Jackson Compound on Lockdown for Anniversary
+14
MİsmailJ
Nalan Demiral&MJ
leydis
MJ-4EVER
Ruhkıran
Riri
egem
mj_derya
hsbmj
Pinokyo
umut356109
NotAlone
nesronic
MJGokce
18 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Jackson Compound on Lockdown for Anniversary
Habere göre Cuma günü Jackson'ların evinin çevresinde 30-40 subay - kimi üniformalı, kimi sivil- dolaşacak. Cumartesi ve Pazar günleride aynı blok alanı korunacak.
Alınacak diğer önlemler de park yasağı ve çevredeki bütük MJ Merch(?) dükkanlarının kapatılmasıymış ve aynı önlemler Forest Lawn'da da alınacakmış.
-Çat pat bu kadarını anlayabildim ama bilir bir kişinin çevirerek bizi aydınlatması daha uygun olacaktır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Not: Umarım bu önlemler Michael döndüğünde O'nun korumasını sağlamak içindir.
Alınacak diğer önlemler de park yasağı ve çevredeki bütük MJ Merch(?) dükkanlarının kapatılmasıymış ve aynı önlemler Forest Lawn'da da alınacakmış.
-Çat pat bu kadarını anlayabildim ama bilir bir kişinin çevirerek bizi aydınlatması daha uygun olacaktır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Not: Umarım bu önlemler Michael döndüğünde O'nun korumasını sağlamak içindir.
MJGokce- Mesaj Sayısı : 45
Geri: Jackson Compound on Lockdown for Anniversary
Dediğin gibi hepsi Gökçe, çevirecek fazlası yok da son cümle eksik kalmış, onu ekleyeyim aslında eklemsem de olur da bana bi tuhaf geldi, o yüzden fikirlerinizi merak ettim...
The LAPD says 3,000 to 4,000 shirts were confiscated last year after Michael died -- so you've been warned
geçen yıl MJ'nin ölümünden sonra LAPD 3-4 bin tişört, gömlek vs. mala el koymuş, ... TMZ de uyarıldınız diyor kısaca
Sanırım civarda fırsattan istifade MJ baskılı gömlek, tişör vs. satanlardan bahsediyorlar, MJ Merch dedikleri de bununla ilgli olabilir...
The LAPD says 3,000 to 4,000 shirts were confiscated last year after Michael died -- so you've been warned
geçen yıl MJ'nin ölümünden sonra LAPD 3-4 bin tişört, gömlek vs. mala el koymuş, ... TMZ de uyarıldınız diyor kısaca
Sanırım civarda fırsattan istifade MJ baskılı gömlek, tişör vs. satanlardan bahsediyorlar, MJ Merch dedikleri de bununla ilgli olabilir...
nesronic- Admin
offff bu nasıl bi korunma şekli böyle ya.çok buyuk bi olay olacakmış gibi yapılan bi hazırlık sanki.
eger sırf ölum yıldönumu nedenıyle onca koruma tutulduysa anlamını garipsedim.cunku bu durum,jacksonların mj in hayranlarından korunmak ıcın yapılıyorsa bu cok saçma.napıcaklar yani evi mi taşlıcaklar hahah
ancak buyuk dönuş için bu kadar koruma tutulur ve önlem alınır gıbı gelıyo bana...
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun offf mike offffff
eger sırf ölum yıldönumu nedenıyle onca koruma tutulduysa anlamını garipsedim.cunku bu durum,jacksonların mj in hayranlarından korunmak ıcın yapılıyorsa bu cok saçma.napıcaklar yani evi mi taşlıcaklar hahah
ancak buyuk dönuş için bu kadar koruma tutulur ve önlem alınır gıbı gelıyo bana...
NotAlone- Mesaj Sayısı : 594
Olayyy olacak ya bu BAM.
Ne Elvis ne Tupac hepsi hikaye cidden.
Gidip de geri gelmek ilgi çekici olacaktır bu koruma da o yüzden zannedersem.Galiba.İnşallah.
Ne Elvis ne Tupac hepsi hikaye cidden.
