MJ Hoax Death
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS

+2
nesronic
MJGokce
6 posters

Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS Empty Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS

Mesaj tarafından MJGokce Çarş. Haz. 23, 2010 7:55 am

Arkadaşlar bu haberi biri düzgünce çevirebilir mi? Sandığım şey mi ima ediliyor acaba anlayamadım?

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
MJGokce
MJGokce

Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS Empty Geri: Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 23, 2010 9:34 am

sanırım aynı şeyleri düşünüp sevindik ama çalışanlardan birinin ifadesini yanlış anlamışım.emin olmamakla birlikte şöyle:oxman doktorun o gün bu bara gittiğini ve sanırım içtiğini ima etmiş.doktorun avukatları onun burada hiç bulunmadığını söylemiş.oysa bar çalışanları geçen haziranda onu birkaç defa gördüklerini söylemişler.michael hayranı olduğunu söyleyen bir çalışan onun o gün orada olmadığını söylemişişte bu son kısmı anlamadım orada derken barı mı kastediyor.?Tuba nerdesin?
Anonymous
Misafir
Misafir

Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS Empty Geri: Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS

Mesaj tarafından nesronic Çarş. Haz. 23, 2010 11:32 am

Doğru anlamışsın Mdenz. Haber dediklerinin çerçevesinde. Benim anlamadığım, ortadaki münakaşa çok zamansız ver yersiz olmuş ve TMZ'nin burnu neden bu münakaşanın içinde???

Anlamadım diyorum da aslına anlaşılmayacak bir şey yok de yok Smile

Oxman, "Murray içmişti" diyor, Murray'ın takımı "yalaaaan, külliyen yalan o zaten içki içmez" diyor, TMZ gidiyor barda çalışanlarla konuşuyor, ha bu arada herkes derdini TMZ'ye yanıyor, ben de diyorum ki noluyor ya noluyor Smile
nesronic
nesronic
Admin
Admin

Mesaj tarafından umut356109 Çarş. Haz. 23, 2010 11:59 am

Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS 83066
umut356109
umut356109

Mesaj tarafından biyoloji Çarş. Haz. 23, 2010 12:00 pm

nesronic demiş ki:Doğru anlamışsın Mdenz. Haber dediklerinin çerçevesinde. Benim anlamadığım, ortadaki münakaşa çok zamansız ver yersiz olmuş ve TMZ'nin burnu neden bu münakaşanın içinde???

Anlamadım diyorum da aslına anlaşılmayacak bir şey yok de yok Smile

Oxman, "Murray içmişti" diyor, Murray'ın takımı "yalaaaan, külliyen yalan o zaten içki içmez" diyor, TMZ gidiyor barda çalışanlarla konuşuyor, ha bu arada herkes derdini TMZ'ye yanıyor, ben de diyorum ki noluyor ya noluyor Smile

Nesrin abla analizine hayran kaldım Razz
Önce berberler sonra barlar..Araştırmalar.TMZ LAPD dan daha çok çalışıyo.
TMZ nin açılımını gerçekten meraak etmeye başladım Neutral

biyoloji

Mesaj tarafından Misafir Çarş. Haz. 23, 2010 1:17 pm

aslında ben bu haberin sonu doktor o sırada bardaydı ya varacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı.magazincilerin yaramazlık yapması diyorum yeterince yapmıyorlarmış gibi.
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından rrain Çarş. Haz. 23, 2010 2:33 pm

durduk yere damdan düşer gibi bu haberin yapılması bana da nes gibi acayip geldi 1 yıldır bu işlerle uğraşırken şunu öğrendim ki özellikle tmz bir haber yapıyorsa asla nedensiz değildir bazen önemsiz gibi gelse de altından mutlaka bir hinlik çıkıyor o yüzden bakalım yine ne geçiyor bunların kafalarından
rrain
rrain

Mesaj tarafından MJGokce Perş. Haz. 24, 2010 8:10 am

Habere göre Murray Michael'a propofol vermeden önce Strip Klube gidip içimiş. Yani kontrolünü kaybetmişken bu müdahaleyi yaptığı falan savunulacak sanırım. Joe'nun avukatının amacı buymuş. Bu Murray'In aleyhine mi kanıttır yoksa kontrolsüz bir biçimde yaptığı için lehine mi pek anlayamadım.

Neyse umarım dava olmadan huzura kavuşuruz.
MJGokce
MJGokce

Mesaj tarafından Misafir Cuma Haz. 25, 2010 8:29 am

şimdi de yeni bir görgü tanığı haberi vermişler.önce o gün orda değildi dediler.şimdi de yeni bir tanık 24 haziran gecesi oradaydı demiş.yanlış anlamadıysam birileri bundan bahsetmelerini istememiş.ister misiniz bu iş tam da olay anında aslında bardaydıya kadar gitsin.bu sefer de başka bir tanık çıksın.

Laughing
Anonymous
Misafir
Misafir

Mesaj tarafından Riri Cuma Haz. 25, 2010 10:18 am

Striptizcinin teki Murray'ı nereden hatırlıyor yahu?Yakınlaşmışlar mı da aklında kalmış nedir Very Happy

Riri

Mesaj tarafından Misafir Cuma Haz. 25, 2010 2:46 pm

adamın eski karısı da striptizciydi galiba.umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Smile
Anonymous
Misafir
Misafir

- Similar topics