Joe Jackson Lawyer: Conrad Was At Strip Club
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Joe Jackson Lawyer: Conrad Was At Strip Club
mevcut haberlere bakmadım, bu varsa paslarım sonradan, şimdilik başlık olarak yazayım...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Joe'nun avukatı oxman LA'daki MJ ölmeden bir gece Murray'ın orada olduğunu söyleten striptiz kulübünün sahibi ile konuştu...
cümleler çok alengirli çeviremiyorum ama anladığımı özetleyeyim (bu TMZ su kaçırmış resmen )
strip clubdaki kızlar Murray kesinlikle buradaydı demişleri Murray'ın takımı da stri clubın hikayeri saçmalıktan başka bir şey değil demiş...
ama TMZ bütün bunlardan sonra ne demiş
Strip clubın meşhur kızlarındanmıdır nedir artık bilmiyorum, akşam 7 de Jane'in şovu var demişler, gerçi biz kaçırdık galiba şovu
bu kadar ciddi başlayıp bu kadar sulu biten kaç haber var acaba daha, bakalım hele
ne alakası var yahu, bize ne Jane'ın şovundan...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Joe'nun avukatı oxman LA'daki MJ ölmeden bir gece Murray'ın orada olduğunu söyleten striptiz kulübünün sahibi ile konuştu...
cümleler çok alengirli çeviremiyorum ama anladığımı özetleyeyim (bu TMZ su kaçırmış resmen )
strip clubdaki kızlar Murray kesinlikle buradaydı demişleri Murray'ın takımı da stri clubın hikayeri saçmalıktan başka bir şey değil demiş...
ama TMZ bütün bunlardan sonra ne demiş
Strip clubın meşhur kızlarındanmıdır nedir artık bilmiyorum, akşam 7 de Jane'in şovu var demişler, gerçi biz kaçırdık galiba şovu
bu kadar ciddi başlayıp bu kadar sulu biten kaç haber var acaba daha, bakalım hele
ne alakası var yahu, bize ne Jane'ın şovundan...
nesronic- Admin
Geri: Joe Jackson Lawyer: Conrad Was At Strip Club
Kafa karıştırma kim nerde belli değil
Son kısım da harbe ne alaka dedirten cinsten
öleceimmmm
Son kısım da harbe ne alaka dedirten cinsten
öleceimmmm
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
Similar topics
» Dr. Conrad Murray: The Strip Club Story is BS
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Dr. Conrad Murray Michael Jackson Jury Will NOT Be Sequestered
» conrad-murray-michael-jackson-new-york-city-video/
» Dr.Conrad Murray Koşuda
» Michael Jackson death hoax-Conrad Murray an actor? Conrad Murray = Michael Jackson
» Dr. Conrad Murray Michael Jackson Jury Will NOT Be Sequestered
» conrad-murray-michael-jackson-new-york-city-video/
» Dr.Conrad Murray Koşuda
1 sayfadaki 1 sayfası