Gidip de geri gelmek ilgi çekici olacaktır bu koruma da o yüzden zannedersem.Galiba.İnşallah.
umut356109- Mesaj Sayısı : 882
Bu gece sabah olmaz artık off offf
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
NotAlone demiş ki:offff bu nasıl bi korunma şekli böyle ya.çok buyuk bi olay olacakmış gibi yapılan bi hazırlık sanki.
Evet Müge abla ya bende bunu düşündüm evimi taşlıyacaklarda ,bu kadar koruma niye
hsbmj- Mesaj Sayısı : 228
Pinokyo demiş ki:Bu gece sabah olmaz artık off offf
evet olmaz ama biz onlardan saat olarak ilerdeyiz değilmi? yani yarın sabah haberlere baktığımzda daha bir bam haberi olmaz galiba yarın akşama doğrumu olur acaba ?
mj_derya- Mesaj Sayısı : 142
mj_derya demiş ki:Pinokyo demiş ki:Bu gece sabah olmaz artık off offf
evet olmaz ama biz onlardan saat olarak ilerdeyiz değilmi? yani yarın sabah haberlere baktığımzda daha bir bam haberi olmaz galiba yarın akşama doğrumu olur acaba ?
evet. örneğin California eyaleti bizden 10 saat geride. bu durumda yarın akşam saatlerinde bam haberlerini alabiliriz.
egem- Mesaj Sayısı : 63
egem demiş ki:mj_derya demiş ki:Pinokyo demiş ki:Bu gece sabah olmaz artık off offf
evet. örneğin California eyaleti bizden 10 saat geride. bu durumda yarın akşam saatlerinde bam haberlerini alabiliriz.
Hayır.Dönüş olacaksa yarın gece olacak.Bu gece değil.Bugün erkenden yatın,yarın gece sabaha kadar kahve ve bilumum desteklerle ayakta durmaya çalışırsınız(herhalde ölüm yıldönümüne bir gün kalmışken geri dönme olmaz,ölüm yıldönümünde daha etkileyici olur)
Riri- Mesaj Sayısı : 329
yani cumayı cumartesiye bağlayan gece mi olacak
yarın geceyarısından sonra olur olacaksa
sorun değil tek dönsünde pazartesiye kadar bekleriz..
arkadaşlar diyelimki dönmedi... ne geldi nede gitti... ozaman napıcaz... hazırlıklımıyız... ne düşüneceğiz... fikirleriniz neler...
arkadaşlar diyelimki dönmedi... ne geldi nede gitti... ozaman napıcaz... hazırlıklımıyız... ne düşüneceğiz... fikirleriniz neler...
mj_derya demiş ki:sorun değil tek dönsünde pazartesiye kadar bekleriz..
Benim bu sorun hakkında Word'e yapıştırsanız 19841581698412169412397219872192 sayfa tutacak yorumum olur da yeri burası değil.
şu an için kötu ihtimalleri dusunmek ya da planlamak yerine iyi dusunmeye çalışalım ki ıyı şeyler olsun.boşverin kötu ıhtımalleri:)
eger dedigin gibi bişey olursa derya(ki olmaz inşallah) onu o zaman dusunelim.
şimdi butun pozitif enerjimizi bu olaya odaklayalım:)
eger dedigin gibi bişey olursa derya(ki olmaz inşallah) onu o zaman dusunelim.
şimdi butun pozitif enerjimizi bu olaya odaklayalım:)
haklısınız evet:))
mj_derya demiş ki:sorun değil tek dönsünde pazartesiye kadar bekleriz..
defalarca yazmışımdır bu forumda,bir yenisini daha ekleyeyim
beklenen günlere geldiğimiz için bende kendimi bow'a kaptırmış gidiyorum.ama aylar öncesinden bugünlere kadar bow'un tek kaynak olmadığını söylemiştik sık sık.bow; geri dönüş fitilini yakan bir seçenek sadece.ciddi kitleleri geri dönüşe ikna eden bir seçenek...
eğer MJ dönmezse bow seçeneği sonsuza kadar kapanır benim için.Çünkü aşırı derecede kesin konuştu,açık kapı bırakmadı kendine.haziran da haziran dedi sürekli zaten bow'un üzerimde etkili olması da bu yüzdendir
ayrıca ben MJ'nin yaşadığına bow sayesinde inanmadım.ya da şöyle söyleyeyim hoax'la tanışmamı sağlayan o değildi.Nesronic ve Yeliz sayesinde; ölüm oyununa tamamen inandım.bow ise beni ciddi derecede geri dönüşe ikna etti çünkü ben geri dönüşe inanmıyordum.Mj'nin elvis gibi gittiğine,dönecekse bile bunun 1 yıldan daha fazla süreceğine inanıyordum.
