gerçekten Temmuz'da döndü mü yoksa diyor ve geçen yıl Temmuz ayında you tube'a düşen bir videodan görüntüler gösteriyor. O video gerçekten benim de sakladığım videolardan biridir ve oradakinin Michael olup olmadığı konusunda hala kararsızımdır. Bu bir hoax videosu da değil üstelik, bir yerlerde birileri bir mekanda eğlenirken Michael'a benzeyen bir içeri girmiş, topluluktan da biri kameraya çekmiş. Ama insanlar onun taklitçi olduğunu düşünüp hatta biraz da bu durumdan eğleniyorlar ve resimler falan çektiriyorlar ama videoya bir bakın yani Very Happy Bu arada videomaker diyor ki, belki de Michael gerçekten Temmuz'da döndü ve bu kişi gerçekten Michael???

O video da burda, bir kaç da resim ekliyim o videodan Very Happy

Bir de bu videoyu ilk keşfettiğimizde arkadaşlarıma anlattığım küçük bir hikayeyi aktarayım Smile

Bu dünyada iki önemli isim var ki, her köşeden bir taklitçisi çıkmaya görsün. Biri Charlie Chaplin, diğeri Michael Jackson...

Bu anlatacağım gerçekten yaşanmış bir hadisedir bu arada. Bir gün Chaplin, Charlie Chaplin'i (Şarlo'yu) taklit etme yarışmasına katılır (kimse onun gerçek Chaplin olduğunu bilmez tabi) ve yarışmada üçüncü olur...

Kişi kendini taklit ederken aslında kendisi olduğunu nasıl ıspat edebilir ki diyerekten kafam çok karışmıştı bu video ile ilgili Very Happy

Kendi kılığında ortaya çıkmak Rolling Eyes
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından blue sea Ptsi Tem. 05, 2010 2:04 pm

Kocaman teşekkürler Nesrin Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview - Sayfa 3 586927
blue sea
blue sea

Mesaj tarafından NotAlone Ptsi Tem. 05, 2010 2:10 pm

nesrin harika bi araştırmacısın.tebrikler Wink ve çok teşekkürler ..
anlatılan hersey çok ilginç gerçekten.ve o videodaki kişi...sanki Michael Jackson kılığına girmiş Michael Jackson gibi Very Happy Kafam karıştı kusura bakmayın Very Happy
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından Ruhkıran Ptsi Tem. 05, 2010 2:39 pm

NotAlone demiş ki:nesrin harika bi araştırmacısın.tebrikler Wink ve çok teşekkürler ..
anlatılan hersey çok ilginç gerçekten.ve o videodaki kişi...sanki Michael Jackson kılığına girmiş Michael Jackson gibi Very Happy Kafam karıştı kusura bakmayın Very Happy

aynı haldeyim müge seni iyi anlıyorum Jermaine Jackson's MJ Cemetery Interview - Sayfa 3 83066 bence MJ değil bu resimdeki Rolling Eyes
teşekkürler nesronic.
Ruhkıran
Ruhkıran

Mesaj tarafından Misafir Ptsi Tem. 05, 2010 2:58 pm

ilk gördüğümde michael olamaz dedim.ama Nesrin in chaplin öyküsünü düşününce,..bilmiyorum.biraz daha makyajla kendi taklitçisi gibi görünmüş olabilir.bir taklitçisine benzemesi hiç de zor olmuyordur,hele maskeyle hele senin öldüğünü düşünüyorlarsa. scratch aynı videomakerın ses kayıtlarıyla ilgili bir videosu da var sanırım.peter pan PYT nickli birinin michael olduğunu iddia ediyor.yine buna yorumlar da aynı olmuş.onun sesini taklit eden çok kişi var demişler.böyle düşününce michaelın işi kolaylaşıyor aslında.nasıl olsa çok taklitçi var diye rahatlıkla konuşabilir

Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından nesronic Ptsi Tem. 05, 2010 4:19 pm

Sağolun arkadaşlar, ne bileyim o videoyu o kadar çok izledim ki, duruşu, zafer işareti yapan parmakları çok kafa karıştırıcı, diğer yandan aşırı göz makyajı sanki benzemek için değil de hususi benzememek ya da tam tabiriyle kamufle etmek için yapılmış gibi. Net bir şey söylemek zor gerçekten...

Bir de videonun you tube'a eklenme tarihi 23 Temmuz 2009 ama ne zaman çekildiği belli değil. Belki de 25 Haziran 2009'dan çok önce çekilmiş, aylar sonra internete eklenmiş bir şeydir, kim bilir ama bir de burnuna dikkat kesiliyorum her izleyişimde, maskenin altından görünmüyor ama iki kaşının arasından geliş hattı falan sanki bizimki, öyle işte Very Happy
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından NotAlone Ptsi Tem. 05, 2010 4:25 pm

gözlerdeki aşırı makyaj sanki bişeylri kamufle etmeye çalışmakiçin yapılmış gibi geldi bana..bu arada o buruna bende takılmış durumdayım.ayrıca bizzat gözlere,bakışlara da takılı kaldım... Rolling Eyes
NotAlone
NotAlone

Mesaj tarafından umut356109 Ptsi Tem. 05, 2010 4:47 pm

O minicik burun var ya işte o her şeyi bitiriyor.Her şey zaten onun yaşadığına çııkıyor.
Ama bugun yediğim böyüüüüüükk kazıktan sonra her gördüğüme ve duyduğuma inanmamam gerektiğini sonunda öğrendim.
Bu arada bu güzel çalışma ve video için teşekkürler Nesrin.

umut356109
umut356109

Mesaj tarafından Riri Ptsi Tem. 05, 2010 7:31 pm

O olduğuna dair tek iddia burnun üstündeki sert ve keskin birleşmeler.Ama öte yandan başka bir zaman da çekilmiş olabilir bu.Bilemeyiz.

Riri

3 sayfadaki 3 sayfası Önceki  1, 2, 3

- Similar topics