Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS
+2
nesronic
MJGokce
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS
Arkadaşlar bu haberi biri düzgünce çevirebilir mi? Sandığım şey mi ima ediliyor acaba anlayamadım?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJGokce- Mesaj Sayısı : 45
Geri: Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS
sanırım aynı şeyleri düşünüp sevindik ama çalışanlardan birinin ifadesini yanlış anlamışım.emin olmamakla birlikte şöyle:oxman doktorun o gün bu bara gittiğini ve sanırım içtiğini ima etmiş.doktorun avukatları onun burada hiç bulunmadığını söylemiş.oysa bar çalışanları geçen haziranda onu birkaç defa gördüklerini söylemişler.michael hayranı olduğunu söyleyen bir çalışan onun o gün orada olmadığını söylemişişte bu son kısmı anlamadım orada derken barı mı kastediyor.?Tuba nerdesin?
Misafir- Misafir
Doğru anlamışsın Mdenz. Haber dediklerinin çerçevesinde. Benim anlamadığım, ortadaki münakaşa çok zamansız ver yersiz olmuş ve TMZ'nin burnu neden bu münakaşanın içinde???
Anlamadım diyorum da aslına anlaşılmayacak bir şey yok de yok
Oxman, "Murray içmişti" diyor, Murray'ın takımı "yalaaaan, külliyen yalan o zaten içki içmez" diyor, TMZ gidiyor barda çalışanlarla konuşuyor, ha bu arada herkes derdini TMZ'ye yanıyor, ben de diyorum ki noluyor ya noluyor
Oxman, "Murray içmişti" diyor, Murray'ın takımı "yalaaaan, külliyen yalan o zaten içki içmez" diyor, TMZ gidiyor barda çalışanlarla konuşuyor, ha bu arada herkes derdini TMZ'ye yanıyor, ben de diyorum ki noluyor ya noluyor
nesronic- Admin
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
nesronic demiş ki:Doğru anlamışsın Mdenz. Haber dediklerinin çerçevesinde. Benim anlamadığım, ortadaki münakaşa çok zamansız ver yersiz olmuş ve TMZ'nin burnu neden bu münakaşanın içinde???
Nesrin abla analizine hayran kaldım
Önce berberler sonra barlar..Araştırmalar.TMZ LAPD dan daha çok çalışıyo.
TMZ nin açılımını gerçekten meraak etmeye başladım
biyoloji- Mesaj Sayısı : 75
aslında ben bu haberin sonu doktor o sırada bardaydı ya varacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.magazincilerin yaramazlık yapması diyorum yeterince yapmıyorlarmış gibi.
Misafir- Misafir
durduk yere damdan düşer gibi bu haberin yapılması bana da nes gibi acayip geldi 1 yıldır bu işlerle uğraşırken şunu öğrendim ki özellikle tmz bir haber yapıyorsa asla nedensiz değildir bazen önemsiz gibi gelse de altından mutlaka bir hinlik çıkıyor o yüzden bakalım yine ne geçiyor bunların kafalarından
rrain- Mesaj Sayısı : 198
Habere göre Murray Michael'a propofol vermeden önce Strip Klube gidip içimiş. Yani kontrolünü kaybetmişken bu müdahaleyi yaptığı falan savunulacak sanırım. Joe'nun avukatının amacı buymuş. Bu Murray'In aleyhine mi kanıttır yoksa kontrolsüz bir biçimde yaptığı için lehine mi pek anlayamadım.
Neyse umarım dava olmadan huzura kavuşuruz.
Neyse umarım dava olmadan huzura kavuşuruz.
MJGokce- Mesaj Sayısı : 45
şimdi de yeni bir görgü tanığı haberi vermişler.önce o gün orda değildi dediler.şimdi de yeni bir tanık 24 haziran gecesi oradaydı demiş.yanlış anlamadıysam birileri bundan bahsetmelerini istememiş.ister misiniz bu iş tam da olay anında aslında bardaydıya kadar gitsin.bu sefer de başka bir tanık çıksın.
Misafir- Misafir
Striptizcinin teki Murray'ı nereden hatırlıyor yahu?Yakınlaşmışlar mı da aklında kalmış nedir
Riri- Mesaj Sayısı : 329
adamın eski karısı da striptizciydi galiba.umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
Misafir- Misafir
Similar topics
» Joe Jackson Lawyer: Conrad Was At Strip Club
» Dr. Conrad Murray Help, I'm Dying in Jail!!!
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Dr. Conrad Murray -- Baby, He's Shady!
» DR. CONRAD MURRAY "I'm Praying for the Prosecutor"
» Dr. Conrad Murray Help, I'm Dying in Jail!!!
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Dr. Conrad Murray -- Baby, He's Shady!
» DR. CONRAD MURRAY "I'm Praying for the Prosecutor"
1 sayfadaki 1 sayfası