sözün özü bu ayda kesin bişeyler olmazsa,kısa vadede inancımda biz azalma olmayacak
Ruhkıran- Mesaj Sayısı : 266
Biz şimdi Cuma yı Cumartesi ye bağlayan gecede mi sabahlıyıcaz Bam haberi için.Ben 1 yıldır bu anı bekledim bu yüzden kaçıramam bunu
Lütfen bir bilgilendirme :
Şimdi jay Leno da seyrettim 27 Haziranda Bet ödül törenlerinde Michael için bir anma töreni olacakmış.Jay ne yaptı etti lafı Michael'la getirdi.Törenin sunucusu Queen Latifah'mış.Konuğu oydu.Sürekli Michael ile ilgili konuşmaya çalıştı.
Bam yarın olmazsa bu törenede dikket etmeli bence.Bu tören 93'deki taciz suçlamaları sonrası ilk törendi ve Mj'in güç gösterisiydi.Yanılıyorsam düzeltin.
Bow'un söylediği bişey dikkatimi çekmişti.Bu nikin anlamı hoax ile ilgili diye.Konsepte uyuyor.Kendini gerçekten güvende hissedeceği bir ortam neden olmasın.Siz ne dersiniz?
Bam yarın olmazsa bu törenede dikket etmeli bence.Bu tören 93'deki taciz suçlamaları sonrası ilk törendi ve Mj'in güç gösterisiydi.Yanılıyorsam düzeltin.
Bow'un söylediği bişey dikkatimi çekmişti.Bu nikin anlamı hoax ile ilgili diye.Konsepte uyuyor.Kendini gerçekten güvende hissedeceği bir ortam neden olmasın.Siz ne dersiniz?
Pinokyo- Mesaj Sayısı : 3337
umut356109 demiş ki:Biz şimdi Cuma yı Cumartesi ye bağlayan gecede mi sabahlıyıcaz Bam haberi için.Ben 1 yıldır bu anı bekledim bu yüzden kaçıramam bunu
evet aynen öyle cuma gecesi sabahlıcaksınız..bense kıvranarak uyumaya çalışıcam
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Neden uyuyosun ki o gece uyuyamazsın zaten
sabah LYS sınavım var mecbur uyumam lazım..sınavda uyuyarak geleceğimi tehlikeye atamam..ama sabah ilk işim Pc yi açıp haberlere bakmak olacak
MJ-4EVER- Mesaj Sayısı : 2419
Sınavına konsantre ol ne diyim.Bence bu olay LYS den de büyük bir sınav snn için
Yabancı bir ülkede olsaydı bir şey olmazdı ama burası Türkiye,sınavsız bir halt olmuyor.Neyse konu dağılmasın.
Eğer ayın 25'inde olacaksa her saat olabilir yani Amerika'nın 25'i bitene kadar nöbet tutmak lazım,bugün bütün gün işim vardı ne eziyet geldi anlatamam,yarında işlerimi mümkün mertebe iptal etmeye çalışıyorum,sabrın sonu umarım hepimiz için çok güzel olur.
leydis- Mesaj Sayısı : 1233
inşallah hepimizin en büyük dileği bu ...:
all for love...
HERŞEY MICHAEL İÇİN...
all for love...
HERŞEY MICHAEL İÇİN...
Nalan Demiral&MJ- Mesaj Sayısı : 37
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Similar topics
» Michael Jackson Anniversary Plans -- Denied!
» Conrad Murray Boogies Down on MJ Anniversary
» Conrad Murray on Anniversary of MJ's Death
» Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary
» MJ Anniversary -- The Flying Helicopter Flower Dump!
» Conrad Murray Boogies Down on MJ Anniversary
» Conrad Murray on Anniversary of MJ's Death
» Dr. Conrad Murray Saves A Life on MJ Anniversary
» MJ Anniversary -- The Flying Helicopter Flower Dump!
1 sayfadaki 2 sayfası